Telafi Eğitimi

Telafi Eğitimi

Son dakika telafi eğitimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan telafi eğitimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan telafi eğitimi haber sayfamızda...

Telafi Eğitimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 475 telafi eğitimi haberi bulunmuştur.
Bakan Tekin: ‘Ana hedefimiz öğretmen yetiştirme süreci’
Bakan Tekin: ‘Ana hedefimiz öğretmen yetiştirme süreci’ Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
16.06.2023 Eğitim
12. sınıflara devam şartı yok
12. sınıflara devam şartı yok Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
3.05.2023 Gündem
Bakan Özer CNN Türk'te açıkladı: 12. sınıf öğrencileri devamsızlıktan muaf
Bakan Özer CNN Türk'te açıkladı: 12. sınıf öğrencileri devamsızlıktan muaf CNN Türk canlı yayınında Dicle Canova'nın soruları yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Özer, 12. sınıf öğrencilerinin devamsızlıktan muaf tutulacağını söyledi. Bakan Özer, 45 bin öğretmen atamasına ilişkin detayları da paylaştı.
2.05.2023 Haberler
Son dakika! Bakan Özer CNN Türk'te açıkladı: 12. sınıf öğrencileri devamsızlıktan muaf
Son dakika! Bakan Özer CNN Türk'te açıkladı: 12. sınıf öğrencileri devamsızlıktan muaf CNN Türk canlı yayınında Dicle Canova'nın soruları yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Özer, 12. sınıf öğrencilerinin devamsızlıktan muaf tutulacağını söyledi. Bakan Özer, 45 bin öğretmen atamasına ilişkin detayları da paylaştı.
2.05.2023 Gündem
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği nedir? 2022 Öğretmenlik kariyer basamakları kanunu
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği nedir? 2022 Öğretmenlik kariyer basamakları kanunu Öğretmenlik kariyer basamakları yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Öğretmenler ise arayışa koyuldu. 2022 öğretmenlik kariyer basamakları yönetmeliği nedir sorusu yoğun ilgi görüyor. İşte Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği hakkında bilinmesi gerekenler...
12.05.2022 Gündem
Başöğretmenlik Resmi Gazete'de! Yeni yönetmelikte neler değişti?
Başöğretmenlik Resmi Gazete'de! Yeni yönetmelikte neler değişti? Öğretmenlik Meslek Kanunu doğrultusunda hazırlanan Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği'ne göre öğretmenlerin uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için öngörülen yazılı sınavlar, yılda bir defa yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığınca Öğretmenlik Meslek Kanunu'na dayanılarak hazırlanan "Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği" Resmi Gazete yayımlandı.
12.05.2022 Gündem
Salgının eğitime hasarı ağır oldu
Salgının eğitime hasarı ağır oldu TEDMEM’in raporuna göre okul öncesinde ve ilkokulda okullaşma oranı önceki yıla göre yüzde 16,57 oranında azaldı. Zorunlu eğitim çağındaki 676 bin çocuk, sistemin dışında kaldı. Salgında ortaya çıkan öğrenme kayıplarının etkisinin sürdüğünü gösteren rapora göre eğitimdeki hasarı gidermek için ek bir bütçe planlaması yapmak şart
2.02.2022 Eğitim
Yeni baştan alfabe! Pandemi eğitimi vurdu
Yeni baştan alfabe! Pandemi eğitimi vurdu Tüm dünyada öğrencilerin çoğu yüz yüze eğitime başladı. Ancak yapılan araştırmalar ilk ve orta öğretimdeki öğrencilerin matematikte 5, okuma becerilerinde 4 ay geride olduğunu ortaya koyuyor. Türkiye’de de benzer durum yaşanıyor. Uzmanlara göre ilkokulda 1 yıllık eğitim, 10 yıla bedel. O nedenle öğrenme kayıplarını azaltmak için her gün 1 saat olmak üzere 1 yıllık telafi programı şart.
18.09.2021 Eğitim
Bakan Selçuk paylaştı! Telafi eğitimde yeni dönem başlıyor
Bakan Selçuk paylaştı! Telafi eğitimde yeni dönem başlıyor Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından telafi eğitimle ilgili yeni bir video paylaşım yaptı. Yeni dönemin başladığını belirten Selçuk, 'Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık.' dedi.
5.08.2021 Haberler
'Telafi, okullar açılınca da sürecek'
'Telafi, okullar açılınca da sürecek' Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 6 Eylül’de okullar açıldığında telafi eğitiminin süreceğini, ailenin talebiyle ilköğretimde öğrencinin sınıf tekrarı yapabileceğini söyledi. Tarım çalışanlarının yoğun olduğu bölgelere mobil okullar kuracaklarını belirten Selçuk, yerel yerleştirmede eşitlik olması durumunda öğrencilerin tümünün kaydının yapılacağını kaydetti.
12.07.2021 Eğitim
Son dakika... MEB duyurdu! İşte 2021-2022 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi
Son dakika... MEB duyurdu! İşte 2021-2022 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2021-2022 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi açıklandı. Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. Birinci dönem ara tatili, 15 Kasım 2021 Pazartesi başlayacak ve 19 Kasım 2021 Cuma sona erecek
7.07.2021 Gündem
Son dakika... Bakan Selçuk'tan flaş telafi eğitimi açıklaması! 81 ilde planlandı
Son dakika... Bakan Selçuk'tan flaş telafi eğitimi açıklaması! 81 ilde planlandı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından telafi eğitimine ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu. 81 ilde 22 bin okulda etkinliğin planlandığını söyleyen Bakan Selçuk önemli bilgiler verdi.
7.07.2021 Gündem
Telafi eğitimi hayatlarına renk kattı
Telafi eğitimi hayatlarına renk kattı MEB, 1,5 yılı kapsayan Ulusal Destekleme Programı’nın (UDEP) yaz tatili bölümü olan “Telafide Ben de Varım” programı Türkiye genelinde uygulanıyor. Pandemi nedeniyle çoğunluğu uzaktan eğitimle geçen 2020-2021 eğitim öğretim yılında ortaya çıkan öğrenme kayıplarını gidermenin yanı sıra sosyal, duygusal ve fiziksel etkinliklerle öğrencileri desteklemek amacıyla düzenlenen eğitimler, 31 Ağustos’a kadar sürecek.
7.07.2021 Eğitim
Telafi eğitimi ne zaman, nasıl olacak? MEB telafi eğitimi zorunlu mu?
Telafi eğitimi ne zaman, nasıl olacak? MEB telafi eğitimi zorunlu mu? Telafi eğitimi bugün başladı. Milli Eğitim Bakanlığınca ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören öğrenciler için hazırlanan 'Telafide Ben de Varım' programı İstanbul'daki okullarda başladı. Peki, telafi eğitimi ne zaman, nasıl yapılacak? Telafi eğitimi zorunlu mu?
5.07.2021 Gündem
Son dakika... Bakan Selçuk duyurdu! '15 bin mahalle belirledik'
Son dakika... Bakan Selçuk duyurdu! '15 bin mahalle belirledik' Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamasında "Türkiye'de 15 bin mahalle belirledik. Bu mahallelerdeki birer okulumuzu, okul dışı saatlerde ve hafta sonlarında halk eğitim merkezine dönüştürüyoruz." dedi.
5.07.2021 Gündem
Son dakika... Bakan Ziya Selçuk'tan velilere telafi eğitimi çağrısı
Son dakika... Bakan Ziya Selçuk'tan velilere telafi eğitimi çağrısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, telafi eğitimiyle ilgili velilere son dakika çağrısında bulundu. Bakan Selçuk, çocukların eğitimlerinin hayat boyu sürdüğüne işaret ederek, "Tam da bu yüzden salgın durumunda ortaya çıkan öğrenme açıklarımız, sosyal duygusal açıklarımız için bir fırsat oluşmuş durumda. Lütfen çocuklarınızı mecazi olarak bir yaz okulu mahiyetinde olan 'telafide ben de varım' faaliyetlerine gönderin." dedi.
5.07.2021 Gündem
Mesleki eğitimin lise diplomalı ilk mezunları
Mesleki eğitimin lise diplomalı ilk mezunları Millî Eğitim Bakanlığı’nca yapılan düzenlemenin ardından bu yıl ilk defa 20 bin dolayında usta, telafi programını tamamlayarak “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Diploması” imkanına kavuştu.
5.07.2021 Eğitim
Yaz tatili ne zaman, hangi tarihte bitiyor 2021? MEB 2021-2022 eğitim öğretim takvimi
Yaz tatili ne zaman, hangi tarihte bitiyor 2021? MEB 2021-2022 eğitim öğretim takvimi Okullar 2 Temmuz tarihinde dönemi sonlandırdı. Milli Eğitim Bakanlığı, 2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılı takvimini açıklamıştı. Milyonlarca öğrenci, yeni başlayan yaz tatilinin ne zaman sonlanacağını sorguluyor. Öncesinde MEB, Telafide Ben de Varım programı ile telafi eğitiminin başladığını bildirdi. İşte, MEB takvimi...
4.07.2021 Gündem
Telafi eğitimi ne zaman başlıyor, zorunlu mu? MEB Telafide Ben De Varım programına giriş...
Telafi eğitimi ne zaman başlıyor, zorunlu mu? MEB Telafide Ben De Varım programına giriş... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan Telafide Ben de Varım programı ile yaz döneminde gerçekleştirilecek. Öğrenciler, tüm dönem boyunca TRT EBA üzerinden gerçekleştirilen uzakta eğitim sürecini tamamladı ve 2 Temmuz günü yıl son buluyor. Peki, MEB telafi eğitimi ne zaman başlıyor?
4.07.2021 Gündem
Basılı karneler bugün veriliyor
Basılı karneler bugün veriliyor İlkokul, ortaokul ve lise kademesinde eğitim gören yaklaşık 18 milyon öğrenci bugünden itibaren yaz tatiline giriyor. Kovid-19 tedbirleri kapsamında çoğunluğu uzaktan eğitimle geçen 2020-2021 eğitim öğretim dönemi sona erdi.
2.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk gençlerle rafting yaptı
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk gençlerle rafting yaptı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bizim Sümbül Dağı'nın eteğinde, Zap Suyu'nda yapacağımız çok işler var. Çocuklarımızın bu ülkenin bayrağını daha yükseklere taşıyacak bir enerjiyle dopdolu olmalarını çok önemsiyorum." dedi.
30.06.2021 Haberler
Dünya ülkelerinin telafide yol haritası
Dünya ülkelerinin telafide yol haritası Pandemi nedeniyle okulların kapısını kapatan ve eğitimi uzaktan yapmak zorunda kalan ülkeler, öğrenme kayıplarını gidermek için yol haritası çiziyor.
23.06.2021 Eğitim
Telafi eğitimi başladı mı, başvurular ne zaman sona eriyor? MEB Telafi eğitimi zorunlu mu?
Telafi eğitimi başladı mı, başvurular ne zaman sona eriyor? MEB Telafi eğitimi zorunlu mu? Telafi eğitimi ne zaman başlayacak? Karnelerin alınması ile birlikte telafi eğitimi ile ilgili ayrıntılar da merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı telafi eğitimi programı için başvurular 21 Haziran'da başlıyor. Başvurular için son gün 2 Temmuz. Peki telafi eğitimi zorunlu mu?
22.06.2021 Gündem
Telafi eğitimi ne zaman? Telafi eğitimi başvurusu ve Telafide Ben de Varım programı
Telafi eğitimi ne zaman? Telafi eğitimi başvurusu ve Telafide Ben de Varım programı Telafi eğitimi başvurusu ne zaman? 2020-2021 eğitim yılı sonu ve karnelerin dağıtılması ile birlikte telafi eğitimi ile ilgili aramalar artıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvime göre öğrenciler telafi eğitimi alacak. Peki, telafi eğitimi başvurusu ne zaman yapılacak? Telafide Ben de Varım programı ile ilgili detaylar.
19.06.2021 Gündem
Telafi eğitimi ne zaman başlıyor 2021? Telafi eğitimi başvurusu nasıl ve nereden yapılacak?
Telafi eğitimi ne zaman başlıyor 2021? Telafi eğitimi başvurusu nasıl ve nereden yapılacak? Öğrencilerin gündeminde telafi eğitimi yer alıyor. Karneler, e-Okul üzerinden öğrencilerin erişimine 18 Haziran 2021 tarihinde erişime açıldı. Telafi eğitimin başlamasına kısa bir süre kaldı. Peki telafi eğitimi ne zaman başlıyor 2021?
18.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Telafi Eğitimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.