Teog Yerleştirme Sonuçları

Teog Yerleştirme Sonuçları

Son dakika TEOG yerleştirme sonuçları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TEOG yerleştirme sonuçları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TEOG yerleştirme sonuçları haber sayfamızda...

Teog Yerleştirme Sonuçları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 230 teog yerleştirme sonuçları haberi bulunmuştur.
Eğitim ‘reform’ yorgunu
Eğitim ‘reform’ yorgunu Milli Eğitim Bakanı 6 kere değişti. Liselere girişte LGS, OKS, 3’lü SBS, tek SBS, TEOG ve LGS olmak üzere sistem 6 kere yenilendi. Üniversiteye girişte, ÖSS yerine YGS ve LYS’li sistem, son olarak da YKS geldi. Müfredatta pek çok değişiklik yapıldı. Eğitim, son 15 yılda yapılan düzenlemelerden adeta yoruldu
22.05.2019 Gündem
Google’a en çok sınav için girdik
Google’a en çok sınav için girdik Türkiye’de geçen hafta Google arama motorunda en çok aranan konu “TEOG yerleştirme sonuçları” oldu.
16.08.2017 Gündem
TEOG tercih sonuçları açıklandı! - TEOG lise tercih sonucu e-okul sorgulama
TEOG tercih sonuçları açıklandı! - TEOG lise tercih sonucu e-okul sorgulama TEOG lise tercih sonuçları açıklandı. Herkes, TEOG Lise tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ederken MEB flaş bir duyuru ile TEOG tercih sonuçlarını saat 19.00'da açıkladı. TEOG lise tercih sonuçlarını sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
7.08.2017 Gündem
TEOG Lise tercih sonuçları için MEB tarih verdi! TEOG Lise tercih sonuçları
TEOG Lise tercih sonuçları için MEB tarih verdi! TEOG Lise tercih sonuçları TEOG Lise tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yüz binlerce aday bir yılı aşkın süredir hayalini kurduğu Lise'de eğitim alabilmek için sınavlara hazırlandı ve tercih işlemlerini gerçekleştirdi. Peki TEOG Lise tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
3.08.2017 Gündem
TEOG tercih sonuçları açıklandı mı? MEB TEOG lise tercih sonuçları bekleniyor...
TEOG tercih sonuçları açıklandı mı? MEB TEOG lise tercih sonuçları bekleniyor... TEOG lise tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Liseye başlayacak binlerce öğrencinin gözü Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek açıklamadaydı. TEOG lise tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.
2.08.2017 Gündem
TEOG lise tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? (Lise tercih sonuçları)
TEOG lise tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? (Lise tercih sonuçları) Lise tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 14-24 Temmuz tarihleri arasında yapılan lise tercih işlemlerinin sonuçları için tüm gözler Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek haberde. MEB tarafından açıklanacak olan TEOG tercih sonuçlarının ardından boş kontenjanlar için de bilgilendirme yapılacak.
1.08.2017 Gündem
TEOG tercih yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
TEOG tercih yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak? TEOG tercih sonuçları için meraklı bekleyiş devam ediyor. Uzun süren TEOG maratonunun ardından adaylar 14-24 Temmuz tarihleri arasında hayal ettikleri Lise'de eğitim alabilmek için tercih işlemlerini gerçekleştirdi. Peki TEOG tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.07.2017 Gündem
TEOG lise tercih işlemleri E-okul'da (Lise tercih robotu)
TEOG lise tercih işlemleri E-okul'da (Lise tercih robotu) Lise tercih işlemleri 14 Temmuz itibari ile başladı. Milli Eğitim Bakanlığı lise tercihinde bulunacak binlerce öğrenci için e-okul sistemi üzerinde lise tercih robotunu yayınladı. Öğrenciler 24 Temmuz'a kadar tercih işlemlerini tamamlamış olacak.
17.07.2017 Gündem
TEOG lise tercih işlemleri nasıl yapılır? (E-okul lise tercih robotu)
TEOG lise tercih işlemleri nasıl yapılır? (E-okul lise tercih robotu) TEOG YEP puanlarının açıklanmasının ardından lise tercih işlemleri de başladı. Binler TEOG öğrencisi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan lise tercih robotu ile tercih işlemlerini gerçekleştirecek. Lise tercih işlemleri e-okul sistemi aracılığı ile yapılacak. Peki son gün ne zaman?
15.07.2017 Gündem
2015-2016 TEOG yerleştirme raporu açıklandı
2015-2016 TEOG yerleştirme raporu açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ölçme, Değerlendirme ve  Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün "2015-2016 TEOG Yerleştirme Sonuçları"na  ilişkin raporunda, İmam Hatiplerin en başarılı devlet ortaokulları olarak yer  aldığı bildirildi.
7.12.2016 Gündem
TEOG 3. nakil dönemi başladı!
TEOG 3. nakil dönemi başladı! TEOG tercih dönemi kapsamında 2. nakil dönemi de sona erdi. Öğrenciler artık TEOG 3. nakil dönemi kapsamında lise yerleştirme tercihlerini gerçekleştirecekler. TEOG 3. nakil dönemi 2 Eylül tarihinde sona erecek.
30.08.2016 Eğitim
TEOG 2. nakil işlemleri ne zaman başlıyor?
TEOG 2. nakil işlemleri ne zaman başlıyor? TEOG yerleştirme sonuçları sonucunda öğrenciler 1. nakil işlemlerini gerçekleştirdi. Yerleşemeyen öğrenciler için TEOG 2. nakil yerleştirme dönemi yarın başlıyor. TEOG yerleştirme işlemleri 26 Ağustos tarihine kadar devam edecek.
21.08.2016 Gündem
TEOG tercih yerleştirme sonuçları açıklandı! 2016 MEB
TEOG tercih yerleştirme sonuçları açıklandı! 2016 MEB Öğrencilerin ve ailelerin heyecanla bekledikleri TEOG tercih sonuçları nihayet açıklandı. Öğrenciler ve aileleri yerleştirmelere dair TEOG tercih sonuçlarını internet sitesi üzerinden sorgulatarak öğrenebiliyorlar. Tüm öğrenciler TEOG tercih yerleştirmeleri neticesinde eğitim görmeye hak kazandıkları liseleri öğrenecekler.
17.08.2016 Gündem
TEOG’da okulunu değiştirmek isteyen 'nakil'e girecek
TEOG’da okulunu değiştirmek isteyen 'nakil'e girecek TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından merak edilen konuların başında TEOG nakil işlemleri geliyor. Peki okulunu değiştirmek isteyen öğrenciler TEOG nakil işlemlerini nasıl gerçekleştirecek? İşte ayrıntılar...
17.08.2016 Gündem
TEOG tercih sonuçları açıklandı!
TEOG tercih sonuçları açıklandı! TEOG tercih sonuçları 10 Ağustos’ta açıklandı. TEOG tercih sonuçları MEB tarafından internetten açıklandı. Siz de TEOG tercih sonuçlarını haberimizden yardım alarak öğrenebilirsiniz.
12.08.2016 Gündem
TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı
TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2015-2016 eğitim öğretim yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında ortaöğretim kurumlarına yerleştirme sonuçlarını dün www.meb.gov.tr internet adresinden açıkladı.
11.08.2016 Gündem
2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçları açıklandı mı? İşte MEB'ten gelen açıklama
2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçları açıklandı mı? İşte MEB'ten gelen açıklama TEOG tercih yerleştirme sonuçları açıklanmak üzere. Bu hafta içinde açıklanması beklenen TEOG yerleştirme sonuçları için heyecan dorukta. MEB'ten yapılan açıklamaya göre, 2016-2017 öğretim yılı “Temel eğitimden Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (TEOG) tercihlerinin sonuçları 12 Ağustos'ta açıklanacak. İşte o detaylar...
10.08.2016 Gündem
TEOG Tercihleri (yerleştirme) sonuçları açıklanıyor mu? MEB Duyuru
TEOG Tercihleri (yerleştirme) sonuçları açıklanıyor mu? MEB Duyuru Herkesin merakla beklediği TEOG tercihleri yani yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu oldu. MEB TEOG tercihleri açıklanacağı tarihi açıkladı. MEB TEOG yerleştirme sonuçları için netleştirdiği tarih...
8.08.2016 Gündem
TEOG Tercihleri sonuçları açıklandı mı? (MEB duyuru)
TEOG Tercihleri sonuçları açıklandı mı? (MEB duyuru) TEOG yerleştirme sonuçları için öğrenciler sabırsızlanıyor. TEOG sınavı yerleştirme ve tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih 8 Ağustos tarihinden 12 Ağustos tarihine ertelendiği duyuruldu. TEOG yerleştirme sonuçları MEB'in resmi sitesinden açıklanacak. İşte tüm detaylar...
4.08.2016 Gündem
2016 TEOG tercihleri nasıl yapılır? TEOG puan hesaplama
2016 TEOG tercihleri nasıl yapılır? TEOG puan hesaplama Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği TEOG tercihleri başladı. TEOG tercihleri ile ilgili merak edilenleri bu haberimizde sizler için derleyeceğiz. Peki 2016 TEOG tercihleri nasıl yapılır? Ayrıntılar haberimizde...
16.07.2016 Eğitim
2016 TEOG YEP sonuçları açıklandı mı? (MEB Duyuru)
2016 TEOG YEP sonuçları açıklandı mı? (MEB Duyuru) Öğrencilerin merakla beklediği TEOG Yerleştirme Esas Puanları (YEP) sonuçları yarın mı açıklanacak? sorusu yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanlığı, TEOG tercih ve yerleştirme takvimine göre, YEP 29 Haziran'da, yerleştirme sonuçları ise 8 Ağustos'ta ilan edeceğini duyurdu. İşte TEOG sonuçları hakkında detaylı bilgiler...
29.06.2016 Eğitim
TEOG sonuçlarına göre en iyi tercih yapmanın püf noktaları
TEOG sonuçlarına göre en iyi tercih yapmanın püf noktaları Bu yıl lise tercihi yapacak ailelerin ve öğrencilerin, dikkate alması gereken noktaları anlatan ERA Kolejleri Eğitim Koordinatörü Selim Çifçi, TEOG sonuçlarına göre en iyi tercihi yapmanın püf noktaları hakkında önemli bilgiler verdi.
24.06.2016 Gündem
Lise tercihi yapacaklara tavsiyeler
Lise tercihi yapacaklara tavsiyeler Lise tercihinde TEOG sınavının önemi nedir? Lise tercihi nasıl yapılır? TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise tercihi yaparken nelere dikkat edilmeli? Lise tercihi yapacaklara tavsiyeler...
24.06.2016 Eğitim
MEB / TEOG lise nakil işlemlerinde 2. dönem ne zaman başlayacak?
MEB / TEOG lise nakil işlemlerinde 2. dönem ne zaman başlayacak? 2015-2016 eğitim öğretim yılı MEB'e bağlı TEOG lise nakil işlemlerinde 2. dönem başlıyor! 3 dönem halinde yapılacak TEOG nakil işlemlerinin ilki sona erdi. İkincisi 24-28 Ağustos, sonucusu 31 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
22.08.2015 Eğitim
TEOG sonuçlarının ardından lise nakil işlemleri başladı!
TEOG sonuçlarının ardından lise nakil işlemleri başladı! 2015 TEOG yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra liselere girecek adaylar için Anadolu, Fen ve Meslek liseleri arasında puan ve yüzdelik dilimine göre boş kalan kontenjan sayıları MEB resmi sitesinden erişime açıldı. TEOG yerleştirme tercih sonuçları açıklanmasıyla Lise nakil işlemleri dün (17 Ağustos) itibariyle başladı ve boş kontenjanlar için de başvurular bu tarihten itibaren alınmaya başlanacak.
8.08.2017 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Teog Yerleştirme Sonuçları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.