Türkiye Rekoru

Türkiye Rekoru

Son dakika türkiye rekoru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan türkiye rekoru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan türkiye rekoru haber sayfamızda...

Türkiye Rekoru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.021 türkiye rekoru haberi bulunmuştur.
Kavurucu sıcaklar geliyor! Çok yakında rekorlar kırılacak
Kavurucu sıcaklar geliyor! Çok yakında rekorlar kırılacak Mayıs ayında dünyada hava sıcaklığının normalin 1,5 - 2 derece üstüne çıkacağı, Türkiye’nin de sıcaklık rekorlarının kırılacağı bir yaz yaşayacağı öngörülüyor.
29.04.2024 Dünya
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır'
'Çocuklar için spor hayatın provasıdır' Türkiye’de okul ve sporun bir arada yürütebileceğinin en güzel örneklerinden birisi olan Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Florya’daki yeni kampüsünde de aynı amaçla hareket etti. Vakıf Başkanı Akın Süel ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Polat bu mükemmel düzeni nasıl kurduklarını MİLLİYET’e anlattı.
24.03.2024 Diğer
‘Bütün demokratlar 31 Mart’ı bekliyor’
‘Bütün demokratlar 31 Mart’ı bekliyor’ Özel, Yavaş ve Beşikçioğlu’na olan halk desteğine vurgu yaparak “Sosyal demokratlardan, muhafazakar demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, yakasında güneş olan ya da gözü güneş gibi parlayan iyi insanlardan oy istiyoruz. Türkiye ittifakından oy istiyoruz” dedi.
10.03.2024 Gündem
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu, menajeri İstanbul'a geldi Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajerinin İstanbul'a geldiği ve ayrılık görüşmelerinin başlayacağı ifade edildi. Yıldız oyuncunun yeni adresi de netlik kazandı.
9.03.2024 Galatasaray
Özgür Özel'den Türkiye İttifakı açıklaması
Özgür Özel'den Türkiye İttifakı açıklaması CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Etimesgut Belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ve beraberindeki partililer ile birlikte Etimesgut Bağlıca'da Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.
9.03.2024 Gündem
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar'dan önemli açıklamalar! "Bu bir beka meselesidir"
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar'dan önemli açıklamalar! "Bu bir beka meselesidir" Kayseri'de Savunma Sanayi konulu toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar "Bir savaşın içindeyiz. Savunma sanayi meselesi yatırım yapıp kar etme serüveni değil, bu bir beka meselesi" dedi.
26.02.2024 Gündem
Beyaz perdede yerli yapım şöleni
Beyaz perdede yerli yapım şöleni Beş filmin vizyona girdiği haftada Barış Telli’nin hayatını anlatan “Hayatla Barış” ve Şahan Gökbakar’ın yeni komedisi “Erdal ile Ece” yerli yapımlar olarak öne çıkıyor.
23.02.2024 Kültür Sanat
Milli sporcu Khalvandi dünya rekoru kırdı
Milli sporcu Khalvandi dünya rekoru kırdı Milli sporcumuz, Para Atletizm Olimpik deneme yarışmalarında cirit atmada 51.60'lık derecesiyle dünya rekoruna imza attı.
20.02.2024 Diğer
SON DAKİKA | Sacha Boey, Haaland ve De Bruyne transferlerini geride bıraktı! Almanya'da tarihe geçti
SON DAKİKA | Sacha Boey, Haaland ve De Bruyne transferlerini geride bıraktı! Almanya'da tarihe geçti Sacha Boey, 30 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer oldu. Fransız yıldız Almanya Bundesliga'da kış transferindeki en çok bonservis ödenen futbolcular arasında adını yazdırdı. Boey, Haaland ve De Bruyne gibi yıldızları geride bıraktı.
28.01.2024 Galatasaray
Yazarlar rekor transferi yorumladı: Öncelikle Sacha Boey kutlanmalı | Türkiye'nin en iyi sağ beki
Yazarlar rekor transferi yorumladı: Öncelikle Sacha Boey kutlanmalı | Türkiye'nin en iyi sağ beki Milliyet Gazetesi yazarları Osman Şenher ve Bilal Meşe, Sacha Boey'in Türkiye rekoru kırarak Bayern Münih'e transfer olmasını yorumladı.
28.01.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Galatasaray, Sacha Boey'in ayrılığını KAP'a bildirdi! İşte bonservis bedeli
SON DAKİKA: Galatasaray, Sacha Boey'in ayrılığını KAP'a bildirdi! İşte bonservis bedeli Galatasaray, Sacha Boey'in bonservisiyle Bayern Münih'e transfer olduğunu KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılar bonservis bedelini açıkladı.
28.01.2024 Galatasaray
Özel: Bütün muhalefete barış ilan ettim
Özel: Bütün muhalefete barış ilan ettim CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir’deki aday tanıtım toplantısına katıldı.
27.01.2024 Gündem
Survivor Pınar Saka kimdir, nereli, hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Pınar Saka kaç yaşında, kaçıncı oldu, evli mi?
Survivor Pınar Saka kimdir, nereli, hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Pınar Saka kaç yaşında, kaçıncı oldu, evli mi? Survivor All Star 2024 yarışmacısı Pınar Saka hayatı araştırılmaya başlandı. Uzun zamandır heyecanla beklenen Survivor All Star bu akşam ekranlara geliyor. Survivor All Star 2024 yarışmacıları arasında Pınar Saka da yer alıyor. Survivor All Star 2024 yarışmasında kırmızı takımda yer alacak Pınar Saka'nın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Survivor Pınar Saka kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Pınar Saka kaç yaşında, kaçıncı oldu, evli mi? İşte detaylar…
2.01.2024 Bilgi Rehberi
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
CHP’ye geri dönen Tanju Özcan: Yeni gelmedim, geri geldim
CHP’ye geri dönen Tanju Özcan: Yeni gelmedim, geri geldim Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’ye geri dönmesinin ardından Ankara dönüşünde partililer tarafından il başkanlığı önünde coşkuyla karşılandı. CHP’den belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan Özcan, "Hep birlikte çalışacağız. Bugünden itibaren seçimin startını veriyoruz. Bolu merkezde bir Türkiye rekoru kıracağız” dedi.
28.11.2023 Gündem
Kulübeyi yerli ve milli yapanlar!
Kulübeyi yerli ve milli yapanlar! Türk futbolu tırtılın kelebeğe dönüşmesi misali kendi teknik direktörlerini yetiştirdi hatta en büyük uluslararası başarılarına onlarla ulaştı. Elbette bugün genç yerli teknik direktörlerimizin çok başarılı olanları var ama onlara bu yolu açan üç isim Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş şimdiden tarihe geçti.
26.10.2023 Skorer
Erhan Coşkuner olimpiyat hedefini açıkladı!
Erhan Coşkuner olimpiyat hedefini açıkladı! Peru'nun başkenti Lima’da düzenlenen ‘Para Atıcılık Dünya Şampiyonası’nda Paris'te yapılacak olimpiyatlara katılma kotası alan Milli sporcu Erhan Coşkuner hedefini açıkladı.
7.10.2023 Diğer
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı Türk kadını spordaki başarılarıyla, kendisini ‘yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layık’ gören Cumhuriyet’e, yüzüncü yılında adeta saygı duruşunda bulundu. Voleybol, basketbol, güreş, atletizm ve boksta altın madalyalar havada uçuştu.
1.10.2023 Voleybol
“Neden kendime inanmayayım?”
“Neden kendime inanmayayım?” 19 yaşında Avrupa Şampiyonu olan milli kürekçi Cevdet Ege Mutlu “Yarışmanın stresi zorladığında ‘Herkes bana inanıyor, ben neden kendime inanmayayım’ diye düşündüm” diyor.
2.09.2023 Pazar
Şahika Ercümen'den bir başarı daha! Serbest Dalış Şampiyonası’nda üçüncü oldu
Şahika Ercümen'den bir başarı daha! Serbest Dalış Şampiyonası’nda üçüncü oldu Milli sporcu Şahika Ercümen tarihi bir başarıya daha imza attı. Şahika Ercümen, 7’nci Dünya Outdoor Serbest Dalış Şampiyonası’nda sabit ağırlık çift palet branşında 91 metrelik dalışı ile Türkiye rekoru kırarak dünya 3’üncüsü oldu.
28.08.2023 Diğer
Survivor Sema Aydemir müdür yardımcısı oldu!
Survivor Sema Aydemir müdür yardımcısı oldu! Survivor'da hırslı yapısı ve başarılı performansıyla göz dolduran milli atlet Sema Aydemir, yarışmayı geride bıraktı. Eski mesleğine geri döndüğünü açıklayan ünlü isim, sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.
22.08.2023 Cadde
Milli sporcu Yağmur Ergün'den Türkiye rekoru
Milli sporcu Yağmur Ergün'den Türkiye rekoru Serbest Dalış Dünya Kupası'nda milli sporcu Yağmur Ergün, sabit ağırlık paletsiz disiplinde 58 metrelik performansıyla Türkiye rekorunun sahibi oldu.
15.08.2023 Diğer
Ersu Şaşma: Hedefim, Paris 2024'te kürsüde olmak
Ersu Şaşma: Hedefim, Paris 2024'te kürsüde olmak Almanya'da düzenlenen Uluslararası Sırıkla Atlama Yarışması'nda 5.90'lık dereceyle 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na kota almayı başaran milli atlet Ersu Şaşma, her madalya kazandığında mutlu olduğunu belirterek, hedefinin 2024 yılında Paris'te düzenlenecek olan Yaz Olimpiyat Oyunları'nda kürsüde yer almak olduğunu söyledi.
1.08.2023 Diğer
Ersu Şaşma: Hedefim, Paris 2024'te kürsüde olmak
Ersu Şaşma: Hedefim, Paris 2024'te kürsüde olmak Almanya'da düzenlenen Uluslararası Sırıkla Atlama Yarışması'nda 5.90'lık dereceyle 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na kota almayı başaran milli atlet Ersu Şaşma, her madalya kazandığında mutlu olduğunu belirterek, hedefinin 2024 yılında Paris'te düzenlenecek olan Yaz Olimpiyat Oyunları'nda kürsüde yer almak olduğunu söyledi.
1.08.2023 Diğer
4x400 bayrak takımından gümüş madalya
4x400 bayrak takımından gümüş madalya Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de devam eden U23 Atletizm Şampiyonası'nda Berke Akçam, İlyas Çanakcı, İsmail Nezir ve Kubilay Ençu’dan oluşan 4x400 bayrak takımı Türkiye rekoru kırarak Avrupa ikincisi oldu.
16.07.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Rekoru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.