Umut

Umut

Son dakika umut haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan umut gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan umut haber sayfamızda...

Umut

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 55.447 umut haberi bulunmuştur.
'Belediyeleri, arka odada oturan PKK'nın görevlendirdiği komiserler yönetirse devlet müsaade etmez'
'Belediyeleri, arka odada oturan PKK'nın görevlendirdiği komiserler yönetirse devlet müsaade etmez' Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, DEM Partisi’nden seçilen belediyelere kayyum atanabilme olasılığına ilişkin açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
YÖK yapay zeka kullanımına dair rehber hazırlandığını açıkladı
YÖK yapay zeka kullanımına dair rehber hazırlandığını açıkladı Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, yükseköğretim kurumlarında bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinde üretken yapay zeka kullanımına dair etik rehber hazırlandığını açıkladı.
7.05.2024 Eğitim
'Almanya'nın ihracatı durgunlaşabilir'
'Almanya'nın ihracatı durgunlaşabilir' Alman Ticaret ve Sanayi Odası (DIHK) Almanya'nın ihracatının geçen yılki %1,8'lik düşüşün ardından bu yıl durgunlaşmasının beklendiğini söyledi.
7.05.2024 Uzmanpara
‘Bu kız okuyamaz' dediler! İbretlik hayat hikayesiyle ortaya çıktı
‘Bu kız okuyamaz' dediler! İbretlik hayat hikayesiyle ortaya çıktı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Elif Naz Holoğlu (21), okuldaki sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 6 yaşındayken yakalandığı lösemi ile mücadelesini, üniversite kürsüsünde gözyaşları içinde anlattı.
7.05.2024 Gündem
Dolar ve altın için rakam verildi!
Dolar ve altın için rakam verildi! Kredi derecelendirme kuruluşu S&P’nin not artırımı sonrası gözler piyasalara çevrildi. Son haftalarda borsa rekor kırarken, altın fiyatlarında düşüş söz konusuydu. Özellikle dolar/TL tarafında ise aşağı yönlü seyir dikkat çekiyor. Peki S&P kararının piyasalara etkisi ne olur? Ekonomist Belgin Maviş, gram altın ve dolar için rakam verdi. İşte detaylar...
7.05.2024 Ekonomi
Mersin’den dünyaya katma değerli çimento
Mersin’den dünyaya katma değerli çimento Katma değerli bir ürün olan kalsiyum alüminat çimentoyu Mersin’de üreten Çimsa, bu alanda dünyanın en büyük üç üreticisinden bir oldu. Üretimin yüzde 90’ı Kuzey Amerika, Avrupa, Çin ve Hindistan’a ihraç edilecek.
7.05.2024 Ekonomi
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek!
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek! Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Spor yazarları Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Depremde 5 gün enkaz başında bekledi! Tedavisi bitince evlendi
Depremde 5 gün enkaz başında bekledi! Tedavisi bitince evlendi Hatay’da nişanlısı Muhammet Yıldız ile küs olduğu sırada depreme yakalanıp 5 gün enkaz altında kalan Hediye Demirkol (21), uzun süren tedavi sürecinin ardından yerleştiği Zonguldak’ta evlendi. Nişanlısını enkazın başında beklerken öleceğini düşünerek üzüldüğünü söyleyen Muhammet Yıldız, “İnsan sevdiğinden asla kopamaz. Depremin olduğu gün kendisiyle küstük. Sürekli bunu düşünüyordum, kahroldum. Neden kavga ettiğimizi düşündüm. Demek ki iki günlük dünyaymış, kavga etmeye hiç gerek yokmuş” dedi.
7.05.2024 Gündem
Halil Umut Meler'e Konferans Ligi'nde görev!
Halil Umut Meler'e Konferans Ligi'nde görev! FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final rövanş maçında Club Brugge ile Fiorentina arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacak.
6.05.2024 Futbol
KKTC futbolunda yeni dönem başladı!
KKTC futbolunda yeni dönem başladı! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Süper Ligi'nde, Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi, resmi olarak uygulanmaya başlandı. KKTC Süper Ligi'nde sezonun son haftasında oynanan Göçmenköy - Doğan Türk Birliği karşılaşmasında kullanılan VAR sistemi ile Ada futbolunda yeni bir dönemin başlangıcı oldu.
6.05.2024 Futbol
‘Akan sular duruyor’
‘Akan sular duruyor’ UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi Tülin Şahin, çocuk festivalinde minikler için kitap okudu.
6.05.2024 Cadde
Gaziantep FK ve Hatayspor puanları paylaştı!
Gaziantep FK ve Hatayspor puanları paylaştı! Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Hatayspor'la 1-1 berabere kaldı.
5.05.2024 Gaziantep FK
Oğlunun gözü önünde maganda kurşunuyla öldü! 2 çocuk annesi son yolculuğuna uğurlandı
Oğlunun gözü önünde maganda kurşunuyla öldü! 2 çocuk annesi son yolculuğuna uğurlandı Adana’da oğlu Talha’yı (12) dil kursuna bıraktıktan sonra otomobiliyle evine dönerken diğer oğlu Kayra’nın (7) gözleri önünde maganda kurşunuyla ensesinden vurularak hayatını kaybeden Hayriye Derin’in (43) cenazesi otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Derin'in cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü.
5.05.2024 Gündem
Batı Akdeniz’de ihracat yüzde 5,92 arttı
Batı Akdeniz’de ihracat yüzde 5,92 arttı Batı Akdeniz’den Nisan ayında gerçekleşen ihracat geçen yılın Nisan ayına göre yüzde 5,92 oranında artış gösterdi ve 220 milyon 686 bin dolar oldu. İlk 4 ayda en fazla ihracat gerçekleştirilen ülke ise Çin oldu.
5.05.2024 Ekonomi
Finalde çocuklara umut olacaklar
Finalde çocuklara umut olacaklar Üç sezondur reyting rekorları kıran Ay Yapım imzalı ‘Yargı’nın seyirciyle izlenecek veda gecesinin geliri, Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.
5.05.2024 Cadde
İnsanlık aranıyor!
İnsanlık aranıyor! Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası kaybolan oğlu Mustafa Batuhan Güleç’i arayan anne Sema Güleç, 2 kez dolandırıcıların eline düştü. Vicdansız dolandırıcılardan biri çaresiz kadına mezar açtırırken, diğeri oğluna yapılan büyüyü çözmek için yüklü para talep etti...
5.05.2024 Gündem
“Gelen bakıcı gidiyor bu konuda çok yaralıyım”
“Gelen bakıcı gidiyor bu konuda çok yaralıyım” Merve Özbey, bir dönem vokalisti olduğu Bengü gibi iş insanıyla evlenen, hem çocuk hem kariyer yapan bir şarkıcı.
4.05.2024 Pazar
Marius Mouandilmadji: Önemli olan takımın iyi olması!
Marius Mouandilmadji: Önemli olan takımın iyi olması! Samsunspor'un yıldızı Marius Mouandilmadji, Trabzonspor maçını değerlendirdi.
4.05.2024 Samsunspor
Umut Güneş: Erken goller yedik ve maçı çeviremedik!
Umut Güneş: Erken goller yedik ve maçı çeviremedik! Trabzonsporlu futbolcu Umut Güneş, Samsunspor maçından sonra konuştu.
4.05.2024 Trabzonspor
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı
Trabzonspor kaybetti! Samsunspor düşme hattıyla arayı açtı Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Samsunspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti.
4.05.2024 Samsunspor
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde detaylar ortaya çıktı
Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde detaylar ortaya çıktı Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 kişi hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı.
4.05.2024 Gündem
Endüstriyel pazaryeri 4 milyar TL’ye koştu
Endüstriyel pazaryeri 4 milyar TL’ye koştu Endüstriyel ürünlerin ticaretine aracılık için İş Bankası Grubu tarafından kurulan endüstriyel pazaryeri platformu Proemtia ilk yılında 3.7 milyar TL’lik işlem hacmine ulaştı.
4.05.2024 Ekonomi
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt'
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt' Beşiktaş, Süper Lig'in 35'inci haftasında Rizespor'u konuk etti. Ali Şansalan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
3.05.2024 Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyonda da yılın ikinci yarısından itibaren daha umut verici rakamları göreceğiz. Hayat pahalılığı meselesini enflasyonu düşürüp kalıcı refah artışı sağlayarak çözüme ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD heyetini kabulünde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Önceliğimiz olan enflasyonu düşürmeye yönelik kararlı adımlar atıyoruz. Enflasyonda da yılın ikinci yarısından itibaren daha umut verici rakamları göreceğiz." ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Umut ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.