Usta

Usta

Son dakika usta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan usta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan usta haber sayfamızda...

Usta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.380 usta haberi bulunmuştur.
Her gün Ay'a bakıp buldu, deli diye ailesi terk etti! NASA'yı şaşırtan Diyarbakırlı simitçi
Her gün Ay'a bakıp buldu, deli diye ailesi terk etti! NASA'yı şaşırtan Diyarbakırlı simitçi Çocukken en büyük hayali uzaya çıkmak olan binlerce kişi yetişkin olduğunda bu heyecanını yitiriyor. Diyarbakırlı simit ustası Abdülkadir Topkaç ise 27 yıllık uzay çalışmalarına, hatta NASA’dan mektup almasını sağlayan keşfine hiç kaybetmediği heyecanı ve inancıyla bakın nasıl koştu.
11.05.2024 Yaşam
'42 yıl... İlk günden bile daha mutlu'
'42 yıl... İlk günden bile daha mutlu' Usta oyuncu Tamer Levent, 1982 yılında Seynan Levent ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift, 24 Nisan'da evlilik yıl dönümlerini kutladı.
10.05.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Memleket meselesi!
90+3 Ege'de Futbol | Memleket meselesi! Trendyol 1. Lig’de kümede kalmayı matematiksel olarak garantileyen Manisa FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Yönetimin bu sezondan çıkaracağı derslerin olduğu bir gerçek. Öte yandan kulübün şehirle barıştırılması ve şehrin bu takıma sahip çıkması çok daha değerli' dedi
10.05.2024 1.Lig
'Metrekareye beş komedyen düşüyor!'
'Metrekareye beş komedyen düşüyor!' Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleşen 28. Bedia Muvahhid Ödül Töreni'ne katılan Zihni Göktay, ünlü komedyenler Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz'la ilgili sorulara verdiği cevapla gündem oldu.
10.05.2024 Cadde
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade Konya'da kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35), boğarak öldürüp, uçuruma attığı itirafıyla tutuklanan Tayfur Kılıç (35), davanın ilk duruşmasında konuştu.
9.05.2024 Gündem
“İsrail’le ihracat ve ithalat işlemlerini durdurulmasını doğru buluyorum”
“İsrail’le ihracat ve ithalat işlemlerini durdurulmasını doğru buluyorum” Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, İsrail’le ticari ilişkilerin durdurulmasına ilişkin, “Ticaret Bakanlığımızın aldığı bu kararın son derece yerinde olduğunu belirtmek istiyorum. Ancak bu doğru karar iyi bir planlama ile alınmalıydı. En azından açıklandığı tarihten itibaren 15 gün, 20 gün, bir ay bir süre verilseydi” dedi.
9.05.2024 Ekonomi
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor
'Taş Kağıt Makas' yine nefes kesti! Umut zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', temposu yüksek bir bölümle ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Cadde
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay!
90+3 Ege'de Futbol | Uyan artık Büyük Altay! Trendyol 1. Lig’de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık derin uykudan uyananın zamanı. Kulüp, profesyonel bir anlayış ile yönetilmeli ve kendisine uygun bir şirketleşme modeline geçilmeli’’ dedi.
9.05.2024 1.Lig
Kanadalı efsaneyle beklenen buluşma
Kanadalı efsaneyle beklenen buluşma Kanadalı efsanevi müzisyen Loreena McKennitt dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor.
9.05.2024 Kültür Sanat
90+3 Ege'de Futbol | Son düdüğe kadar asla vazgeçmeyin
90+3 Ege'de Futbol | Son düdüğe kadar asla vazgeçmeyin Trendyol 1. Lig’de Kocaelispor’u 3-0 mağlup ederek Play Off’u garantileyen Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘İsmet hoca ve öğrencileri, iki sezondur mütevazi kadrosuyla harika işlere imza atıyor. Koşan ya da kulübede bekleyen oyuncular bütünüyle göreve hazır. Onlar için, Süper Lig" dedi.
8.05.2024 1.Lig
Demet Akbağ: Bana öpüşülesi roller gelmedi!
Demet Akbağ: Bana öpüşülesi roller gelmedi! 'Bir Demet Tiyatro'nun Lütfiye, Feriştah ve Züleyha'sı, Vizontele'nin Siti Ana'sı, 'Eyvah Eyvah' serisinin Firuzan'ı Demet Akbağ, rol aldığı projelerde neden kimseyle öpüşmediği sorusuna yanıt verdi.
8.05.2024 Cadde
İnce Memed destanı çizgilerde canlanıyor
İnce Memed destanı çizgilerde canlanıyor Çukurova’nın kavurucu güneşinde adalet peşinde koşan İnce Memed, İsmail Gülgeç’in çizgileriyle canlanıyor! “Yaşar Kemal’in Kaleminden İsmail Gülgeç’in Fırçasına Bir Destan: İnce Memed” bu eşsiz destana ortak olmaya çağırıyor.
8.05.2024 Kültür Sanat
Yargıda usta-çırak dönemi
Yargıda usta-çırak dönemi Adalet Bakanlığı’nca hazırlanan Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı.
8.05.2024 Gündem
Nebahat Çehre'den hayranlarını korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı
Nebahat Çehre'den hayranlarını korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı Kanal D ekranlarının unutulmaz dizisi Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Firdevs Hanım karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Nebahat Çehre, evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin menajeri Serkan Kaya'dan açıklama geldi.
7.05.2024 Cadde
Milliyet Sanat, mayıs sayısında Star Wars evreninde yolculuğa çıkıyor
Milliyet Sanat, mayıs sayısında Star Wars evreninde yolculuğa çıkıyor Tüm dünyada 4 Mayıs Star Wars Günü olarak kutlanıyor. Milliyet Sanat da mayıs sayısında okuyucuyu Star Wars evreninde yolculuğa çıkarıyor.
7.05.2024 Kültür Sanat
Reha Özcan: Biz ataerkil değil, anaerkiliz!
Reha Özcan: Biz ataerkil değil, anaerkiliz! Kanal D ekranlarında 4 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan 84'üncü bölümü ile final yapan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Sadık' rolüne canlandıran usta oyuncu Reha Özcan, eşi Yeşim Hanım'a olan büyük aşkını anlattı.
7.05.2024 Cadde
Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a kırgınlığı geçmiyor! 'Sesimizi duymadınız'
Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a kırgınlığı geçmiyor! 'Sesimizi duymadınız' Metin Akpınar'ın 1987'de aşk yaşadığı Suphiye Orancı'dan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli ikiz kızları olduğu ortaya çıkmış ve babalık davası sonuçlanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda annesini aramak için Müge Anlı'ya katılan Duygu Nebioğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.
7.05.2024 Cadde
90+3 Ege'de futbol | Kanatlandılar uçuyorlar
90+3 Ege'de futbol | Kanatlandılar uçuyorlar Süper Lig'e yükselmeyi önceki hafta resmen ilan eden Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Futbol mevsiminin sadece izleyenin değil oynayanın da keyif aldığı sıra dışı bir gündü. Kötü yoktu. Daha iyiler vardı. Ama her şeyden öte bir takım vardı İzlenmesi keyif veren. Harikasın Göztepe’’ dedi.
7.05.2024 1.Lig
Grup başkanvekilleri Çömez ve Kavuncu
Grup başkanvekilleri Çömez ve Kavuncu  Dervişoğlu’nun Genel Başkanlığa seçilmesinin ardından yeni Başkanlık Divanı’nı oluşturan İYİ Parti, Meclis grup yönetimini de belirledi.
7.05.2024 Gündem
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek!
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek! Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Spor yazarları Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Bakan Tunç'tan 'hakim ve savcı yardımcıları' açıklaması
Bakan Tunç'tan 'hakim ve savcı yardımcıları' açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yaptığı açıklamada, "Hakim ve Savcı Yardımcılığı müessesesi ile ilgili olarak çalışmalarını tamamladığımız Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı" dedi. Buna göre, hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve savcıların yanında görev yapacak.
7.05.2024 Gündem
'Yargı' pazar akşamına damga vurdu! Ölüm emriyle nefesler tutuldu
'Yargı' pazar akşamına damga vurdu! Ölüm emriyle nefesler tutuldu Büyük final için heyecanlı bekleyişin devam ettiği ‘Yargı’ dizisi, dün gece 92'nci bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Bölümün sonunda Ilgaz için verilen ölüm emri önümüzdeki bölüm için heyecanı yükseltti.
6.05.2024 Cadde
'Deprem öncesinde yapılacak 1 liralık harcama, sonrasındaki 7 liralık harcamayı önlüyor'
'Deprem öncesinde yapılacak 1 liralık harcama, sonrasındaki 7 liralık harcamayı önlüyor' Bingöl Deprem Çalıştayı'na görüntülü bağlanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Afet yönetimi yaklaşımımızı, kalkınma politikamızı afet risklerini azaltmaya odaklanacak şekilde değiştirdik. Deprem öncesinde yapılacak 1 liralık harcama, deprem sonrasındaki 7 liralık harcamayı önlüyor. Yani 7 kat kazanımda bulunuyoruz. Hedefimiz, bilim temelli bir yaklaşımla, Türkiye'yi dünyanın afetlere karşı en hazırlıklı ve afetler sonrası en hızlı ve etkili tepki verebilen ülkesi haline getirmektir" dedi.
6.05.2024 Ekonomi
Usta aşçıların tarifi! Mayanız yoksa da olur: 2 malzemeyle taş gibi yoğurt yapın
Usta aşçıların tarifi! Mayanız yoksa da olur: 2 malzemeyle taş gibi yoğurt yapın Hemen herkes yoğurt yemeyi sever. Üstelik marketten alınmış gibi olan ev yoğurduna kim hayır diyebilir ki! Maya olmadan da kaya gibi sert bir yoğurt yapmak çok kolayken. İşte usta aşçıların kullandığı mayasız yoğurt tarifi.
6.05.2024 Yemek
'Taş Kağıt Makas'ın Fecir'i Burak Yörük: Hayatımda çok şey değişti!
'Taş Kağıt Makas'ın Fecir'i Burak Yörük: Hayatımda çok şey değişti! Kanal D’nin iddialı dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda canlandırdığı karakter ile gündemden düşmeyen Burak Yörük, Fecir’den sonra hayatının değiştiğini söyledi. Yörük, "Fecir’i canlandırdıktan sonra kendi değerimi anladım" dedi.
6.05.2024 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Usta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.