Uzun

Uzun

Son dakika uzun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uzun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uzun haber sayfamızda...

Uzun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 276.555 uzun haberi bulunmuştur.
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Dublörlere şapka çıkarın!
Dublörlere şapka çıkarın! David Leitch’in yönettiği, başrollerini Ryan Gosling ve Emily Blunt’ın paylaştığı “Dublör”, sinemanın gölge kahramanları dublörleri baş tacı eden, eğlenceli bir aksiyon komedi.
26.04.2024 Kültür Sanat
Hande Fırat’ın ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı
Hande Fırat’ın ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk Program Yapımcısı Hande Fırat’ın uzun süreli çalışmalarını içeren ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı. Başkentte Cumhuriyet Müzesi olarak kullanılan İkinci Meclis’te bulunan Sığınak’taki sergi, 25 Mayıs’a kadar ziyaret edilecek.
26.04.2024 Kültür Sanat
Organik çilekle tarıma doping!
Organik çilekle tarıma doping! Ünü Türkiye’yi aşan Hüyük çileği ile Sason çileğinde ilk ürünler geri sayımda. Anadolu’dan çıkan bu iki organik tat, küçük ve engebeli arazileri üretime katarken; aynı zamanda şehirden köye göçü sağlayarak kırsal kalkınmanın iyi birer örneği oluyor.
26.04.2024 Ekonomi
Refah’ta operasyon yaklaşıyor mu?
Refah’ta operasyon yaklaşıyor mu? İsrail’in Gazze’de Hamas’a karşı başlattığı savaş devam ederken, Refah kentine yönelik olası bir operasyonun yakın olduğuna dair emareler çoğalmaya başladı.
26.04.2024 Dünya
Efsane geri mi dönüyor!
Efsane geri mi dönüyor! Şevket Çoruh’un 16 yıl yer aldığı ‘Arka Sokaklar’ dizisine döneceğine ilişkin haberler sosyal medyada gündem oldu.
26.04.2024 Cadde
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının bugün öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi.
26.04.2024 Eğitim
Ukrayna uzun menzille vuracak
Ukrayna uzun menzille vuracak ABD’nin uzun menzilli ATACMS’ları gizlice Ukrayna’ya gönderdiği ve etkin biçimde kullanıldığı ortaya çıktı. 300 kilometre menzilli füzelerin sahada durumu nasıl değiştireceği merak konusu
26.04.2024 Dünya
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti Pandemi pek çok insanın servetini kaybedip depresyona girmesine neden oldu. Söz konusu bu insanlara ilham olmak isteyen milyoner YouTuber Mike Black de sıfırdan bir hayat kurabileceğini ispatlamak için sokakta yaşamaya başladı. Bir yıl içinde 1 milyon dolar kazanmanın mümkün olduğunu iddia eden genç adam, bu süreçte bir kahve markası kurdu ancak sonu kötü bitti.
26.04.2024 Yaşam
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti
Bayraktar TB3'ten bir adım daha! Tam 295 saat uçuş gerçekleşti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı CNN TÜRK’te Gece Görüşü programının moderatörü ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisi açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mesajda gazeteci Fırat’ı tebrik ederek, “Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra sergi vesilesi ile sanatçı yönünü de tanıma fırsatı bulduğumuz Hande Fırat'ı tebrik ediyor kendisine meslek ve sanat hayatında da muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam
Şenes Erzik: TFF’nin FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, gündeme dair açıklamalarda bulundu
25.04.2024 Süper Lig
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı!
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Esenler'de, otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenazesi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri ise ortaya çıktı.
25.04.2024 Haberler
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı!
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Esenler'de, otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenazesi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri ise ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
Üç kent için uyarı geldi! ‘30 Nisan'a kadar temizlenmeyecek’
Üç kent için uyarı geldi! ‘30 Nisan'a kadar temizlenmeyecek’ Çevre Mühendisleri Odası yönetim kurulu, 3 kent için çöl tozu uyarısında bulundu. Yetkililer çöl tozunun en geç 2 gün içerisinde yağış ile atmosferden temizleneceğini belirtti ancak 30 Nisan'a kadar bölgede yağış beklenmediğinin de altını çizdi.
25.04.2024 Gündem
Beyaz eşya satışları arttı
Beyaz eşya satışları arttı Beyaz eşya sektörü 2024 yılı ilk çeyreğinde iç satışlarda yüzde 28 artış yaşadı. İhracat ise yüzde 5 azaldı. Aylık bazdaki verilere göre ise bu Mart ayında geçen yılın Mart ayına kıyasla iç satışlarda yüzde 24 oranında artış görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun Her saatte keyifle tüketilen tuzlu kurabiyeler, çay saatlerinin ve misafir ağırlamanın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Eğer pastaneden alınan tuzlu kurabiyeleri aratmayacak hatta onlardan daha lezzetli, ev yapımı kurabiyeler hazırlamak istiyorsanız, bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Bu tarif hem sizi bayatlama derdinden kurtaracak hem de kıyır kıyır olacak.
25.04.2024 Püf Noktası
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ekipler yangına müdahale etti
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ekipler yangına müdahale etti Ankara’da yer alan bir fabrikanın dış cephesinde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Fabrika yangını kontrol altına alındı.
25.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta derbi öncesi Amir Hadziahmetovic gelişmesi
Beşiktaş'ta derbi öncesi Amir Hadziahmetovic gelişmesi Fenerbahçe derbisine hazırlanan siyah-beyazlı takımda sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Amir Hadziahmetovic, antremanda yer aldı
25.04.2024 Beşiktaş
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık”
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Dün Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelerek, Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık. Biz bir söz verdik mi yaparız” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir'
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Büyüme performansı açısından, ülkemiz 2023 yılında Avrupa Birliği ülkeleri ve OECD ülkeleri arasında 2'nci sırada yer aldı. Bölgemizi etkileyen olumsuz jeopolitik gelişmelerin yaşandığı, depremin yaralarının sarıldığı, küresel ticari faaliyetlerin azaldığı bir dönemde sağlanan büyüme, ekonomimizin gücünü göstermektedir" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Televizyon
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da
Efsane geri dönüyor! Şevket Çoruh, 'Arka Sokaklar'da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh, diziye geri dönüyor. Yeni bölüm ikinci fragmanında, "Efsane görü dönüyor!" mesajı verildi.
25.04.2024 Cadde
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı Eşi Begoña Gómez'in yolsuzlukla suçlanmasının ardından Sanchez verdiği arada görevinden istifa edip etmemeye karar vereceğini söyledi.
25.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uzun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.