Val Kilmer

Val Kilmer

Son dakika Val Kilmer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Val Kilmer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Val Kilmer haber sayfamızda...

Val Kilmer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66 val kilmer haberi bulunmuştur.
Genç aşkı ile gündemde! Cher'den kadınlara ilişki tavsiyesi
Genç aşkı ile gündemde! Cher'den kadınlara ilişki tavsiyesi Kendisinden 40 yaş küçük müzik yapımcısı Alexander Edwards ile sürpriz birlikteliğinden bir yılı geride bırakan ABD'li şarkıcı ve oyuncu Cher (77), kadınlara dikkat çeken bir ilişki tavsiyesinde bulundu.
2.12.2023 Cadde
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir?
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir? DC Comics Marvel’dan sonra dünyanın en büyük çizgi roman yayıncısıdır. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Supergirl, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Zatanna, Static Shock, Hawkman, Hawkgirl ve Green Arrow gibi dünyaca ünlü karakterleri vardır. Karakterlerini sinemaya uyarlayan DC’nin yapımları dünya genelinde ses getirirken filmlerinin pek çoğu gişe rekoru kırdı. DC Comics’in çok fazla yapımı olduğu için filmlerin izleme sırası kafa karışıklığına neden olabilir. DC filmleri izleme sırası nasıldır? “DC Filmleri 2023” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Kültür Sanat
Kızı üniversiteye hazırlanıyor! 'Tom Cruise'un Suri'nin hayatında bir rolü yok'
Kızı üniversiteye hazırlanıyor! 'Tom Cruise'un Suri'nin hayatında bir rolü yok' 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Jack Reacher' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen ABD'li Tom Cruise, meslektaşı Katie Holmes ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Suri ile yıllardır görüşmüyor olmasıyla bir kez daha gündeme geldi. Önümüzdeki ay 17 yaşına girecek olan ve annesinin yardımlarıyla üniversite başvuruları yapmaya başlayan Suri'nin babasıyla ilişkisi ve Cruise-Holmes çifti arasında yaşananlar mercek altına alındı. İşte detaylar...
24.03.2023 Cadde
Oscar törenine katılmadı! 'Tom Cruise, Nicole Kidman'la karşılaşmak istemedi'
Oscar törenine katılmadı! 'Tom Cruise, Nicole Kidman'la karşılaşmak istemedi' ABD'li oyuncu Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı, geçtiğimiz yıl vizyona giren 'Top Gun: Maverick' filmi 6 dalda Oscar'a aday gösterilmesine rağmen; ünlü ismin ödül törenine katılmaması çok konuşulmuştu. Oyuncunun neden böyle bir karar aldığı merak edilirken, Cruise'un Oscar'a katılmamasının sebebinin eski eşi Nicole Kidman olduğu iddiası magazin gündemine oturdu. 11 yıllık evliliğin ardından boşanan çiftle ilgili ortaya atılan bu iddia, ikilinin ilişkisinin de mercek altına alınmasına neden oldu. İşte detaylar...
17.03.2023 Cadde
Tom Cruise'dan Val Kilmer itirafı: 'Maverick'te bir araya gelince ağladım!
Tom Cruise'dan Val Kilmer itirafı: 'Maverick'te bir araya gelince ağladım! 80’li yılların hafızalarda yer etmiş aksiyonlarından 'Top Gun', 2022'de devam filmi ile sinemaseverlerle buluştu. Tom Cruise (60), başrolünde yer aldığı ve aksiyon sahneleriyle yüklü 'Top Gun: Maverick'te, Val Kilmer (63) ile yıllar sonra bir araya geldiği anları anlattı.
4.03.2023 Cadde
Uçağı öyle bir havalandırdı ki...
Uçağı öyle bir havalandırdı ki... Tom Cruise’un donanma pilotunu canlandırdığı “Top Gun: Maverick” 1.4 milyar dolar gelirle 2022 yılına imzasını attı.
11.12.2022 Dünya
Teknoloji geçer, sen uçuşu hatırla
Teknoloji geçer, sen uçuşu hatırla ‘80’lerin simgesi “Top Gun”ın 36 yıl sonra gelen devam filmi “Top Gun: Maverick”, nostaljisi ve teknolojiye kıyasla insanı önceliklendiren mesajlarıyla senenin en iyi gişe filmlerinden
27.05.2022 Kültür Sanat
'Rolü almak için yalvardım!' Değişikliğin sebebi ortaya çıktı
'Rolü almak için yalvardım!' Değişikliğin sebebi ortaya çıktı Tony Scott'un yönetmenliğini yaptığı 'Top Gun' filmi 36 yıl sonra bile hâlâ çok izlenenler listesinde. Filmin devamı niteliği taşıyan Top Gun: Maverick'in vizyona girmesine sayılı günler kala, kadroda ilk filmdeki ünlü isimlerin neden yer almadığı ise en çok merak edilenler arasında.
25.05.2022 Cadde
Senin Batman’in hangisi
Senin Batman’in hangisi Merakla beklenen Robert Pattinson’ın, Batman olarak karşımıza çıkacağı “The Batman” filminin fragmanının yayınlanması heyecan yarattı. Bu vesileyle Pattinson’dan evvel Gotham şehrinin semalarında dolanan ‘Kara Şövalye’lere baktık
24.10.2021 Kültür Sanat
Erdok, Milliyet Sanat’ın kapağında
Erdok, Milliyet Sanat’ın kapağında Türkiye’nin köklü kültür sanat dergisi Milliyet Sanat, pandemi günlerinde yaptığı yapıtlarını Yapı Kredi Bomontiada’da sergileyen, Türk resminin yaşayan büyük ustalarından Neş’e Erdok’u kapağına taşıyor.
4.09.2021 Kültür Sanat
İlk akıllı telefon Nokia 9000 Communicator üstünden 25 yıl geçti
İlk akıllı telefon Nokia 9000 Communicator üstünden 25 yıl geçti Nokia 9000 Communicator modeli cep telefonları, henüz 'akıllı telefon' tabiri bile kullanılmadan önce, 1996'da bugün piyasaya sürüldü.
15.08.2021 Teknoloji
Sesini kaybeden aktör belgeselde
Sesini kaybeden aktör belgeselde ‘Top Gun’ ve ‘Batman’ gibi önemli filmlerde rol alan ABD’li aktör Val Kilmer, hayatını konu alan ‘Amazon’ yapımı ‘Val’ adlı belgeselde, gırtlak kanseri nedeniyle sesini kaybetmesinin ardından ilk kez bir cihaz yardımıyla kamuoyunun karşısında konuştu.
9.07.2021 Dünya
Salonda hasretle beklenen filmler
Salonda hasretle beklenen filmler Amerika’daki stüdyolar, devam eden koronavirüs salgınından dolayı hazır olan ve yapım aşamasında olan birçok yüksek bütçeli filmini gelecek yıllara erteliyor.
13.10.2020 Kültür Sanat
Val Kilmer'dan yıllar sonra 'Batman' açıklaması
Val Kilmer'dan yıllar sonra 'Batman' açıklaması ABD'li oyuncu Val Kilmer, yıllar önce 'Batman Forever'da canlandırdığı 'Batman' karakterine neden bir daha hayat vermediğini açıkladı.
12.05.2020 Cadde
Yaşlandın be Batman!
Yaşlandın be Batman! Gotham şehrinin yalnız kahramanı Batman 80 yaşında. Genç, yakışıklı ve zengin Bruce Wayne’in ailesinin katledilmesi sonrası başlayan intikam macerası gittikçe büyüyen bir mücadeleye dönüştü.
13.04.2019 Cumartesi
Başrol robotun
Başrol robotun ‘American History X’in yönetmeni Tony Kaye, hazırlıklarını sürdürdüğü ‘2nd Born’ adlı filmin başrolünü bir robota verecek.
19.08.2018 Gündem
Tom Cruise hakkında şaşkına çeviren iddia!
Tom Cruise hakkında şaşkına çeviren iddia! 'Scientology' tarikatının bir üyesi, Hollywood yıldızı Tom Cruise'un, 'Top Gun'ın ikinci filminde birlikte kamera karşısına geçtiği rol arkadaşı Val Kilmer'ın gırtlak kanserini iyileştirdiğini ileri sürdü.
13.07.2018 Cadde
Tom Cruise hakkında şaşkına çeviren iddia!
Tom Cruise hakkında şaşkına çeviren iddia! 'Scientology' tarikatının bir üyesi, Hollywood yıldızı Tom Cruise'un, 'Top Gun'ın ikinci filminde birlikte kamera karşısına geçtiği rol arkadaşı Val Kilmer'ın gırtlak kanserini iyileştirdiğini ileri sürdü.
13.07.2018 Cadde
Val Kilmer da geri dönüyor
Val Kilmer da geri dönüyor Tom Cruise'un başrolde yer aldığı 1986 yapımı 'Top Gun' filminin 32 yıl sonra devamının çekileceği açıklanmıştı. İlk filmde Tom Cruise'un rakibi 'Iceman'i canlandıran Val Kilmer'ın (58), ikinci filmin kadrosunda yer alacağı belirtildi.
8.06.2018 Cadde
‘Asıl mesele sevilmekmiş’
‘Asıl mesele sevilmekmiş’ Gırtlak kanseri tedavisi boyunca daha ılımlı davranmaya başladığını söyleyen Val Kilmer, sevginin önemini keşfettiğini itiraf etti
26.12.2017 Cadde
Kanser olduğunu  kabul etti
Kanser olduğunu kabul etti ‘Top Gun’ ve ‘Batman’ filmleriyle tanınan Val Kilmer, kanser hastası olduğuna dair haberleri doğruladı.
2.05.2017 Cadde
Val Kilmer kanser iddiasını doğruladı
Val Kilmer kanser iddiasını doğruladı Kasım 2016'da oyuncu arkadaşı Michael Douglas’ın kendisi hakkında kanser olduğu şeklindeki açıklamasını yalanlayan 57 yaşındaki Val Kilmer, kanser tedavisi gördüğünü ilk kez kabul etti.
1.05.2017 Cadde
Val Kilmer kanser iddiasını doğruladı
Val Kilmer kanser iddiasını doğruladı Kasım 2016'da oyuncu arkadaşı Michael Douglas’ın kendisi hakkında kanser olduğu şeklindeki açıklamasını yalanlayan 57 yaşındaki Val Kilmer, kanser tedavisi gördüğünü ilk kez kabul etti.
1.05.2017 Cadde
Ünlü oyuncu Om Puri hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Om Puri hayatını kaybetti Hint aktör Om Puri, 66 yaşında hayata veda etti. Ünlü ismin kendisi gibi oyuncu arkadaşı Anupam Kher, ölüm nedenine ilişkin "Ani kalp durması" açıklamasını yaptı.
6.01.2017 Cadde
Ünlü oyuncu Om Puri hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Om Puri hayatını kaybetti Hint aktör Om Puri, 66 yaşında hayata veda etti. Ünlü ismin kendisi gibi oyuncu arkadaşı Anupam Kher, ölüm nedenine ilişkin "Ani kalp durması" açıklamasını yaptı.
6.01.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Val Kilmer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.