Yaban Hayvanları

Yaban Hayvanları

Son dakika Yaban Hayvanları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yaban Hayvanları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yaban Hayvanları haber sayfamızda...

Yaban Hayvanları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 655 yaban hayvanları haberi bulunmuştur.
Tilkilerin av mesaisi başladı
Tilkilerin av mesaisi başladı Kar kalınlığının bir metreye ulaştığı Ardahan'da aç kalan tilkiler kar altında bulunan fareleri hareketlerine göre izleyerek yakalıyor.
9.02.2024 Yaşam
Kars’ın soğuğu kirpik dondurdu! Eksi 21’de hareket halindeki midibüs dondu
Kars’ın soğuğu kirpik dondurdu! Eksi 21’de hareket halindeki midibüs dondu Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars’ta termometreler eksi 21’i gösterdi. Soğuktan vatandaşların kirpikleri dondu. Öte yandan aşırı soğuklardan Faikbey Caddesi üzerinde hareket halindeki midibüs dondu.
31.01.2024 Gündem
Yiyecek arayan domuz sürüsü köy yolunda görüntülendi
Yiyecek arayan domuz sürüsü köy yolunda görüntülendi Bitlis’in Hizan ilçesinde köy yoluna inen domuz sürüsü, köylüler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
20.01.2024 Haberler
Kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu
Kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan uyarıların ardından Denizli’de yüksek kesimlerinde kar yağışı kendisini gösterdi.
13.01.2024 Ege
'Ormanın hayaleti' fotokapana takıldı
'Ormanın hayaleti' fotokapana takıldı Kırıkkale'de yaban hayvanlarının envanterinin çıkarılması için ormanlık ve dağlık alanlara yerleştirilen fotokapanlara, halk arasında ''ormanın hayaleti'' olarak bilinen koruma altındaki vaşak takıldı.
26.12.2023 Haberler
Kar yağmayınca bu sene yaban hayvanlarının uykusu kaçtı
Kar yağmayınca bu sene yaban hayvanlarının uykusu kaçtı Erzincan’da havaların sıcak seyretmesi ve yeterli karın yağmaması nedeniyle bu sene yaban hayvanlarının uykusu kaçtı. Henüz daha kış uykusuna yatmayan sincap, ayı, domuz, yılan gibi yaban hayvanları yerleşim yerlerine yakın alanlarda dolaşırken kameralara yansıdı.
23.12.2023 Haberler
Tedavisi tamamlanan yavru dağ keçisi 2 ay sonra özgürlüğüne kavuştu
Tedavisi tamamlanan yavru dağ keçisi 2 ay sonra özgürlüğüne kavuştu Hakkari’de askerler tarafından bitkin halde bulunarak Van'da koruma altına alınan yavru yaban keçisi özgürlüğüne kavuştu.
5.11.2023 Gündem
Bozkırın yaban hayvanları doğal yaşamlarında görüntülendi
Bozkırın yaban hayvanları doğal yaşamlarında görüntülendi Kırıkkale'de yaban hayatının takibi için dağ ve ormanlık alanlara kurulan fotokapanlar; karaca, vaşak, kurt, tilki, domuz, tavşan gibi canlı türlerini doğal ortamında kayıt altına aldı.
4.11.2023 Yaşam
Kırıkkale'deki yaban hayatı fotokapanlara yansıdı
Kırıkkale'deki yaban hayatı fotokapanlara yansıdı Kırıkkale'de kırsal alanlara yerleştirilen fotokapanlarla çeşitli yaban hayvanları doğal ortamlarında görüntüleyerek kayıt altına aldı.
15.10.2023 Haberler
Yaban keçisi ailesi fotokapanda
Yaban keçisi ailesi fotokapanda Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü'nce yapılan yalaktan su içen yaban keçisi ailesi fotokapana yansıdı.
30.09.2023 Haberler
Yaban keçisi ailesi fotokapanda
Yaban keçisi ailesi fotokapanda Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü'nce yapılan yalaktan su içen yaban keçisi ailesi fotokapana yansıdı.
30.09.2023 Yaşam
Ankara’da ayı ile başıboş köpekleri yine karşı karşıya geldi: O anlar kamerada
Ankara’da ayı ile başıboş köpekleri yine karşı karşıya geldi: O anlar kamerada Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Soğuksu Milli Parkında yaban hayvanları için bırakılan mamalar başıboş köpekleri ve ayıları yine karşı karşıya getirdi. O anlar kameraya yansıdı.
20.09.2023 Haberler
Silahla vurulan bozayı ömür boyu felç kalacak!
Silahla vurulan bozayı ömür boyu felç kalacak! Hakkâri’de, ateşli silahla vurulan bozayının tedavisi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yaban Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sürüyor. Merkez Müdürü Prof. Dr. Lokman Aslan, "Ayımızı tekrar doğaya döndürme imkanımız yok çünkü felç durumu uzun süre tedavi edilecek. Bu ayı da ömür boyu felç kalacak" dedi.
19.09.2023 Gündem
Yaban domuzunda avlanma zamanı yok
Yaban domuzunda avlanma zamanı yok Tarım ve Orman Bakanlığı, “Av ve Yaban Hayvanlarının ve Yaşam Alanlarının Korunması, Zararlılarıyla Mücadele Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik”te değişik yaptı.
14.09.2023 Gündem
Bölgeye giden büyük bir şok yaşadı! 'Hemen oradan uzaklaş'
Bölgeye giden büyük bir şok yaşadı! 'Hemen oradan uzaklaş' Konya'daki obruklara bir yenisi daha eklendi. Karapınar'da yaklaşık 20 metre çapında yeni bir obruk meydana geldi.
6.09.2023 Gündem
Yer: Sinop! Önce teknede yiyecek aradı, ardından deniz geri döndü
Yer: Sinop! Önce teknede yiyecek aradı, ardından deniz geri döndü Nesli tükenmekte olan yaban hayvanları listesinde yer alan su samuru Sinop kent merkezinde kameralara takıldı.
27.08.2023 Gündem
Van'da binlerce ölü martı sahilden temizlendi
Van'da binlerce ölü martı sahilden temizlendi Van'da yaşanan martı ölümlerinin ardından harekete geçildi. Telef olan binlerce martı sahilden temizlendi. Martıların ölüm sebebi de Prof. Dr. Lokman Aslan tarafından açıklandı.
17.08.2023 Gündem
4 ilde alevlerle mücadele! Havadan ve karadan müdahale
4 ilde alevlerle mücadele! Havadan ve karadan müdahale Yurdun birçok bölgesinde orman yangını çıktı. Bolu, Antalya, Bingöl ve Eskişehir'deki yangınları söndürme çalışmaları sürüyor.
16.08.2023 Haberler
Son dakika: Bingöl'de alevlerle mücadele! Havadan ve karadan müdahale
Son dakika: Bingöl'de alevlerle mücadele! Havadan ve karadan müdahale Yurdun birçok bölgesinde orman yangını çıktı. Bingöl'de yangınları söndürme çalışmaları sürerken Antalya'da 2 gündür ilerleyen alevlerin ardından Bolu'daki yangınlarda kontrol altına alındı.
16.08.2023 Gündem
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor Antalya, Denizli, Bolu ve Eskişehir’de çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Gelen son bilgilere göre Denizli'deki orman yangını kontrol altına alındı.
16.08.2023 Gündem
Van Gölü'nde binlerce martı öldü, sebebi 'inci kefali' çıktı
Van Gölü'nde binlerce martı öldü, sebebi 'inci kefali' çıktı Van Gölü'nde ölü bulunan binlerce martı için uzman isim açıklama yaptı. İnci kefali göçüne dikkat çeken Prof. Dr. Lokman Aslan, ölümlerin daha da artacağını söyledi.
15.08.2023 Haberler
Van Gölü'nde binlerce martı öldü, sebebi 'inci kefali' çıktı
Van Gölü'nde binlerce martı öldü, sebebi 'inci kefali' çıktı Van Gölü'nde ölü bulunan binlerce martı için uzman isim açıklama yaptı. İnci kefali göçüne dikkat çeken Prof. Dr. Lokman Aslan, ölümlerin daha da artacağını söyledi.
15.08.2023 Gündem
Kars’ta boz ayıların ormanda kaşınma dansı fotokapanda
Kars’ta boz ayıların ormanda kaşınma dansı fotokapanda Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü Sarıkamış Sarıçam ormanlarında kaşınan ayının görüntülerini paylaştı.
3.08.2023 Haberler
Ağaca sürtünerek sırtını kaşıyan ayı fotokapana yakalandı
Ağaca sürtünerek sırtını kaşıyan ayı fotokapana yakalandı Doğa Koruma Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü, doğada gezinti halindeyken sırtını ağaçta kaşıyan ayının fotokapana yakalanan keyifli görüntülerini paylaştı.
3.08.2023 Haberler
Nesli tehlike altındaki saz kedisi Şırnak’ta görüntülendi
Nesli tehlike altındaki saz kedisi Şırnak’ta görüntülendi Nesli tehlike altında bulunan saz kedisi Şırnak’ta görüldü. Doğa Koruma Milli Parklar Şırnak Şube Müdürlüğü, nesli tehlike altında olan yavru saz kedisini koruma altına aldı. Araba çarpması sonucu annesini kaybeden yavru saz kedisinin Şırnak Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon biriminde bakımı ve tedavisi yapıldı. Sağlığına kavuşan yavru saz kedisinin erginliğe ulaştıktan sonra doğal yaşam alanına bırakılacağı belirtildi.
1.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yaban Hayvanları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.