Yakıt Tüketimi

Yakıt Tüketimi

Son dakika Yakıt Tüketimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yakıt Tüketimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yakıt Tüketimi haber sayfamızda...

Yakıt Tüketimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.231 yakıt tüketimi haberi bulunmuştur.
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Direklerden oto şarj çok benzine ek vergi! İşte enerji verimliliğinde 2030 haritası
Direklerden oto şarj çok benzine ek vergi! İşte enerji verimliliğinde 2030 haritası Türkiye’nin 2030 Enerji Verimliliği Planı’na göre aydınlatma direkleri araç şarj istasyonu olarak kullanılabilecek. Trafik lambasının süresini yapay zeka ayarlarken çok benzin yakan çok vergi ödeyecek.
15.01.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki dev projede ilk adım
Bakan Uraloğlu açıkladı! İki dev projede ilk adım Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu ve Antalya-Alanya Otoyolu ihalelerinin Yap-İşlet-Devret Modeli yapıldığını bildirdi. 
16.12.2023 Ekonomi
Korsan servise dikkat!
Korsan servise dikkat! İnternetten buldukları servin numaralarını arayanlar korsan servislerin tuzağına düşüyor. Yetkililer resmi internet istelerinden destek alınmasını tavsiye ediyor.
19.10.2023 Ekonomi
Sedan’ın ardından Hatchback de makyajlandı
Sedan’ın ardından Hatchback de makyajlandı Toyota Corolla’nın ardından makyajlanan Corolla Hatchback Hybrid de Türkiye’de satışa sunuldu.
18.09.2023 Otomobil
Ucuzluğun simgesi oldu, binlerce sattı! 'El arabası' Yugo'nun tehlikeli gerçeği
Ucuzluğun simgesi oldu, binlerce sattı! 'El arabası' Yugo'nun tehlikeli gerçeği Otomobilin icat edilmesinin üzerinden bir asırdan fazla zaman geçti. Bu süre zarfında birbirinden farklı özellik ve tasarımlara sahip araçlar, otomobil tutkunlarında derin izler bıraksa da bazıları sahip oldukları kusurlarla tarihe geçti. Bunlardan biri de Yugoslav otomotiv üreticisi Zastava’nın ürettiği, 'el arabası' olarak anılan Yugo 45.
16.09.2023 Dünya
THY, 10 Airbus A350-900 siparişi daha verdi
THY, 10 Airbus A350-900 siparişi daha verdi Türkiye’nin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları (THY), on adet Airbus A350-900 siparişi vererek bu uçak tipi için mevcut sipariş sayısını toplamda 40’a yükseltmiş oldu. Bu son anlaşma, Ağustos ayında duyurulan dört adet A350-900 siparişine ek olarak yapıldı. THY’nin filosunda halihazırda 14 adet A350-900 bulunuyor.
7.09.2023 Ekonomi
THY uçak filosunu genişletiyor
THY uçak filosunu genişletiyor Türk Hava Yolları uçak filosunu genişletmeye devam ediyor. Havayolu şirketi bu kapsamda daha önce opsiyonladığı 4 adet Airbus A350-900 tipi uçağın siparişini kesinleştirirken, mevcut sipariş böylelikle toplamda 14'e yükseldi.
8.08.2023 Ekonomi
Pegasus Hava Yolları’ndan 36 uçaklık yeni sipariş
Pegasus Hava Yolları’ndan 36 uçaklık yeni sipariş Pegasus Hava Yolları, 2012 tarihli Airbus Siparişi kapsamında mevcut uçak siparişlerine ek olarak 36 adet yeni A321neo model ek uçak siparişi için anlaşma imzaladı.
14.07.2023 Ekonomi
100'üncü yılda 100 uçak eşiğini aşacak
100'üncü yılda 100 uçak eşiğini aşacak Pegasus Hava Yolları CEO'su Güliz Öztürk, "En büyük hedefim, Pegasus'un başarısını bir üst seviyeye taşımak. Filo büyüklüğümüzün Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 uçak eşiğini aşmasını ve büyümeye devam etmesini planlıyoruz" diyor.
14.07.2023 Milliyet Executive
Bakan Karaismailoğlu: “Bir taraftan yüzyılın afeti ile mücadele ettik, bir taraftan projelerimizi bitirdik”
Bakan Karaismailoğlu: “Bir taraftan yüzyılın afeti ile mücadele ettik, bir taraftan projelerimizi bitirdik” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, bir taraftan yüzyılın afeti depremle mücadele ettiklerini bir taraftan da Türkiye’nin her yerinde projeleri bitirdiklerini belirterek, “Büyüklük bu, güçlü devlet olmak bu. İşte nereden nereye” dedi.
12.05.2023 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu'ndan Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye
Bakan Karaismailoğlu'ndan Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Avrasya Tüneli Kontrol Merkezi'nde Avrasya Tüneli'nde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin açıklama yaptı.
3.02.2023 Haberler
Bakan Karaismailoğlu'ndan Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye
Bakan Karaismailoğlu'ndan Avrasya Tüneli'nden geçen 100 milyonuncu araca hediye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Avrasya Tüneli Kontrol Merkezi'nde Avrasya Tüneli'nde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin açıklama yaptı.
3.02.2023 Ekonomi
Otomotiv sektörü kademeli ÖTV indirimine çalışıyor
Otomotiv sektörü kademeli ÖTV indirimine çalışıyor Türkiye’de Ocak-Kasım dönemindeki otomobil satışları yıllık bazda yüzde 2,4 oranında azalarak 505 bin 886 adet olarak gerçekleşti. ODMD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Bozkurt yaptığı değerlendirmede, ÖTV’nin uzun vadede kademeli olarak kaldıracak senaryo ile 2 milyon adedin üstünde bir iç pazarın mümkün olduğunu kaydetti.
2.12.2022 Ekonomi
Uluslararası lojistik denizyolu taşımacılığı ile daha kolay
Uluslararası lojistik denizyolu taşımacılığı ile daha kolay Denizyolu taşımacılığı, dünya genelinde yaklaşık 4600 limanla ürünlerin güvenli ve hızlı bir şekilde tesliminin gerçekleştirilmesidir. Sunduğu avantajlar, bu taşımacılık türünü ön plana çıkarır. Uluslararası pazarda dikkat çekerek global ticaretin büyük bir kısmını oluşturur.
27.10.2022 Advertorial
TEI Genel Müdürü Akşit milliyet.com.tr'ye açıkladı! TEI-TF6000 motorunda KIZILELMA detayı
TEI Genel Müdürü Akşit milliyet.com.tr'ye açıkladı! TEI-TF6000 motorunda KIZILELMA detayı Savunma, havacılık ve uzay sanayisine yönelik son yenilikçi çözümler ve teknolojiler SAHA EXPO'da görücüye çıkarken fuatda dikkat çeken bir ürün daha vardı. Türkiye'nin ilk milli turbofan motoru alanda yerini alırken TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit, motorla ilgili KIZILELMA detayını da milliyet.com.tr'ye açıkladı.
26.10.2022 Haberler
TEI Genel Müdürü Akşit milliyet.com.tr'ye açıkladı! TEI-TF6000 motorunda KIZILELMA detayı
TEI Genel Müdürü Akşit milliyet.com.tr'ye açıkladı! TEI-TF6000 motorunda KIZILELMA detayı Savunma, havacılık ve uzay sanayisine yönelik son yenilikçi çözümler ve teknolojiler SAHA EXPO'da görücüye çıkarken fuarda dikkat çeken bir ürün daha vardı. Türkiye'nin ilk milli turbofan motoru alanda yerini alırken TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit, motorla ilgili KIZILELMA detayını da milliyet.com.tr'ye açıkladı.
26.10.2022 Gündem
Maf Sensörü Nedir , Ne İşe Yarar? Maf Sensörü Arızası Nasıl Anlaşılır?
Maf Sensörü Nedir , Ne İşe Yarar? Maf Sensörü Arızası Nasıl Anlaşılır? Maf sensörü, diğer adıyla hava akış sensörü olarak bilinir. Araçların belli bir yerine yerleştirilmiş olan elektrikli bir cihazdır ve havayı ölçmeye yarar. Bu sensör hava filtresi ile gaz kelebeğinin arasında yer alır. MAF sensörü nedir, ne işe yarar ve arızası nasıl anlaşılır ayrıntıları ile derledik.
13.09.2022 Eğitim
Türk Hava Yolları’ndan iklim değişikliğiyle mücadelede yeni adım
Türk Hava Yolları’ndan iklim değişikliğiyle mücadelede yeni adım Uçuş kaynaklı karbon salımının dengelenmesini amaçlayan Türk Hava Yolları, “Co2mission” adlı programı hayata geçirdi.
1.08.2022 Ekonomi
Hibrit Araba Nedir, Nasıl Çalışır? Hibrit Arabanın Özellikleri Nelerdir?
Hibrit Araba Nedir, Nasıl Çalışır? Hibrit Arabanın Özellikleri Nelerdir? Hibrit araba benzin kullanımını azaltmak için üretilmiştir. İlk hibrit araba 1902 yılında Ferdinand Porsche tarafından üretilmiştir. Sonrasında son dönemlerde de üretimine hız verilmiş ve birçok kişi tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Hibrit araba nedir ve nasıl çalışır, özellikleri nelerdir sizin için derledik.
24.07.2022 Eğitim
Bakan Karaismailoğlu: Türk sivil havacılığı, küresel güce dönüştü
Bakan Karaismailoğlu: Türk sivil havacılığı, küresel güce dönüştü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türk sivil havacılığı, küresel güce dönüştü. Hava yolu, halkın yolu oldu. Hava yolu sektörü yatırımlarımız 147 milyar TL'yi buldu. Türkiye'yi çağın ihtiyaçlarına cevap veren yeni havalimanlarıyla tanıştırdık" dedi.
3.05.2022 Ekonomi
Bakan Varank Yalova’da Karbon Elyaf Kompozit Malzeme Üretim Tesisi'nin temelini attı
Bakan Varank Yalova’da Karbon Elyaf Kompozit Malzeme Üretim Tesisi'nin temelini attı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, DowAksa Karbon Elyaf Kompozit Malzeme Üretim Tesisi’nin temel atma törenine katıldı.
27.04.2022 Ekonomi
Piyasaya TOGG etkisi! İkiye katlayacak
Piyasaya TOGG etkisi! İkiye katlayacak Elektrikli otomobillerin Türkiye pazarındaki yeri gün geçtikçe artıyor. Çevreci ve yakıt tasarruflu oluşunun yanı sıra tasarımlarıyla da beğeni toplayan elektrikli otomobillerin geçen yıl 2 bin 846 adetlik satış rakamına ulaştığını söyleyen uzmanlar, TOGG’a olan ilginin artmasıyla bu rakamın 5 bin adete ulaşacağını açıkladı.
11.04.2022 Gündem
Tesadüfen geldi, 26 yılı devirdi
Tesadüfen geldi, 26 yılı devirdi O, otomotiv dünyasında 26 yılı dolduran bir yönetici... Oysa bu sektörde çalışmak aklından bile geçmemiş... Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt’a iş hayatından hobilerine kadar sorular yönelttik
7.04.2022 Milliyet Executive
'Tek seçenek İstanbul!' Kriz hava trafiğini vurdu, bilet fiyatlarına dikkat
'Tek seçenek İstanbul!' Kriz hava trafiğini vurdu, bilet fiyatlarına dikkat Kovid-19 salgınından ciddi şekilde etkilenen havacılık sektörü yaralarını sarmaya çalışırken, bir darbe de Rusya'nın Ukrayna'yı işgaliyle geldi. Kapanan hava sahaları ve uygulanan yaptırımların sektörü ciddi şekilde etkileyeceği konusunda hemfikir olan uzmanlar, 'titanyum' detayına dikkat çekti.
9.03.2022

Benzer Haber Etiketleri

Yakıt Tüketimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.