Yardımcı Antrenör

Yardımcı Antrenör

Son dakika yardımcı antrenör haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yardımcı antrenör gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yardımcı antrenör haber sayfamızda...

Yardımcı Antrenör

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.559 yardımcı antrenör haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi 4 sakat, 1 cezalı!
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi 4 sakat, 1 cezalı! Siyah-beyazlı takımda, Fenerbahçe derbisinde 4 oyuncu sakatlıkları, 1 futbolcu da sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.
26.04.2024 Beşiktaş
Süper Lig devinden Nuri Şahin bombası! İlk görüşme yapıldı
Süper Lig devinden Nuri Şahin bombası! İlk görüşme yapıldı Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin yeniden Türkiye'ye dönebilir. Süper Lig devi genç teknik direktör için harekete geçti.
24.04.2024 Beşiktaş
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
Stefano Lavarini: Son topa kadar asla savaşmaktan vazgeçmedik!
Stefano Lavarini: Son topa kadar asla savaşmaktan vazgeçmedik! Fenerbahçe Opet'in şampiyonluğu sonrası başantrenör Stefano Lavarini ile yardımcı antrenör Salih Tavacı açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Voleybol
Halil Cihan Ünal: Kupada finale çıkmayı istiyoruz!
Halil Cihan Ünal: Kupada finale çıkmayı istiyoruz! Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Halil Cihan Ünal, Beşiktaş maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Ankaragücü
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu Sutanlar Ligi'ni üçüncü olarak tamamlayan VakıfBank, tam 7 sporcusuna birden veda etti. Milli oyuncu resmen Galatasaray'a transfer oldu.
18.04.2024 Voleybol
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlandı!
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlandı! Beşiktaş, Semih Kılıçsoy ve Mert Günok'un sakatlandığınI açıkladı. İki oyuncunun cuma günü oynanacak Ankaragücü maçında görev alması beklenmiyor.
16.04.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin itirazı sonrası Tahkim Kurulu'ndan da açıklama geldi.
3.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'a 35'lik stoper! Son karar Abdullah Avcı'nın
Trabzonspor'a 35'lik stoper! Son karar Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmaylara sürpriz bir öneride bulunulduğu ortaya çıktı. Bordo-mavililerde 35'lik yıldızla ilgili son kararı Abdullah Avcı'nın verileceği aktarıldı.
1.04.2024 Trabzonspor
Burak Sidar: Oyuna gösterilen reaksiyon çok değerliydi!
Burak Sidar: Oyuna gösterilen reaksiyon çok değerliydi! Beşiktaş United Payment Yardımcı Antrenörü Burak Sidar, Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. Geçtiğimiz günlerde futbola 1 yıl daha devam etmeyi düşündüğünü açıklayan Mertens için takım arkadaşları da devreye girmiş durumda.
29.03.2024 Galatasaray
Ümit Milli Takımı, Gürcistan'ı mağlup etti!
Ümit Milli Takımı, Gürcistan'ı mağlup etti! U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri hazırlıkları kapsamında Gürcistan U21 Milli Takımı ile karşı karşıya gelen Ümit Milli Takımı, sahadan 2-1 galip ayrıldı.
22.03.2024 Futbol
Lazio'dan Igor Tudor paylaşımı! 'Hoş geldin'
Lazio'dan Igor Tudor paylaşımı! 'Hoş geldin' Serie A ekiplerinden Lazio, Igor Tudor'un havaalanından bir görüntüsünü paylaştı.
18.03.2024 İtalya Serie A
Ömer Ateş: Pozisyonlar yarattık fakat değerlendiremedik!
Ömer Ateş: Pozisyonlar yarattık fakat değerlendiremedik! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Pendikspor'a 1-0 mağlup olan İstanbulspor'da yardımcı antrenör Ömer Ateş açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 İstanbulspor
Eren Şafak: Camia olarak bu ligde kalmayı istiyoruz!
Eren Şafak: Camia olarak bu ligde kalmayı istiyoruz! Pendikspor Yardımcı Antrenörü Eren Şafak, İstanbulspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Pendikspor
Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! 1.5 yıllık imza atacak
Igor Tudor'un yeni takımı belli oldu! 1.5 yıllık imza atacak Karabükspor ve Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken, son olarak da Marsilya'yı çalıştıran Igor Tudor için yeni bir iddia ortaya atıldı. Hırvat teknik adamın köklü kulüple 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.
15.03.2024 İtalya Serie A
Lazio'da Sarri dönemi sona erdi! Tudor iddiası
Lazio'da Sarri dönemi sona erdi! Tudor iddiası İtalyan ekibi Lazio'da tecrübeli teknik adam Maurizio Sarri ile yolların ayrıldığı iddia edildi. İşte detaylar...
12.03.2024 İtalya Serie A
Pendikspor'dan Fenerbahçe maçı tepkisi: Senaryonuz işlemeye devam ediyor
Pendikspor'dan Fenerbahçe maçı tepkisi: Senaryonuz işlemeye devam ediyor Pendikspor, Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı bir açıklama yaptı.
10.03.2024 Pendikspor
Arda Güler için tarihi fırsat! Ancelotti özel görüştü ve söz verdi
Arda Güler için tarihi fırsat! Ancelotti özel görüştü ve söz verdi Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Ancelotti ile özel görüşme gerçekleştirdi. İtalyan teknik adam, Arda Güler'e oynayacağı karşılaşmayı söyledi.
9.03.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Arda Güler hayrete düşürdü! Davide Ancelotti'den özel tebrik
Real Madrid'de Arda Güler hayrete düşürdü! Davide Ancelotti'den özel tebrik Real Madrid, Celta Vigo maçı için hazıorlıklarını sürdürürken istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler ise antrenmanlarda yeteneklerini sergiliyor. Milli futbolcu takımının son idmanında sergilediği resitalin ardından özel tebrik aldı. İşte detaylar...
9.03.2024 İspanya La Liga
Osman Zeki Korkmaz'dan Fernando Muslera vurgusu! 'Bizim için bir şans'
Osman Zeki Korkmaz'dan Fernando Muslera vurgusu! 'Bizim için bir şans' Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, Galatasaray'ın yıldızı Fernando Muslera ile ilgili konuştu. Tecrübeli teknik direktör, Fenerbahçe altyapısında görev yaptığı dönemi anlattı.
5.03.2024 İstanbulspor
Fevzi Layiç: İkinci yarı çok fazla bir pozisyon bulamadık!
Fevzi Layiç: İkinci yarı çok fazla bir pozisyon bulamadık! Şanlıurfaspor Yardımcı Antrenörü Fevzi Layiç, Gençlerbirliği deplasmanından 1 puanla ayrıldıkları maçtan sonra konuştu.
4.03.2024 1.Lig
Hakan Dolutaş: Kenan kolay kolay isyan etmez ve gerçeği söyler!
Hakan Dolutaş: Kenan kolay kolay isyan etmez ve gerçeği söyler! Bodrum FK Yardımcı Antrenörü Hakan Dolutaş, Eyüpspor'a 1-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
2.03.2024 1.Lig
Galatasaray'da Wilfried Zaha'ya müjde! Açıkladı: Geri dönebilir
Galatasaray'da Wilfried Zaha'ya müjde! Açıkladı: Geri dönebilir Galatasaray'ın yıldızı Wilfried Zaha'nın yeniden Fildişi Sahili Milli Takımı'na seçilebileceği öğrenildi. Fildişi Sahili Milli Takımı'nın teknik direktörü Emerse Fae, yıldız oyuncunun yeniden milli takıma geri dönebileceğini aktardı.
22.02.2024 Galatasaray
Sanat Naft'ta Mustafa Özer dönemi
Sanat Naft'ta Mustafa Özer dönemi Teknik direktör Mustafa Özer, İran Ligi temsilcisi Sanat Naft'la sezon sonuna kadar mukavele imzaladı.
21.02.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Yardımcı Antrenör ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.