Yasalaştı

Yasalaştı

Son dakika yasalaştı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yasalaştı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yasalaştı haber sayfamızda...

Yasalaştı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 835 yasalaştı haberi bulunmuştur.
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR 7200 prim yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak?  Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor?
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR 7200 prim yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Esnafa erken emekliliğin yolu gözüktü. Bağ-Kurluların prim gün sayısının 9 bin günden 7 bin 200 güne düşürülmesine ilişkin gündemdeki yerini aldı. Haftalardır kamuoyunun gündeminde olan konuya dair resmi açıklamalar, binlerce Bağ-Kurlu tarafından bekleniyor. Peki, Bağ-Kur'da 7200 prim gün sayısı ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Bağ-Kur prim düşüşünde son durum
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor Hollanda'da fiziksel hiçbir sorunu olmayan 28 yaşındaki kadın kendini öldürme kararı aldı. Devlet tarafından kabul edilen ötanazi isteğinin Mayıs ayında gerçekleşeceği belirtildi.
3.04.2024 Dünya
CHP Genel Başkanı Özel: Bunların gücünü dengelemenin tek yolu Türkiye İttifakı'dır
CHP Genel Başkanı Özel: Bunların gücünü dengelemenin tek yolu Türkiye İttifakı'dır CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir korku ve suç ittifakıdır Cumhur İttifakı. Bunların gücünü dengelemenin tek yolu 31 Mart'ta Türkiye İttifakı'dır. Biz Türkiye İttifakı'ndayız" dedi.
27.02.2024 Gündem
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif Meclis'ten geçti
Sağlık alanında yeni düzenlemeler içeren teklif Meclis'ten geçti Sağlık alanında düzenlemeler içeren Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.
21.02.2024 Gündem
BAĞ-KUR 7200 PRİM SON DURUM | Esnafa erken emeklilik gelecek mi? Bağ-kur 7200 prim ödeme gün sayısı yasalaştı mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama
BAĞ-KUR 7200 PRİM SON DURUM | Esnafa erken emeklilik gelecek mi? Bağ-kur 7200 prim ödeme gün sayısı yasalaştı mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama Bağkur prim gün sayısının düşürülmesini bekleyen milyonlarca Bağkur'lunun gözü Bakan Işıkhan'ın açıklamalarında. Esnafa erken emeklilik müjdesi geldi mi? Son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 9000 olan prim gün sayısının 7200'e düşürülmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Bağ-kur prim gün sayısı ile ilgili görüşlerini aktardı. Peki, esnafa erken emeklilik gelecek mi, ne zaman gelir?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
EV HANIMLARINA EMEKLİLİK ŞARTLARI belli olmaya devam ediyor! Ev hanımlarına emeklilik yasalaştı mı, başvurular başladı mı?
EV HANIMLARINA EMEKLİLİK ŞARTLARI belli olmaya devam ediyor! Ev hanımlarına emeklilik yasalaştı mı, başvurular başladı mı? Ev hanımlarına emeklilik düzenlemesinde detaylar netleşmeye devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı son açıklamada ev hanımlarına emeklilik düzenlemesinin orta vadede uygulanacağını ifade etmişti. Peki Ev hanımlarına emeklilikte yaş şartı olacak mı, primin ne kadar devlet tarafından karşılanacak?
1.02.2024 Bilgi Rehberi
Milyonlarca emeklinin gözü zam farklarında! Ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...
Milyonlarca emeklinin gözü zam farklarında! Ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar... 13.5 milyon emekli ek zam ödemelerini merakla bekliyor. SSK ve Bağkur emeklilerinin alacağı yüzde 11.68’lik zam farkı var. İlgili düzenleme Meclis’ten geçmişti. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...
1.02.2024 Ekonomi
SSK ve BAĞKUR emeklileri merakla bekliyor! Ek ödemeler önümüzdeki hafta hesaplara yatar mı? İşte detaylar
SSK ve BAĞKUR emeklileri merakla bekliyor! Ek ödemeler önümüzdeki hafta hesaplara yatar mı? İşte detaylar Emeklilere ek zam düzenlemesini de içeren yasa perşembe günü Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Milyonlarca emekli ise zamlı maaşlarının ne zaman hesaplara geçeceğini merak ediyor. Peki ödemeler ne zaman olacak? İşte detaylar...
27.01.2024 Ekonomi
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 49.25 zam Meclis’ten geçti
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 49.25 zam Meclis’ten geçti SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarının Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranını yüzde 49.25’e yükselten düzenleme, dün TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.
26.01.2024 Ekonomi
Son dakika: Emeklileri yakından ilgilendiriyor! Kritik teklif Meclis'te kabul edildi
Son dakika: Emeklileri yakından ilgilendiriyor! Kritik teklif Meclis'te kabul edildi Emeklilere maaşlarına yönelik düzenlemeyi içeren teklif TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
25.01.2024 Ekonomi
SON GÜNCEL BİLGİ || EMEKLİ EK ZAMMI yattı mı, ne zaman yatacak? 2024 Emekli ek zam ödeme tarihleri takvimi! SSK, Bağ-Kur emeklisi ek zam haberi
SON GÜNCEL BİLGİ || EMEKLİ EK ZAMMI yattı mı, ne zaman yatacak? 2024 Emekli ek zam ödeme tarihleri takvimi! SSK, Bağ-Kur emeklisi ek zam haberi SSK ve Bağ-Kur emeklileri ile ilgili ek zam ödeme tarihi merakla araştırılıyor. Emekliler, emekli ek zam ne zaman yatacak, ne kadar oldu sorularına cevap ararken, 2024 SSK, Bağ-Kur Emekli ek zam ödemesi yasalaştı mı, Resmi Gazete'de yayımlandı mı? soruları da araştırılıyor. Konuya ilişkin detayları Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı
25.01.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: İsveç'e NATO onayı! Kritik teklif TBMM'den geçti
Son dakika: İsveç'e NATO onayı! Kritik teklif TBMM'den geçti Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç'in katılımına ilişkin protokolün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
23.01.2024 Gündem
BAKAN AÇIKLADI | EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK, YATTI MI? Çalışana emekli ikramiyesi bugün hesaplara yatıyor mu?
BAKAN AÇIKLADI | EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK, YATTI MI? Çalışana emekli ikramiyesi bugün hesaplara yatıyor mu? Çalışan emeklilere emekli ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmeleri. Çalışana emekli ikramiyesi Meclis'ten geçip yasalaştı. Resmi Gazete'de de yayınlanan emekli ikramiyesi ile ilgili hesaplara ne zaman yatacak sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli ikramiyesi ile ilgili açıklamada bulundu.
29.12.2023 Bilgi Rehberi
ÇALIŞANA EMEKLİ İKRAMİYESİ YATTI MI? SON DAKİKA: Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye yattı mı, ne zaman ödenecek? İKRAMİYE HABERLERİ
ÇALIŞANA EMEKLİ İKRAMİYESİ YATTI MI? SON DAKİKA: Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye yattı mı, ne zaman ödenecek? İKRAMİYE HABERLERİ Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye yasalaştı. TBMM Genel Kurulu'nda çalışan emekliye bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin TL ikramiye ödenmesine ilişkin düzenlemenin yanında birçok düzenlemeyi de içeren teklif yasalaştı. Peki, çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye yattı mı, ne zaman yatacak?
29.12.2023 Bilgi Rehberi
BAKAN AÇIKLADI! ÇALIŞAN EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ BELLİ OLDU! SSK, Bağkur 5 bin TL çalışan emekli ikramiyesi ödeme tarihleri!
BAKAN AÇIKLADI! ÇALIŞAN EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ BELLİ OLDU! SSK, Bağkur 5 bin TL çalışan emekli ikramiyesi ödeme tarihleri! Çalışan emekliye ikramiye ödemesi için gözler TBMM'ye çevrilmişti. Dün meclis'te kabul edilen çalışan emekliye ikramiye ödemesi Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yasalaştı. Peki Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman ödenecek? Beklenen açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. İşte ödemelerin yapılacağı tarih...
28.12.2023 Bilgi Rehberi
BAKAN VEDAT IŞIKHAN AÇIKLADI! Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri belli oldu! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 5 bin TL ikramiye ödemesi ne zaman yatacak?
BAKAN VEDAT IŞIKHAN AÇIKLADI! Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödeme tarihleri belli oldu! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 5 bin TL ikramiye ödemesi ne zaman yatacak? Çalışan emekliye de verilmesi kararlaştırılan 5000 TL ikramiye ödemesi için gözler TBMM'ye çevrilmişti. Çalışan emekliye verilecek olan 5 bin TL emekli ikramiyesini içeren düzenleme TBMM'de kabul edilerek yasalaştı. 5000 TL ikramiye ödemesinin hesaplara yatırılacağı tarihe çevrilmişti. Beklenen açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Peki 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?
28.12.2023 Bilgi Rehberi
Çalışan emekliye 5 bin TL tamam
Çalışan emekliye 5 bin TL tamam TBMM Genel Kurulu’nda, dün, çalışan emekliye bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin TL ikramiye ödenmesine ilişkin düzenlemenin de olduğu bir çok önemli düzenlemeyi içeren teklif, kabul edilerek yasalaştı. 5 bin TL, kanun Resmi Gazete’de yayımlandıktan sonra iki gün içinde ödenecek.
28.12.2023 Ekonomi
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı...
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı... 2024 yılında asgari ücret net 17.002 TL olarak uygulanacak. Bakan Işıkhan, “Bu rakamla net asgari ücrete önceki döneme kıyasla yüzde 49, önceki yıla göre de kümülatif olarak yüzde 100 artış yapıldı” dedi.
28.12.2023 Ekonomi
TBMM çalışmalarına 16 Ocak tarihine kadar ara verdi
TBMM çalışmalarına 16 Ocak tarihine kadar ara verdi Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarına 16 Ocak tarihine kadar ara verildi.
27.12.2023 Gündem
TEM'de feci kaza! Ankara yönü trafiğe kapandı
TEM'de feci kaza! Ankara yönü trafiğe kapandı Kocaeli'de TEM otoyolunda feci bir kaza meydana geldi. Damperi açılan TIR yol tabelasını devirdi ve TEM'in Ankara yönü trafiğe kapandı. Uzun süreli çalışmalar sonucu devrilen tabela ve TIR kaldırılarak yol yeniden ulaşıma açıldı. İşte detaylar...
27.12.2023 Gündem
Son dakika: Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye yasalaştı
Son dakika: Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye yasalaştı TBMM Genel Kurulu'nda, çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ödenmesine ilişkin düzenlemeyi de içeren teklif, kabul edilerek yasalaştı.
27.12.2023 Ekonomi
YENİ EMEKLİLİK HABERLERİ: Ev hanımlarına emeklilik yasası çıktı mı, ne zaman çıkacak? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır, şartlar nelerdir? İşte son durum
YENİ EMEKLİLİK HABERLERİ: Ev hanımlarına emeklilik yasası çıktı mı, ne zaman çıkacak? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır, şartlar nelerdir? İşte son durum Aile ve Gençlik Fonu kurulmasına ilişkin kanun teklifi TBMM'de kabul edilerek yasalaştı. Gündeme ilk gelen konulardan biri ise Ev hanımlarına emeklilik yasası. Müjde haberlerini yakından takip edenler, Ev hanımlarına emeklilik yasası çıktı mı? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır, şartlar nelerdir? öğrenmek istiyor. İşte son durum
30.11.2023 Bilgi Rehberi
Ev hanımları nasıl emekli olacak?👵🏻👩🏻 Ev hanımları emeklilik başvuru şartları nedir? İşte son açıklamalar
Ev hanımları nasıl emekli olacak?👵🏻👩🏻 Ev hanımları emeklilik başvuru şartları nedir? İşte son açıklamalar Aile ve Gençlik Fonu kurulmasına ilişkin kanun teklifi TBMM'de kabul edilerek yasalaştı. Gündeme çeşitli sorular geldi. Bunlardan biri de ev hanımlarına emeklilik oldu. Peki Ev hanımlarına emeklilik şartları nedir? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl olacak? İşte son güncel durum
25.11.2023 Bilgi Rehberi
Aile Gençlik Fonu nedir? Aile Gençlik Fonu başvuru şartları nelerdir? Evlilik kredisi yasalaştı!
Aile Gençlik Fonu nedir? Aile Gençlik Fonu başvuru şartları nelerdir? Evlilik kredisi yasalaştı! Yeni evlenecek gençlere faizsiz kredi imkanı sağlanacak. Bu kredi ise Aile ve Gençlik Fonu aracılığıyla gerçekleşecek. Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Peki, Aile Gençlik Fonu nedir? Aile Gençlik Fonu başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…
24.11.2023 Bilgi Rehberi
Aile ve Gençlik Fonu Meclis’ten geçti
Aile ve Gençlik Fonu Meclis’ten geçti Aile ve Gençlik Fonu kurulmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.
23.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasalaştı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.