Yollar

Yollar

Son dakika yollar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yollar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yollar haber sayfamızda...

Yollar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.668 yollar haberi bulunmuştur.
İstanbullular dikkat! Valilik duyurdu: Pazar günü bu yollar kapalı
İstanbullular dikkat! Valilik duyurdu: Pazar günü bu yollar kapalı İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada 28 Nisan Pazar günü 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.
26.04.2024 Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 137,9 kilometrelik Marmaris-Bodrum etabını kazanan DSM Firmeneich takımından Tobias Andresen, açıklamalarda bulundu. 
24.04.2024 Diğer
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor
Farioli sürprizi! Dünya devinin başına geçiyor Teknik direktörlük kariyerine Süper Lig'de başlayan, Karagümrük ve Alanyaspor'u çalıştıran İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli, Serie A devinin başına geçebilir.
24.04.2024 İtalya Serie A
Kulağakaçan ve kırkayak evi bu yüzden basıyor! Kurtulmak bu kadar basitmiş
Kulağakaçan ve kırkayak evi bu yüzden basıyor! Kurtulmak bu kadar basitmiş Evlerde istenmeyen haşereler arasında, kırkayak ve kulağakaçan böcekleri sıkça karşımıza çıkıyor. Bu canlılar, çoğu insan için tedirginlik yaratıyor ve ev içinde bulunmaları rahatsız edici olabiliyor. Ancak, bu haşerelerden kurtulmanın birkaç etkili yöntemi bulunuyor. İşte bu tür istenmeyen misafirlerden kurtulmanın bazı yolları...
24.04.2024 Püf Noktası
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor Trendyol Süper Lig'de şampiyponluk hedefleyen Galatasaray yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray bu bölgeye yine Fransız genç bir oyuncuyu transfer etmek istiyor.
24.04.2024 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
23.04.2024 Diğer
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım Aksaray'ın Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde oturanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşınırken, Salman ailesi ise kaldı. Eşinin ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam eden Selami Salman (68), “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum’’ dedi.
22.04.2024 Haberler
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım
Herkes bırakıp gitti, 32 yıldır direniyor: Yalnızlığa alıştım Aksaray'ın Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde oturanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşınırken, Salman ailesi ise kaldı. Eşinin ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam eden Selami Salman (68), “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum’’ dedi.
22.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
Mathieu Valbuena Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı suçladı: Gerçekten çok kötüydü
Mathieu Valbuena Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı suçladı: Gerçekten çok kötüydü Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final rövanşında Olympiakos'a seri penaltı atışları sonrası 3-2 yenilmiş, organizasyona havlu atmıştı. Kariyerinde hem Fenerbahçe'de hem de Olympiakos'ta forma giyen Mathieu Valbuena, Fanatik'ten Emre Günayı'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Fenerbahçe
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, engelleri ortadan kaldırarak görme engelli sporculara yarışma imkanı tanıyacak.
20.04.2024 Diğer
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı
Beşiktaş açıkladı! Genç futbolcuyla yollar ayrıldı Yeni sezon planlamasına başlayan Beşiktaş, genç futbolcuyla yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekip resmen açıkladı.
20.04.2024 Beşiktaş
Deprem sonrası korkutan çatlaklar: Ayakta zor durduk
Deprem sonrası korkutan çatlaklar: Ayakta zor durduk Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından, bazı yollarda çatlaklar meydana geldi. Sulusaray ilçe merkezindeki Malum Seyit Tekke Mahallesi ile Buğdaylı köyü arasındaki yollarda beliren çatlaklar dron ile görüntülendi.
20.04.2024 Gündem
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 96 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toprak kaymasının yaşandığı alanda tahliye edilen bina sayısı 24'e yükselmiştir. Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir" ifadelerine yer verildi.
19.04.2024 Gündem
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı
Büyükçekmece'de yoldan çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarptı Büyükçekmece'de yağışlı hava nedeniyle yoldan çıkan İETT otobüsü, bariyerlere çarptı. Kazada, 1 kişi hafif yaralanırken trafiğe kapatılan yol otobüsün kaldırılmasının ardından normale döndü.
19.04.2024 Gündem
İki inatçı sürücü yan yolda sıkıştı! O anlar kamerada
İki inatçı sürücü yan yolda sıkıştı! O anlar kamerada Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Ortaya çıkan ilginç görüntü kameraya böyle yansıdı.
19.04.2024 Gündem
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliğinden 21 Nisan Pazar günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı duyurdu.
19.04.2024 Gündem
Selde mahsur kalan kedi, araç kapısına tutunup yardım bekledi
Selde mahsur kalan kedi, araç kapısına tutunup yardım bekledi Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran selde bir aracın kapı koluna tutunarak hayatta kalmaya çalışan kedi, güvenlik güçleri tarafından kurtarıldı.
18.04.2024 Haberler
Görüntüler Dubai'den: Selde mahsur kalan kedi, araç kapısına tutunup yardım bekledi
Görüntüler Dubai'den: Selde mahsur kalan kedi, araç kapısına tutunup yardım bekledi Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran selde bir aracın kapı koluna tutunarak hayatta kalmaya çalışan kedi, güvenlik güçleri tarafından kurtarıldı.
18.04.2024 Dünya
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım EuroLeague'de final four hesapları yapan Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetmesinin ardından yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.
18.04.2024 Basketbol
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu Sutanlar Ligi'ni üçüncü olarak tamamlayan VakıfBank, tam 7 sporcusuna birden veda etti. Milli oyuncu resmen Galatasaray'a transfer oldu.
18.04.2024 Voleybol
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım
Luyindama'dan yıllar sonra gelen transfer itirafı: Teklif almıştım Galatasaray'ınm eski futbolcularından Luyindama, ülke basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem! Sergen Yalçın açıklaması
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem! Sergen Yalçın açıklaması Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın sorusuna yanıt veren Aybaba, futbolculara sitemde bulundu.
16.04.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Yollar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.