2009’Un

2009’Un

Son dakika 2009’un haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2009’un gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2009’un haber sayfamızda...

2009’Un

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.030 2009’un haberi bulunmuştur.
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Barcelona'da şampiyonluğun mimari Xavi Hernandez! Kupa koleksiyoneri
Barcelona'da şampiyonluğun mimari Xavi Hernandez! Kupa koleksiyoneri Barcelona ile teknik direktörlük kariyerinde ilk şampiyonluğunu kazanan Xavi Hernandez, futbolculuk dönemindeki muhteşem başarılarını sürdürüyor. 43 yaşındaki hoca, 2019 yılında adım attığı antrenörlükte şimdiden 9 kupa kazandı.
21.05.2023 İspanya La Liga
Darren Bent, Türkiye'den transfer teklifi aldığı takımları duyurdu! 'Ayrılık için uygun zaman değildi'
Darren Bent, Türkiye'den transfer teklifi aldığı takımları duyurdu! 'Ayrılık için uygun zaman değildi' İngiltere Premier Lig'in geçmiş dönemdeki önemli golcülerinden Darren Bent, geride kalan futbolculuk kariyerinde Türkiye'den kendisine teklifte bulunan takımları açıkladı.
11.03.2023 Süper Lig
Ülkede gündem olan karar! Aydın Çoban'ın evinden çıkanlar dehşete düşürdü
Ülkede gündem olan karar! Aydın Çoban'ın evinden çıkanlar dehşete düşürdü Yeni keşfettiği internet ona sosyal hayata göre daha 'güvenli' geliyordu. İnternette daha fazla kişiyle tanışma fikrini gerçeğe dönüştürmek için bir web kamerası satın aldı. Ancak bu web kamerasının kendi sonunu hazırladığının henüz farkında değildi. Genç kızın ölüme gitmesine sebep olan kişi ise Hollanda'da yaşayan bir Türk'tü. Üstelik kabus bununla da sınırlı değildi.
9.08.2022 Dünya
Ülkede gündem olan karar! Aydın Çoban'ın evinden çıkanlar dehşete düşürdü
Ülkede gündem olan karar! Aydın Çoban'ın evinden çıkanlar dehşete düşürdü Yeni keşfettiği internet ona sosyal hayata göre daha güvenli geliyordu. Hem evinde güvendeydi hem de milyonlarca insanlarla sohbet edebilirdi. İnternet üzerinden yeni insanlarla tanışıp daha önce hiç yapmadığı sohbetleri yapma fikri onu giderek daha da fazla heyecanlandırıyordu. İnternette daha fazla kişiyle tanışma fikrini gerçeğe dönüştürmek için bir web kamerası satın aldı. Bu kamerayla birlikte yalnızca yaşadığı ülkede değil dünyanın farklı bölgelerinden pek çok kişiyle sohbet edebilecekti. Ancak bu web kamerasının kendi sonunu hazırladığının henüz farkında değildi.
8.08.2022 Haberler
Kadın elinden yerli teknoloji
Kadın elinden yerli teknoloji Yerli teknoloji firması Reeder’ın kurucusu Sezen Sungur Saral, firmayı kısa sürede büyüttü. E-kitap okuyucusuyla başladı, tablet, ateş ölçer ve akıllı saate uzandı. Şimdi sırada akıllı TV, robot ve araba var
6.06.2022 Milliyet Executive
Dünyada ikinci ülke Türkiye oldu!
Dünyada ikinci ülke Türkiye oldu! İgdaş yerli robotuyla milyonlarca dolar tasarruf sağlayacak
30.11.2021 Vitrin
Küçük kasabadan dünya sahnesine
Küçük kasabadan dünya sahnesine 11 Grammy ödülü olan, rekorlara doymayan ABD'li şarkıcı Taylor Swift, her geçen gün parlayan yıldızıyla gençlere ve kadınlara ilham kaynağı oluyor. Müziğin zirvesinde olması da boşuna değil Taylor Swift'in. Öyle duygu tutumlusu biri ki biten aşklarını da kalbinin çöplüğüne atmayıp şarkı sözüne dönüştürüyor
28.11.2021 Dünya
Saniye saniye idam! Baba bildiği caninin ölümünü böyle izledi
Saniye saniye idam! Baba bildiği caninin ölümünü böyle izledi Hayatına yön veren o korkunç olayı yaşadığında henüz 12 yaşındaydı. Yaşadığı büyük travmayı atlatması yıllarını aldı. O artık 23 yaşında. 11 sene boyunca adaletin yerini bulması için savaşan genç kadının başına gelenler, korku filmi senaryosu gibi bir finalle, idam yatağında böyle sona erdi.
25.02.2022 Dünya
Eski El Salvador Futbol Federasyonu Başkanı Vasquez rüşvet aldığını itiraf etti
Eski El Salvador Futbol Federasyonu Başkanı Vasquez rüşvet aldığını itiraf etti El Salvador Futbol Federasyonunun eski başkanı Reynaldo Vasquez, FIFA'daki yolsuzluk skandalıyla ilgili ABD'de süren davada suçunu itiraf etti.
24.08.2021 Dünyadan Futbol
Elazığ'daki depremden sonra Hazar Gölü'nde su seviyesi yükseldi
Elazığ'daki depremden sonra Hazar Gölü'nde su seviyesi yükseldi Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'nde 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından su seviyesinde yükselme görüldü.
15.12.2020 Haberler
Elazığ'daki depremden sonra Hazar Gölü'nde su seviyesi yükseldi
Elazığ'daki depremden sonra Hazar Gölü'nde su seviyesi yükseldi Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'nde 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından su seviyesinde yükselme görüldü. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, gölün tektonik bir göl olduğunu anımsatarak, su seviyesindeki artışla ilgili, "24 Ocak tarihine bakıldığında bu tarihten önce bölgedeki yağış miktarında önemli bir artış olmadığı gözleniyor. Dolayısıyla göl seviyesindeki değişmenin tek kaynağı yer altı suyundaki artış olmalı. Nispi bir artışın olduğu ortada." dedi.
15.12.2020 Gündem
Yunanistan'ı zor bir kış bekliyor
Yunanistan'ı zor bir kış bekliyor Uzun yıllar derin ekonomik krizle boğuşan, kurtarma paketleri ve kemer sıkma politikaları nedeniyle sık sık protestoların yaşandığı Yunanistan'ın, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle ayakta durabilen ekonomisine karşın yeni silah alımlarına yönelmesi tartışmaları alevlendirdi. Uzmanlar, böyle bir tabloda "Yunanistan ekonomisini yine zor bir kışın beklediğini" belirtiyor.
16.09.2020 Uzmanpara
Savunma harcamalarını artıran Yunanistan'ı zor bir kış bekliyor
Savunma harcamalarını artıran Yunanistan'ı zor bir kış bekliyor Uzun yıllar derin ekonomik krizle boğuşan, kurtarma paketleri ve kemer sıkma politikaları nedeniyle sık sık protestoların yaşandığı Yunanistan'ın, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle ayakta durabilen ekonomisine karşın yeni silah alımlarına yönelmesi tartışmaları alevlendirdi. Uzmanlar, böyle bir tabloda "Yunanistan ekonomisini yine zor bir kışın beklediğini" belirtiyor.
16.09.2020 Ekonomi
OECD bölgesinin GSYH’si ikinci çeyrekte daraldı
OECD bölgesinin GSYH’si ikinci çeyrekte daraldı Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) bölgesinde, küresel olarak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını önlemek için alınan tedbirlerin etkisiyle bu yılın ikinci çeyreğinde reel Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) yüzde 9,8 daraldı.
26.08.2020 Uzmanpara
OECD bölgesinin GSYH’si ikinci çeyrekte yüzde 9,8 daraldı
OECD bölgesinin GSYH’si ikinci çeyrekte yüzde 9,8 daraldı Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) bölgesinde, küresel olarak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını önlemek için alınan tedbirlerin etkisiyle bu yılın ikinci çeyreğinde reel Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) yüzde 9,8 daraldı.
26.08.2020 Ekonomi
Japonya'da "ekonomik gözlemler" son 11 yılın düşüğünde
Japonya'da "ekonomik gözlemler" son 11 yılın düşüğünde Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen Japon ekonomisinde "iş güven endeks gözlemi" ocak-mart dönemindeki eksi 10,1’den, Nisan-Haziran döneminde eksi 47,6’ya gerileyerek, son 11 yılın en düşük oranını gördü.
11.06.2020 Ekonomi
Alman ekonomisi birinci çeyrekte yüzde 2,2 küçüldü
Alman ekonomisi birinci çeyrekte yüzde 2,2 küçüldü Almanya Federal İstatistik Ofisi (Destatis), Almanya ekonomisinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının hane halkı tüketimini ve yatırımları olumsuz etkilemesiyle bu yılın birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,2 daraldığını teyit etti.
25.05.2020 Ekonomi
Alman ekonomisi birinci çeyrekte küçüldü
Alman ekonomisi birinci çeyrekte küçüldü Almanya ekonomisi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle bu yılın birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,2 küçülme kaydetti.
15.05.2020 Ekonomi
Birce Akalay kimdir? Babil dizisinin İlay'ı Birca Akalay dizileri neler? Kaç yaşında ve nereli?
Birce Akalay kimdir? Babil dizisinin İlay'ı Birca Akalay dizileri neler? Kaç yaşında ve nereli? STAR TV'nin yeni dizisi Babil'de İlay karakterini canlandıran Birca Akalay, izleyici tarafından merak konusu oldu. Birce Akalay kimdir? Birce Akalay hangidi dizilerde oynadı? İşte Birce Akalay hakkında merak edilenler...
17.01.2020 Gündem
Birce Akalay kimdir, kaç yaşında? Birce Akalay biyografisi
Birce Akalay kimdir, kaç yaşında? Birce Akalay biyografisi Birce Akalay, 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kariyerine Lise seçimi ile adım atan oyuncu İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümünden mezun oldu. 2004 yılında Türkiye güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Bir süre kanallarda spikerlikte yapan Birce Akalay ilk TV dizi deneyimini ise 2008 yılında Kader ve Senin Uğruna dizileri ile baş karakter olarak yaşadı. İşte Birce Akalay hakkında merak edilenler...
5.11.2019 Gündem
Birce Akalay kimdir? Birce Akalay kaç yaşında?
Birce Akalay kimdir? Birce Akalay kaç yaşında? Birçok dizi ve filmde rol alan Birce Akalay son olarak Benimle Söyle isimli şarkı yarışmasının jürisinde yer almıştı. Peki, Birce Akalay kaç yaşındadır? İşte Birce Akalay ile ilgili merak edilenler ve biyografisi...
16.08.2019 Gündem
Hadise Açıkgöz kimdir? Hadise Açıkgöz biyografisi
Hadise Açıkgöz kimdir? Hadise Açıkgöz biyografisi Hadise Açıkgöz 22 Ekim 1985 yılında Belçika'da dünyaya geldi. 2005 yılında çıkan stüdyo albümü Sweat'te yer alan Stir Me Up şarkısı ile Türkiye'de bir anda tanınmaya başladı. Düzgün fiziği ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Hadise Açıkgöz, konser programları kapsamında Kdz. Ereğli ve Gelsenkirchen'de konser verdi. Konser sonrası yaptığı dans ile dikkatleri üzerine çeken Hadise Açıkgöz kimdir?
8.07.2019 Gündem
Keremcem kimdir? Keremcem biyografisi
Keremcem kimdir? Keremcem biyografisi Keremcem şu sıralar TV'de yeni bir dizi ile ekrana gelecek. Müzik kariyerine lise yıllarında başlayan Keremcem, Üniversite yıllarında tanıştığı Yunus Adak'la beste çalışmalarına devam etti. 2001 yılında Yonca Evcimik'in teşvikiyle İstanbul'a geldi. 2004 yılında Aykut Gürel'le Yonca Evcimik sayesinde tanıştı. İlk albümü olan Eylül'ü 2004 yılı içerisinde çıkardı. Peki Keremcem kimdir?
11.06.2019 Gündem
Nadal ve Federer çeyrek finalde!
Nadal ve Federer çeyrek finalde! Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın 8. gününde tek erkeklerde Rafael Nadal ve Roger Federer ile tek kadınlarda Sloane Stephens tur atladı.
1.07.2020 Tenis

Benzer Haber Etiketleri

2009’Un ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.