2017 2018

2017 2018

Son dakika 2017 2018 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2017 2018 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2017 2018 haber sayfamızda...

2017 2018

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.685 2017 2018 haberi bulunmuştur.
Beşiktaşlı futbolcular Kadıköy'de kırmızı karta alıştı!
Beşiktaşlı futbolcular Kadıköy'de kırmızı karta alıştı! Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanında sahaya çıkan Beşiktaş'ta futbolcular, sarı-lacivertlilere karşı dış sahada oynanan son 7 lig maçında 7 kırmızı kart gördü.
27.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş son 9 sezondur Fenerbahçe'ye iki kez kaybetmiyor
Beşiktaş son 9 sezondur Fenerbahçe'ye iki kez kaybetmiyor Beşiktaş son olarak 2014-2015 sezonunda sarı-lacivertli takımla oynadığı iki maçtan da yenilgiyle ayrılmıştı.
26.04.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların İngiliz yıldızın peşine düştüğü iddia edildi. Bordo-mavililerin gündemine gelen yıldız futbolcunun transferine Abdullah Avcı'nın onay verdiği aktarıldı.
23.04.2024 Trabzonspor
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu
Galatasaray'da Okan Buruk'a talip çıktı! Kararı belli oldu Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa'dan devlerin radarına giren Okan Buruk'a yeni bir talibin çıktığı iddia edildi. Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi bitecek Okan Buruk'un kararının belli olduğu belirtildi.
22.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin alternatifi bulundu! Bonservis bedeli yok
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin alternatifi bulundu! Bonservis bedeli yok Michy Batshuayi'nin sezon sonundaki muhtemel vedası nedeniyle forvet arayışlarına hız veren Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki yıldızın sezon sonunda boşa çıkacak olması dikkat çekti.
31.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da gurbetçi operasyonu! Sezon sonunda boşa çıkacak
Galatasaray'da gurbetçi operasyonu! Sezon sonunda boşa çıkacak Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların, Almanya'da forma giyen genç oyuncunun peşine düştüğü iddia edildi.
22.03.2024 Galatasaray
Süper Lig, Avrupa'nın en büyük 6. yayın gelirine sahip oldu
Süper Lig, Avrupa'nın en büyük 6. yayın gelirine sahip oldu Yayın ihalesi için beIN Sports ile anlaşan Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in Avrupa'nın en fazla yayın geliri elde eden ligleri arasına girdiğini açıkladı.
4.03.2024 Süper Lig
Kruvaziyer turizminde yıllar sonra ilk: Yolcu sayısı 20 bin civarına ulaştı
Kruvaziyer turizminde yıllar sonra ilk: Yolcu sayısı 20 bin civarına ulaştı KRUVAZİYER turizminde 'cazibe merkezi' olarak gösterilen ve bu yıl 2 milyon turist hedefinin aşılması beklenen Türkiye'ye, ocak ayında 18 gemiyle 19 bin 986 yolcu geldi. 2011 Ocak ayında 20 bin 712 turistin geldiği Türkiye'de, 13 yıl aradan sonra ilk defa ocak ayı yolcu sayısı 20 bin civarına ulaştı.
1.03.2024 Ekonomi
Jessica May'in atını yılan soktu! '14 yaşımdan beri bizimleydi'
Jessica May'in atını yılan soktu! '14 yaşımdan beri bizimleydi' Fotoğrafçı Hüseyin Kaya ile 2018 yılında nikâh masasına oturan ve 2022'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı kazanan Brezilya asıllı oyuncu Jessica May, önceki gün Beşiktaş'ta görüntülendi.
24.02.2024 Cadde
1. Lig'de Altay'ın umutları tükeniyor!
1. Lig'de Altay'ın umutları tükeniyor! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kötü serisi Bodrum FK deplasmanında da devam etti. Siyah-beyazlılar gösterdiği performansla düşme hattına demir attı.
19.02.2024 1.Lig
SENDEN ÖNCE MERVE KİMDİR? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
SENDEN ÖNCE MERVE KİMDİR? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Kanal D ekranlarında yeni bir dizi olan Senden Önce, bu akşam izleyenlerle bu akşam buluşuyor. Dizinin konusu dikkat çekerken oyuncu kadrosu da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Dizide Merve karakterini canlandıran Sinem Ünsal merak dilenler arasında yerini aldı. Yetimhanede büyümüş bir kız olan Merve kendisini hiç kimsenin hiçbir şeyi olarak tanımlıyor. Peki, Senden Önce'nin Merve'si kimdir? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 'Telefonumu gösterdiğim zaman sorunlar yaşamıştım'
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 'Telefonumu gösterdiğim zaman sorunlar yaşamıştım' 2017-2018 yılları arasında Şeyma Subaşı ile evlilik yapan Acun Ilıcalı, boşanmalarından bir sene sonra canlı yayındayken eski eşinin gönderdiği mesajla çok konuşulmuştu. Önceki gün katıldığı bir ödül töreninde tekrar telefonunu kameralara gösteren Ilıcalı, 2019'da yaşanan bu olayı hatırlayarak Subaşı'na gönderme yaptı.
30.01.2024 Cadde
Cemil Tugay kimdir, nereli? CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay hayatı ve kariyeri
Cemil Tugay kimdir, nereli? CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay hayatı ve kariyeri CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için belediye başkan adayı için İzmir adayı Cemil Tugay oldu. Peki, Cemil Tugay kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay hayatı ve kariyeri...
29.01.2024 Bilgi Rehberi
Son 15 yılın en kısır Beşiktaş'ı
Son 15 yılın en kısır Beşiktaş'ı Trendyol Süper Lig'de oynadığı 23 karşılaşmada rakip fileleri 33 kez havalandıran Beşiktaş, 2009-2010 sezonundan sonra 23 maçlık periyotta en az gol attığı dönemi yaşıyor.
29.01.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe, Ankaragücü'ne karşı geri döndü! Zirvede hata yapmadı
Fenerbahçe, Ankaragücü'ne karşı geri döndü! Zirvede hata yapmadı Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti.
28.01.2024 Süper Lig
Derbiye Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’den! Derbi hakkında bilinmesi gerekenler, istatistikler…
Derbiye Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’den! Derbi hakkında bilinmesi gerekenler, istatistikler… Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında 21 Ocak Pazar Günü Trabzonspor ile Galatasaray Papara Park’ta karşı karşıya gelecek.
21.01.2024 Futbol
Manisa FK, Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattı!
Manisa FK, Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, savunma hattını Sinan Osmanoğlu ile güçlendirdi.
19.01.2024 1.Lig
Kerem Alışık kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 konuğu Kerem Alışık'ın hayatı
Kerem Alışık kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 konuğu Kerem Alışık'ın hayatı O Ses Türkiye Yılbaşı her yıl olduğu gibi bu yılda izleyenlere eğlence dolu anlar yaşatacak. Renkli konukları ve şarkılarla herkesi ekrana kilitleyen sevilen program O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 programının bu seneki konuklarından birisi Kerem Alışık oldu. Peki, Kerem Alışık kimdir, kaç yaşında?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı
Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu! Resmen açıklandı Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası gündeme gelen Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu. Sergen Yalçın, Salı günü yeni takımının başında ilk antrenmanına çıkacak. Sergen Yalçın için resmi açıklama yapıldı.
1.01.2024 Antalyaspor
Sergen Yalçın sürprizi! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu
Sergen Yalçın sürprizi! Beşiktaş derken yeni adresi belli oldu Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan fakat resmi bir görüşme gerçekleştirmediği Sergen Yalçın, Süper Lig ekibiyle anlaşma sağladı.
30.12.2023 Adana Demirspor
VakıfBank'tan Galatasaray'a! İlkin Aydın sonrası İtalyanlar, Alexia Carutasu bombasını patlattı
VakıfBank'tan Galatasaray'a! İlkin Aydın sonrası İtalyanlar, Alexia Carutasu bombasını patlattı Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, İlkin Aydın sonrası bir transfer bombası daha patlatıyor. İtalyan gazeteci, VakıfBank'ta yaşanacak transfer ve ayrılıkları yazdı.
28.12.2023 Voleybol
Galatasaray'dan İlkin Aydın kararı! 2 yıllık imza
Galatasaray'dan İlkin Aydın kararı! 2 yıllık imza Filenin Sultanları ile muhteşem bir yaz sezonu geçiren İlkin Aydın'ın Galatasaray'daki geleceği merak ediliyordu. Başarılı voleybolcu 2 yıllık sözleşmeye imzayı attı.
26.12.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın smaçörü İlkin Aydın'dan Galatasaray kararı!
Filenin Sultanları'nın smaçörü İlkin Aydın'dan Galatasaray kararı! Filenin Sultanları ile muhteşem bir yaz sezonu geçiren ve 3 kupalı takımın önemli parçalarından biri olan İlkin Aydın Galatasaray kariyeriyle ilgili kararını verdi.
25.12.2023 Voleybol
Galatasaray'ın transferde yeni rotası Manchester City! İngilizler duyurdu
Galatasaray'ın transferde yeni rotası Manchester City! İngilizler duyurdu Galatasaray'da Angelino konusundaki belirsizlik devam ederken İngiliz basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların transferdeki yeni hedefinin Manchester City'den olduğu belirtildi.
23.12.2023 Galatasaray
FIFA Kulüpler Dünya Kupası sahibini buluyor
FIFA Kulüpler Dünya Kupası sahibini buluyor 2023 FIFA Kulüpler Dünya Kupası finalinde İngiliz ekibi Manchester City ile Brezilya takımı Fluminense karşılaşacak. İki takım da ilk kez mücadele ettikleri bu organizasyonda şampiyonluk için sahaya çıkacak.
21.12.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

2017 2018 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.