2018 Lgs Sonuçları

2018 Lgs Sonuçları

Son dakika 2018 lgs sonuçları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2018 lgs sonuçları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2018 lgs sonuçları haber sayfamızda...

2018 Lgs Sonuçları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 112 2018 lgs sonuçları haberi bulunmuştur.
LGS sonuçları açıklandı mı? 1 Haziran Liseye Geçiş Sınavı sonuçları...
LGS sonuçları açıklandı mı? 1 Haziran Liseye Geçiş Sınavı sonuçları... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan ve 8. sınıfları ilgilendiren Liseye Geçiş Sınavı (LGS) için sonuç heyecanı devam ediyor. LGS adayları, sınav sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor. MEB yayımladığı LGS kılavuzunda, sonuç tarihine de yer verdi. İşte merakla araştırılan o tarih...
23.06.2019 Gündem
LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
LGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Liseye Geçiş Sınavı sonrasında 2 Temmuz tarihinde tercih başvuruları başlamıştı. LGS'ye katılan öğrenciler 13 Temmuz'a kadar tercih başvurularını yaptılar. 13 Temmuz'da sona eren LGS tercih başvurularının sonuç heyecanı başladı. İşte LGS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih...
17.07.2018 Gündem
LGS tercileri nasıl yapılır? LGS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?
LGS tercileri nasıl yapılır? LGS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS tercihleri son hızıyla sürüyor. Liseye Geçiş Sınavı'na giren binlerce aday LGS tercihleri ile ilgili aramalarını sürdürüyor. Peki 2 Temmuz'da başlayan LGS tercihleri nasıl yapılıyor? Tercih yaparken nelere dikkat edilmeli?
8.07.2018 Gündem
LGS tercihleri ne zaman başlıyor? LGS tercih başvurusu nasıl yapılır?
LGS tercihleri ne zaman başlıyor? LGS tercih başvurusu nasıl yapılır? LGS sonuçları, MEB tarafından 26 Haziran tarihinde açıklandı. Sonuçların açıklanması ile birlikte tercihlerin ne zaman yapılacağı sorulmaya başlandı. Peki LGS tercih işlemleri ne zaman ve nasıl yapılacak?
1.07.2018 Gündem
2018 LGS tercihleri ne zaman başlıyor? Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
2018 LGS tercihleri ne zaman başlıyor? Tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Liseye Geçiş Sınavı sonuçlarının açıklandı ve ardından LGS tercih kılavuzu da yayınlandı. Tercih kılavuzunu inceleyen öğrenciler ise Lise tercihlerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte 2018 LGS hakkında merak edilen bilgiler...
28.06.2018 Gündem
LGS tercih kılavuzu 2018! Liseye giriş sınavı tercihleri nasıl yapılır?
LGS tercih kılavuzu 2018! Liseye giriş sınavı tercihleri nasıl yapılır? Liseye Giriş Sınavı (LGS) tercih kılavuzu yayınlandı. MEB tarafından 26 Haziran’da LGS sonuçları açıklanmış ve resmi sitesi üzerinden sorgulamaya açılmıştı. Binlerce öğrenciyi şimdi ise tercih heyecanı sardı. Peki LGS tercih başvuruları ne zaman başlayacak? İşte tüm ayrıntılar...
28.06.2018 Gündem
LGS sonuçları bugün açıklanacak mı? LGS sonuçları tarihi açıklandı!
LGS sonuçları bugün açıklanacak mı? LGS sonuçları tarihi açıklandı! Liseye Giriş Sınavı (LGS) sonuçları için geri sayım başladı. Binlerce merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki LGS sonuçları bugün açıklanacak mı ve LGS tercihleri ne zaman başlayacak?
25.06.2018 Gündem
LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 LGS sonuç tarihi değişti!
LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2018 LGS sonuç tarihi değişti! LGS sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kala heyecan dorukta... LGS için yayınlanan kılavuza göre sonuçlar 22 Haziran’da açıklanacaktı. MEB tarafından yapılan açıklamada sonuçların farklı bir tarihe ertelendiği belirtildi. Peki LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
25.06.2018 Gündem
LGS sonuçları için MEB tarih verdi! 2018 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
LGS sonuçları için MEB tarih verdi! 2018 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS sonuçlarının açıklanmasına artık sayılı günler kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2-3 Haziran tarihlerine yapılan LGS sınavının sonuçları yayınlanan kılavuza göre 22 Haziran'da belli olacaktı. Fakat MEB'den yapılan açıklamaya göre LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih ertelenmişti. Peki, LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
23.06.2018 Gündem
LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte o tarih...
LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte o tarih... Liseye Geçiş Sınavı(LGS) sonuçları için arayış devam ediyor. Binlerce öğrencinin katılım gösterdiği ve bu yıl ilk kez uygulanan olan LGS için heyecan dorukta. İşte 2 Haziran tarihinde yapılan LGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih...
20.06.2018 Gündem
LGS sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu! LGS ne zaman açıklanacak?
LGS sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu! LGS ne zaman açıklanacak? LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih açıklandı. 2 Haziran tarihinde gerçekleştirilen LGS sınavının ardından adayların sınav sonucu için heyecanlı bekleyişi başladı. Peki LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
22.06.2018 Gündem
LGS yerleştirme sonuçlarına ilişkin raporlar erişime açıldı
LGS yerleştirme sonuçlarına ilişkin raporlar erişime açıldı Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezî ve yerel yerleştirme sonuçlarına ilişkin raporları erişime açtı.
25.07.2022 Gündem
Köklü değişiklikler bekleneni vermedi
Köklü değişiklikler bekleneni vermedi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, araştırmacılar Bekir Gür, Ahmet Öztürk, ve Eren Suna ile birlikte Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi’nde yayımlanan bir çalışmaya imza attı.
2.11.2021 Gündem
180 bin öğrenci sıfır çekti
180 bin öğrenci sıfır çekti LGS’de 97 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alırken 6 testte, 180 bin 714 öğrenci sıfır çekti.
1.07.2021 Eğitim
2021 LGS sonuçları MEB | LGS sınav sonuçları sorgulama sayfası...
2021 LGS sonuçları MEB | LGS sınav sonuçları sorgulama sayfası... LGS sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Liselere Geçiş Sistemi sınavı sonuçlarını az önce erişime açtı. Lise hayali kuran binlerce 8. sınıf öğrencisi LGS sonuçlarını 'meb.gov.tr' adresinden öğrenebilecek.
30.06.2021 Gündem
Son dakika! LGS kapsamında merkezi sınav sonuçları açıklandı
Son dakika! LGS kapsamında merkezi sınav sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 6 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını "meb.gov.tr" adresinden öğrenebilecek.
30.06.2021 Gündem
LGS’ye Hızlı Hazırlık için İpuçları
LGS’ye Hızlı Hazırlık için İpuçları Liseye hazırlık döneminde bulunan öğrenciler tarafından en fazla araştırılan konular arasında LGS sınavı bulunmaktadır. LGS, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilmekte olan bir sınavdır. Her yıl düzenlenmekte olan LGS, ortaokul mezunlarının liseye geçişleri için girdikleri bir sınavdır. LGS açılımı ‘Liseye Geçiş Sınavı’dır.
1.04.2021 Eğitim
TIMSS’te ilk kez 500 puanın üzerine çıkıldı
TIMSS’te ilk kez 500 puanın üzerine çıkıldı TIMSS 2019 sonuçlarına göre Türkiye, 4. ve 8. sınıf matematik ve fen alanlarında puan ve sıralamasını artırdı; ölçek orta noktasının yani 500 puanın ilk kez üzerine çıktı. Öğrenciler sınıf ve derslere göre 15 ile 23. sıralarda yer alırken Bakan Selçuk, kat edilen yolun sevindirici olduğunu belirterek, ilk 10’a girmeyi hedeflediklerini söyledi.
9.12.2020 Eğitim
LGS sonuçları açıklandı! MEB LGS sonuçları sorgulama ekranı
LGS sonuçları açıklandı! MEB LGS sonuçları sorgulama ekranı Milli Eğitim Bakanlığı LGS sonuçlarının açıklandığını son dakika olarak duyurdu. 20 Haziran'da yapılan LGS sınavının sonuçları 'meb.gov.tr' adresinden açıklandı. LGS sınavında kız öğrenciler, matematik dışındaki tüm alt testlerde erkek öğrencilerden başarılı olduğu bildirildi. 42 farklı ilden 181 öğrenci ise tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. Son dakika gelen bir diğer habere göre; LGS sonuçları bu sabah saatlerinde açıklandı. Öğrencileri tercih heyecanı sararken Milli Eğitim Bakanlığı, 2020 LGS tercih ve yerleştirme kılavuzunu meb.gov.tr adresinde yayımladı. LGS kapsamında lise tercihleri 20 Temmuz-29 Temmuz arasında yapılabileceği bildirildi. Öte yandan MEB, LGS kapsamındaki merkezi sınavın puanı ile öğrenci alan okullar için tercih sayısı 5'ten 10'a çıkarttı.
16.07.2020 Gündem
İzmir LGS 2020 lise taban ve tavan puanları açıklandı mı? Yüzdelik dilimleri öğrenme...
İzmir LGS 2020 lise taban ve tavan puanları açıklandı mı? Yüzdelik dilimleri öğrenme... Lise adayları günlerdir LGS sınav sonuçlarını bekliyordu. Bugün MEB saat 09.00'da heyecanla beklenen sonuçları ilan etti. Hem veliler hem de öğrenciler Milli Eğitim bakanlığı'nın resmi sitesini yoğun bir şekilde ziyaret etti. Sonuçların ardından okulların taban ve tavan puanları araştırılmaya başlandı. İzmir'de yaşayanlar kendi illerindeki son durumu merak ederek 'İzmir LGS lise taban ve tavan puanları' araması yapmaya başladı. İşte detaylar...
16.07.2020 Gündem
Adana LGS lise taban puanları! LGS Adana yüzdelik dilimleri 2020...
Adana LGS lise taban puanları! LGS Adana yüzdelik dilimleri 2020... LGS sonuçlarının açıklanması sonucunda öğrenciler sonuç ekranına yöneldiler. Öğrenciler tercih sürecinin detayları için tercih kılavuzunu merak ediyorlar. Adana'da bir lisede eğitim görmek isteyen öğrenciler Adana LGS taban puanları ve yüzdelik dilimleri araştırıyorlar. İşte Adana LGS lise taban puanları...
16.07.2020 Gündem
LGS İstanbul lise taban puanları 2020! İstanbul LGS yüzdelik dilimleri...
LGS İstanbul lise taban puanları 2020! İstanbul LGS yüzdelik dilimleri... 2020 LGS sonuçları bugün açıklandı. MEB'in sonuç sorgulama sayfasında öğrenciler bilgilerini girerek LGS sınav sonuçlarını öğrenebiliyorlar. LGS taban puanları ve yüzdelik dilimler gündemde merak konusu. İstanbul'da yer alan bir lisede eğitim görmek isteyenler LGS İstanbul lise taban puanları ve yüzdelik dilimlerini araştırıyorlar. İşte İstanbul LGS taban puanları...
16.07.2020 Gündem
Son dakika... LGS sonuçlarında dikkat çeken bilgiler! Bu yıl arttı
Son dakika... LGS sonuçlarında dikkat çeken bilgiler! Bu yıl arttı Son dakika gelen habere göre; Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2020 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 20 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları "meb.gov.tr" adresinden açıklandı. 42 ilde 181 öğrencinin tam puan aldığı LGS'de öğrencilerin yüzde 7,85'i 400-500 aralığında puan aldı. Öte yandan LGS'ye katılımın geçen seneye göre bu sene artış gösterdiği bildirildi. İşte LGS sonuçlarına ilişkin son dakika bilgileri...
16.07.2020 Gündem
LGS soruları ve cevap anahtarı sorgulama ekranı 2020 - LGS tercihleri ne zaman ve nasıl yapılacak?
LGS soruları ve cevap anahtarı sorgulama ekranı 2020 - LGS tercihleri ne zaman ve nasıl yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında dün gerçekleştirilen merkezi sınavın soru kitapçığı ve cevap anahtarı "https://www.meb.gov.tr" internet adresinden yayımlandı. Binlerce adayı yakından ilgilendiren LGS sınavının ardından MEB tarafından sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarını haberimizin içeriğinde bulabilir, sınavın sonucu ve tercihler ile ilgili de bilgi edinebilirsiniz...
22.06.2020 Eğitim
Liselere girişte MEB’in en zor yılı
Liselere girişte MEB’in en zor yılı LGS, 7 Haziran’da yapılacak. 4+4+4 eğitim sistemi kapsamında okula başlayan 60-66 aylık öğrenciler nedeniyle sınava girenlerin sayısı, 600 bin artarak 1 milyon 800 bine ulaştı.

Son yıllarda hatalı soru iddiaları, tercih ve yerleştirmelerde yaşanan kargaşayla gündeme gelen MEB’in bu yıl bir sorun yaşanmaması için sıkı tedbir alması gerekiyor.
29.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2018 Lgs Sonuçları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.