Son dakika 3 Aralık Dünya Engelliler Günü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü haber sayfamızda...
haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 460 3 aralık dünya engelliler günü haberi bulunmuştur.
MotoGP’de yarışacak olan Toprak Razgatlıoğlu'na yeni sponsorBeta Enerji, dünya motosiklet sporlarında Türkiye’yi zirveye taşıyan Toprak Razgatlıoğlu’na destek veren ilk ve tek Türk markası olmayı sürdürüyor. Beta Enerji, Razgatlıoğlu ile sponsorluk iş birliğini, düzenlediği imza töreniyle ikinci kez yenileyerek Türk sporuna verdiği desteği kalıcı hale getirdi.
Dünya Engelliler Günü sözleri ve mesajları 2026: 3 Aralık Dünya Engelliler Günü panosuDünya Engelliler Günü nedir? Her yıl 3 Aralık günü dünya Engelliler Günü olarak kutlanıyor. Bugünde, engelli bireylerin sorularına dikkat çekiliyor ve daha iyi yaşam koşulları oluşturulmasına vurgu yapılıyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, BM tarafından kabul edilen uluslararası farkındalık günüdür. İşte, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü resimli mesajları ve sözleri...
‘Engelli bireyi oynayacağım’11 ay önce oğlu Atlas’ı kucağına alan Zeynep Tuğçe Bayat, engelli bir karakteri canlandıracağı film projesinin hazırlıklarına başladığını açıkladı.
Dünya Engelliler Günü Buluşması! Erdoğan: 2026-2028 yıllarını kapsayan ikinci eylem planımızın hazırlıklarına başlandıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde, Engelsiz Türkiye Yüzyılı Dünya Engelliler Günü Buluşması'nda konuştu. Erdoğan, 2026–2028 dönemini kapsayacak ikinci Engelli Hakları Ulusal Eylem Planı için hazırlıkların başladığını duyurarak, “Detayları yakında kamuoyuyla paylaşacağız. Yeni eylem planımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Dünya Engelliler Günü Buluşması! Erdoğan: 2026-2028 yıllarını kapsayan ikinci eylem planımızın hazırlıklarına başlandıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde, Engelsiz Türkiye Yüzyılı Dünya Engelliler Günü Buluşması'nda konuştu. Erdoğan, 2026–2028 dönemini kapsayacak ikinci Engelli Hakları Ulusal Eylem Planı için hazırlıkların başladığını duyurarak, “Detayları yakında kamuoyuyla paylaşacağız. Yeni eylem planımızın ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Teknoloji ile engeller kalkıyorİnsan odaklı yaklaşımıyla erişilebilirliği çalışmalarının merkezine alan Türk Telekom, ana destekçisi olarak teknolojiyi sanatla buluşturduğu Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM); ‘Sesli Adımlar’ uygulaması ve ‘Erişilebilir Tiyatro’ projesiyle görme ve işitme engelli sanatseverlere kapsayıcı bir sanat deneyimi sunuyor.
Emine Erdoğan, Zonguldak Karadeniz Ereğli Özel Eğitim Kampüsü Açılış Töreni'nde konuştuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Biz engellilik kavramını, insanları iki gruba bölen bir etiket olarak görmüyor, karşımızdakine, eksiklik atfeden bir bakışla ele almıyoruz. Engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştıracak sistemsel düzenlemeleri, eğitim ve istihdam olanakları oluşturmayı ya da erişilebilirliği sağlamayı, bir hakkın teslim edilmesi olarak görüyoruz çünkü, engelli bireyler, toplumun eşit, onurlu ve saygın fertleridir." dedi.
Hipodrom.com Atla Terapi Merkezi’nde özel çocuklar için anlamlı etkinlik!Hipodrom.com, Türkiye Jokey Kulübü’nün (TJK) sosyal sorumluluk anlayışıyla hayata geçirdiği Hipodrom.com Atla Terapi Merkezleri’nin sponsorluğunu sürdürürken; Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile iş birliğini 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen özel bir etkinlikle bir kez daha taçlandırdı.
Ebubekir Şahin’den “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” mesajı3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında açıklama yapan Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin, “Ekonomik, sosyal veya fiziksel sebeplerle toplumsal hayata eşit şekilde katılamayan bireylerin bilgiye erişimini kolaylaştıran çözümlerimizle bugünü dönüştürürken, aynı zamanda daha erişilebilir ve kapsayıcı bir dijital geleceğin altyapısını da inşa ediyoruz” dedi.
9 yıl önce kaçarak evlendiler! 'İstenmeyen aşk'ta gelinen son noktaEsenyurt'ta ailelerinin karşı çıkmasına rağmen evlenen doğuştan yürüme engelli Murat Akdoğan (42) ile Esra Akdoğan (26), evliliklerinin 9'uncu yılını 3 Mart Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte kutladı. Çift, sevgilerinden hiçbir şey eksilmediğini söyledi.
Engelliler Günü mesajları & sözleri || 3 Aralık Dünya Engelliler Günü bugün!3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli bireylerin sosyal hayata tam, bağımsız ve eşit katılımını sağlamaya yönelik farkındalığın artırıldığı önemli bir gündür. Bugünün anlam ve önemine dikkat çekmek isteyenler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajları & sözleri araştırıyor. İşte duyarlı vatandaşlar için 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için farkındalık mesajları
9 yıl önce kaçarak evlendiler! 'İstenmeyen aşk'ta gelinen son noktaEsenyurt'ta ailelerinin karşı çıkmasına rağmen evlenen doğuştan yürüme engelli Murat Akdoğan (42) ile Esra Akdoğan (26), evliliklerinin 9'uncu yılını 3 Mart Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte kutladı. Çift, sevgilerinden hiçbir şey eksilmediğini söyledi.
‘‘Engelleri kaldırmakta ilk adım en kıymetli adımdır’’3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi 2 Aralık akşamı CSO Ada Ankara’da gerçekleşecek ‘Engellerin Ötesinde’ konserinde Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Bizim Orkestra, aynı üniversitenin Senfoni Orkestrası ve Tuğba Özerk sahne alacak
Karşıyaka’da engeller aşılıyorKarşıyaka Belediyesi’nin Dünya Engelliler Günü kapsamında hazırladığı programla, dayanışmanın önemine ve birlikte üretmenin gücüne dikkat çekilecek
‘Sanat önemli bir araç’Karabağlar Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında “Engelsiz Yaşam” başlıklı bir söyleşi düzenledi. Etkinlikte, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak için farkındalık yaratılmaya çalışıldı.
Wilma Elles sahaya indi3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamaları çerçevesinde Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından organize edilen futbol turnuvasına ünlü yağdı.
Bakan Tunç duyurdu! Engelli hükümlü ve tutuklulara 'açık görüş' izniAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle, ziyaret hakkı bulunan engelli hükümlü ve tutukluların, 3-6 Aralık tarihleri arasında yakınlarıyla açık görüş yapabileceğini açıkladı.
Bursa’da engelsiz sanatBursa’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Tayyare Kültür Merkezi’nde engelli bireylerin eserlerinden oluşan bir sergi açıldı.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.