Çorbalara un yerine ekleniyormuş! Lezzet, kıvam ve protein bir aradaÇorbalar, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olarak sofralarda özel bir yere sahip. Özellikle soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan, besleyici olan bu yemek küçük bir dokunuş sayesinde bambaşka bir lezzete dönüşüyor: Soya fasulyesi.
Çorba çeşitleri nelerdir?Ülkemizin yemek kültürünün ne kadar geniş olduğunu bilmeyen yok. Yemekleri, tatlıları, kebapları derken aslında her yemeğin vazgeçilmezi çorbalarımızı da unutmamamız gerek. Gelin en sevilen çorbalarımıza birlikte bakalım.
Mavi çorba sosyal medyayı salladıÇorba denilince aklımıza gelen renkler belli. Turuncu, kırmızı, hardal rengi... Ama asla akla gelmeyecek renklerin en başında mavi geliyor elbette. 'Mavi renkli çorba mı olur yahu?' diyebilirsiniz, çok haklısınız ama oluyor... Elbette Japonya'da!