Karnıyarık bu tarifle şov yapıyor! 200 derecede ne yağ çekiyor ne mide yakıyor
Karnıyarık bu tarifle şov yapıyor! 200 derecede ne yağ çekiyor ne mide yakıyorYaz aylarının gelmesiyle tezgahlarda yerini alan patlıcan sağlıklı ve çok yönlü bir sebzedir. Özellikle karnıyarık yemeği, patlıcanın en çok ön plana çıktığı ve tadına doyum olmayan lezzetlerden biri. Ancak karnıyarığın lezzetini zirveye taşımak için doğru pişirme teknikleri ve birkaç püf noktası büyük önem taşıyor. İşte karnıyarık tarifinin detayları.
8.05.2025Püf Noktası
Usta aşçılardan püf noktalarıyla karnıyarık tarifi! Asla yağ çekmiyor
Usta aşçılardan püf noktalarıyla karnıyarık tarifi! Asla yağ çekmiyorKarnıyarık, patlıcan, soğan, biber, domates ve kıyma gibi malzemelerle hazırlanan geleneksel bir Türk yemeğidir. Karnıyarık yaparken mükemmel sonuçlar elde etmek için püf noktalara dikkat etmek önemlidir. İşte usta aşçılardan karnıyarık yapımına dair sırlar... Bu yöntemle asla yağ çekmiyor
6.11.2023Yemek