Kışın sarma sarmak isteyen yazdan saklasın! Tuza gerek yok, yapraklar ilk günkü gibiAsma yapraklarını kışa hazırlamak denildiği zaman birçok kişinin aklına tuzlu suyla yapılan salamura yöntemi gelir. Ancak bu yöntemin yanı sıra kullanılan başka bir uygulamanın daha pratik ve sağlıklı olduğu söyleniyor. Doğallığı koruyan ve tuz kullanmadan yapılan bu yeni tekniği mutlaka deneyin.
Domates almaya gitmeden önce okuyun! Konserve için 6 püf noktasıNeredeyse her yemeğe yakışan, kahvaltıda, soslarda başköşeyi alan domatesler konserveye girmeye hazırlanıyor. Yaz domateslerinden özenle hazırlanan konservelerle, kışın da eşsiz lezzet yakalanıyor. İlk defa domates konservesi yapanlar ve bu işin inceliklerini öğrenmek isteyenleri haberimize alalım.
Sonbaharda yapmadıysanız kış son fırsat olabilirYazın güneş, deniz, kum ve tatil derken yıpranan cildinizi ve saçlarınızı hiç düşündünüz mü? Sonbahar bu yıpranmaları düzeltmek ve sizi canlandırmak için en uygun mevsimdir ancak eğer bir adım atmadıysanız henüz geç kalmış sayılmazsınız. Kış bitimi ve ilkbahara kadar yapmanız gereken değişiklikleri sizin için sıraladık.