Kurban etindeki ölüm katılığına dikkat! ‘12 saat oda sıcaklığında dinlendirmeli’
Kurban etindeki ölüm katılığına dikkat! ‘12 saat oda sıcaklığında dinlendirmeli’Et yemeklerinin ağırlıkta olduğu özenle kurulan sofralar ve birbirinden lezzetli ikramlar Kurban Bayramı’nın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Uz. Dr. N. Sinem Türkmen, Kurban Bayramı’nda sağlıklı beslenme konuları hakkında bilgi verdi.
Kurban etini böyle pişirin!
Kurban etini böyle pişirin!Kurban etlerinin tüketilmeden önce 24 saat dinlendirilmesi gerektiğini belirten Diyetisyen Beyza Köse, pişirme teknikleri hakkında uyarılarda bulundu.
30.07.2020Diyet
Kurban eti nasıl pişirilmeli, nasıl tüketilmeli?
Kurban eti nasıl pişirilmeli, nasıl tüketilmeli?Diyetisyen Semih Taranoğlu, kurbanda beslenme konusuna daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.Peki, kurban eti nasıl pişirilmeli, nasıl tüketilmeli?
6.07.2021Et Yemekleri