Kışlık patlıcan kurutan başka yemek aramaz! Asla çürümüyor, acı suyunu çıkarın
Kışlık patlıcan kurutan başka yemek aramaz! Asla çürümüyor, acı suyunu çıkarınDoğru tekniklerle kurutulmuş patlıcanlar, hem lezzetini hem de besin değerini uzun süre korur, üstelik çürüme ve küflenme gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Sizin için en lezzetli patlıcanların kurutma aşamalarını derledik.
3.07.2025Püf Noktası
Oyulmuş patlıcan içini değerlendirmenin altın kuralı! Tuza atın, lezzet şöleni yaşatıyor
Oyulmuş patlıcan içini değerlendirmenin altın kuralı! Tuza atın, lezzet şöleni yaşatıyorBirçok farklı alternatif için hazırlanabilen patlıcan, salatalarda, yemeklerde, soslarda ve daha bambaşka işlemlerde tercih ediliyor. Dolma veya kurutma yapmak için oyulan patlıcan içleri ise direkt çöpe atılıyor. Ancak bu besinin içini değerlendirerek bir lezzet şöleni oluşturmak mümkün.
11.10.2024Püf Noktası