En iyi olgunlaşma tezgahta olur! Buzdolabı bazı meyveleri öldürüyormuşBuzdolabı, ürünlerinizin çoğunu saklamak için harika bir yerdir ancak bazı meyveler burada saklanmamalı. Bu meyveler, toplandıktan sonra olgunlaşmaya devam eden iklim meyveleri kategorisine girer. Dolayısıyla buzdolabına koymak, sadece olgunlaşma sürecini durdurmakla kalmaz; aynı zamanda dokularını, lezzetlerini ve görünümlerini bozarak lezzetini de mahveder. İşte buzdolabından uzak tutmanız gereken o meyveler!
Bu sebzeleri tezgaha yaklaştırmayın! Mikrop yuvasıymış, doğrudan çöpe gidiyorPazardan, marketten veya bakkaldan satın aldığımız her sebzenin kendine özgü bir saklama koşulu bulunuyor. Bazı sebzeler tezgah üzerinde bekletildiğinde bu durum faciaya yol açıyor. İşte tezgah üzerinde asla saklamamanız gereken yiyecekler.
Yenmeyecek kadar olgunlaşan meyvelerle ne yapılır?Uzun zamandır bekleyen olgunlaşmış meyveleriniz varsa onları çöpe atmak yerine çok kolay tariflerle yeniden kullanabilirsiniz. Yenmeyecek kıvama gelen bu meyvelerle, reçel, pestil veya kek gibi lezzetler elde edebilirsiniz. İşte olgunlaşmış meyveler ile yapabileceğiniz tarifler...