Konut Banyolarınız için renk fikirleri

Banyolarınız için renk fikirleri

17.06.2015 - 12:26 | Son Güncellenme:

Banyonuz için ilgi çekecek renk fikirlerini sizler için derledik.

Banyolarınız için renk fikirleri

Banyolar genellikle iyi dekore edildiğinde oldukça dikkat çeken alanlardır. Doğru dekore edilmiş bir banyoya sahip olmak istiyorsanız evinizin diğer bölümlerinden biraz daha fazla bütçe ayırmanız gerekebilir. Sadece benzersiz renkleri kullanarak da banyolarınızda fark yaratabilirsiniz. Sizin için daha önce aklınıza gelmeyecek renk fikirlerini derledik.

Haberin Devamı

Krem ve beyaz

Banyolar genellikle çok renkli alanlar değillerdir. Dekorasyon açısından da çok önem verilmediği için hep geri planda kalırlar. Ancak evinizin geri kalanında geleneksel ve klasik bir dekorasyon anlayışı hâkimse banyonuzda da bu işleyişi sürdürmelisiniz. Bunun için renklerinizi çok nötr tutmanızı, krem ve beyaz gibi renkler kullanmanızı öneririz.

Kırmızı ve beyaz

Beyaz banyonuzu canlandırmanın ve daha eğlenceli hale getirmenin en iyi yollarından biri kırmızıyı kullanmak. Bulunduğu ortama sıcaklık ve samimiyet getiren kırmızıyla estetik bir banyoya sahip olabilirsiniz.

Mint yeşili ve beyaz

Banyonuzun su ve deniz gibi temaları hissettirmesini istiyorsanız kullanabileceğiniz en iyi renk mint yeşili. Beyazın saflığıyla kombinleyeceğinizmint yeşili banyonuzun her daim temiz görünmesini de sağlar.

Haberin Devamı

Siyah ve beyaz

Banyonuzun zarif ve şık görünmesini istiyorsanız siyah gibi cesur bir rengi banyonuza taşımaktan çekinmeyin. Beyazla kombinleyeceğiniz siyah rengi ışıltılı aksesuarlarla destekleyebilirsiniz.

Açık mor ve beyaz

Morun bulunduğu alanlara asil bir hava getirdiği bilinen bir gerçek. Bu sebeple banyonuzda açık mor rengi kullanarak daha çağdaş bir banyoya sahip olabilirsiniz.

Mutfaklarınızı boyamak için en modern ve stil sahibi renkleri Filli Boya Renxmatik İç Cephe Yelpaze kartelasından seçebilirsiniz.