Konut Nlogo İstanbul’un Yarısı Satıldı

Nlogo İstanbul’un Yarısı Satıldı

21.05.2014 - 15:07 | Son Güncellenme:

Özyurtlar Nlogo projesinde dairelerin yüzde 50'si satıldı.

Nlogo İstanbul’un Yarısı Satıldı

Özyurtlar İnşaat’ın 5 Mayıs’ta satışına başladığı Nlogo İstanbul projesi büyük ilgi gördü. Kısa bir sürede projenin birinci etabında yer alan dairelerin yüzde 50’si satıldı. Esenyurt’ta inşa edilen Nlogo İstanbul’da 1+0 dairelerin fiyatı 79 bin lira.
Nlogo İstanbul, Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt’ta inşa ediliyor. 7 blokta 2 bin 550 daire ve 59 dükkandan oluşan proje üç etap halinde hayata geçiriliyor. Projenin her etabında 850 daire bulunuyor. Nlogo İstanbul’un birinci etabının satışına 5 Mayıs’ta başladıklarını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Aradan geçen kısa bir sürede projenin birinci etabında yer alan dairelerin yarısını sattık” dedi. Projeden ağırlıklı olarak yatırımcıların ev aldığını belirten Özyurt, “Ancak oturum amaçlı da projeye ilgi bir hayli fazla” diye konuştu.
Yüksek prim garantisi
Verilen bilgiye göre Nlogo İstanbul konumu ve geniş sosyal imkânlarıyla ev sahiplerine keyifli ve eğlenceli bir yaşamın kapılarını aralarken diğer Özyurtlar projelerinde olduğu gibi yüksek prim garantisi de vaat ediyor. Mayıs ayında temeli atılan Nlogo İstanbul’un 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede 1+0’dan 3+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunuyor. Nlogo İstanbul’da 40 metrekare 1+0 daireler 79 bin liradan, 65 metrekare 1+1 daireler 119 bin liradan satışa sunuluyor. Projede 125 metrekare 2+1 daireler 229 bin liradan, 145 metrekare 3+1 dairelerse 259 bin liradan satılıyor. Esenyurt’ta kalite ve konforun yeni adresi Nlogo İstanbul, sunduğu sosyal imkanlarla da daire sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. Nlogo İstanbul’da, çocuk oyun alanları, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk hamamı, sauna, spor salonu, lobi-cafe bar, kapalı bölümde çocuk oyun alanı ve fitness center bulunuyor. Nlogo İstanbul’da 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra ve açık-kapalı otopark alanları da yer alıyor.
Tüyap’a 10 dakika uzaklıkta
Nlogo İstanbul, kolay ulaşımı ve merkezi noktalara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Esenyurt’un merkezinde hayata geçirilen Nlogo İstanbul, metrobüse, toplu taşıma araçlarına, E5 ve TEM bağlantı yolu üzerinde, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. Alışveriş noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken Nlogo İstanbul, Akbatı AVM, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Real Hipermarket ile Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika mesafede yer alıyor.