Konut Paladyum Beytepe'de İyi Komşu Vaadi

Paladyum Beytepe'de İyi Komşu Vaadi

05.06.2013 - 09:42 | Son Güncellenme:

Paladyum Beytepe’de, kaliteli ve konforlu yaşamın yanı sıra iyi komşu da vadediliyor.

Paladyum Beytepede İyi Komşu Vaadi

Uzaltaş Şirketler Grubu, hayata geçirdiği Ankara’nın ilk çevreci konut projesi Paladyum Beytepe’de, kaliteli ve konforlu yaşamın yanı sıra iyi komşu da vadediyor.

Haberin Devamı

Uzaltaş Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Ünal Pala, doğma büyüme Ankaralı olarak, komşuluk ilişkilerinin çok yoğun yaşandığı eski Ankara’yı özlediğini, bu nedenle Paladyum Beytepe’de geleneksel komşuluk kültürünün korunması için özel çaba sarf ettiklerini söyledi.

İnsanların ailesinden sonra en yakın çevresinin komşuları olması gerektiğini anlatan Pala, şunları söyledi:

‘’Kentleşme, komşuluk ilişkilerini olumsuz etkiliyor. İnsanlar giderek yalnızlaşıyor, çocuklar duvarlar arasına sıkışıyor. Ailenin toplumdan soyutlanması ve çocuğunu sokağa çıkarmaya korkup, arkadaş edinmesine engel olması, önümüzdeki yıllarda insanların birbirinden tamamen kopmasına neden olabilir. Aynı apartmanda yaşayıp, birbirini tanımayan insanlar, birbirlerine yabancı gözlerle bakan çocuklar var. Paladyum Beytepe, bu olumsuzlukları gidermek, komşuluk kültürünü yaşatmak için hayata geçirilmiş bir proje. Atalarımız ev alma komşu al derler. Paladyum Beytepe’de biz hem iyi ev hem de iyi komşu vadediyoruz’’

Haberin Devamı

Paladyum Beytepe projesini uygularken öncelikle bu konuya dikkat ettiklerini kaydeden Pala, ‘’Projede 1+1 konutlara özellikle yer vermedik. Çünkü bu konutlar ya home ofis olarak kullanılıyor ya da buralarda tek başına yaşamayı tercih edenler kalıyor. Paladyum Beytepe’de çocuklu ailelere hitap eden 2+1, 4+1 ve 5+1 konutlar yer alıyor. Projemizde yer alan sosyal tesislerle, öncelikle insanları evlerinden çıkaracak, daha sonra da biraraya gelmelerini sağlayacağız. 50 kişilik barbekü alanını, yüzme havuzunu, fitnessi, çocuk oyun alanlarını, yeşil alanları, yürüyüş yollarını bu amaçla projeye koyduk’’ diye konuştu.