Kültür Sanat Çocuklar için sahnedeler

Çocuklar için sahnedeler

01.03.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Müzik dünyası depremzedeler için birleşti. İçinden geçtiğimiz zorlu süreçte canlı müzik performans mekânları ve sanatçılar sahnenin gücünü, deprem bölgesindeki insanlara destek olmak amacıyla kullanmaya karar verdiklerini ilan etti.

Çocuklar için sahnedeler

6:45 KK Ankara, IF Beşiktaş, IF Ankara, IF Eskişehir, Sponge Pub Antalya, Mask Beach ile Hayal Kahvesi’nin Aqua Florya, Atakent, Bahçeşehir, Adana, Bursa, Balıkesir, Manisa, Bursa şubeleri; Holly Stone’nun Antalya Aydın ve Denizli şubelerinin yer aldığı “Her Bilet Bir Gelecek” kampanyası depremzede çocuklara umut olacak.

Haberin Devamı

24 Şubat’ta başlayan ve 5 Mart’a kadar devam edecek kampanya kapsamında gerçekleştirilecek konserlerin bilet gelirlerinin tamamının ODTÜ Mezunlar Derneği ve Darüşşafaka Vakfı’na bağışlanacağı duyuruldu. Yardım kampanyası kapsamında Cem Adrian, Melisa Danişment, İkilem, Batuhan Kordel, Can Ozan, Grup Vitamin, Pera, Leman Sam gibi isimler sahne alacak.

Kampanyaya dair yapılan açıklamada ise “Söz konusu bağışlar, depremzede çocukların eğitimine yönelik çalışmaların desteklenmesine ve depremden etkilenen insanlara yardımcı olmaya katkı sağlama amacı taşımaktadır. Bu adımımızın, ülkemizin bir daha böyle acılar yaşamaması temennisiyle, toplumsal dayanışma ve insani değerlere katkı sağlayacağına inanıyoruz. Saygılarımızla…” ifadelerini yer verildi.