Kültür Sanat "Grinin 50 Tonu"nun devamı "Özgürlüğün 50 Tonu" rekora koşuyor

"Grinin 50 Tonu"nun devamı "Özgürlüğün 50 Tonu" rekora koşuyor

12.09.2017 - 15:36 | Son Güncellenme:

Grinin 50 Tonu serisinin son filmi 'Fifty Shades Freed'in (Özgürlüğün 50 Tonu) ilk fragmanı önceki gün yayınlandı. Özgürlüğün 50 Tonu filmi fragmanı yayınlanır yayınlanmaz tüm dünyada ilgi odağı oldu ve 20 saatte 1.7 milyon kişi tarafından izledi. Sinemanın en çok ses getiren yapımlarından biri olan Grinin 50 Tonu serisinin devamı Özgürlüğün 50 Tonu takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

Grinin 50 Tonunun devamı Özgürlüğün 50 Tonu rekora koşuyor

Grinin Elli Tonu, yayınlandığı günden bu yana büyük ses getirmeye devam ediyor. Şimdi de serinin devam filmi sayılabilecek Özgürlüğün 50 Tonu ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. Özgürlüğün 50 Tonu filminin fragmanı 20 saatte 1.7 milyon kişi tarafından izlendi.

Haberin Devamı

Özgürlüğün Elli Tonu fragmanında filmin kahramanları Anastasia Steele ile Christian Grey’in yer aldığı düğün görüntüleri merak konusu oldu. Fragmanda Grinin Elli Tonu'nda olduğu gibi yine cesur sahnelerin yer alacağı açıkça görülüyor. Özgürlüğün Elli Tonu vizyon tarihi 9 Şubat 2018 olarak belirtiliyor.

İşte Özgürlüğün 50 Tonu'nun tıklanma rekorları kıran fragmanı:

Grinin Elli Tonu 11 Şubat 2015 tarihinde 65. Uluslararası Berlin Film Festivali'nde galasını gerçekleştirmiş ve 13 Şubat 2015 tarihinde Universal Pictures tarafından vizyona girmişti. Film yapılan eleştirilere rağmen film çok sayıda gişe rekoru kırdı ve tüm dünya üzerinde 571 milyon dolar hasılat elde etti.

Grinin 50 Tonu'nun ardından devam filmi olan Karanlığın Elli Tonu ise 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girmişti.
Serinin son filmi Özgürlüğün Elli Tonu fragmanı yayınlandı ve milyonlarca kişi tarafından tıklandı.

Haberin Devamı

Grinin 50 Tonu konusu:

Bir edebiyat öğrencisi olan güzel Anastasia Steele, çekici ve zengin bir iş adamı olan Christian Grey ile bir röportaj gerçekleştirir. Görüşmeye gittiğinde karşısında, tavırları ve çekiciliği ile baş döndüren bir adam bulur. Aşk ve ilişkiye biraz mesafeli duran Anastasia, bu zengin ve yakışıklı adamın cazibesine karşı koyamaz ve kendisini çekimine bırakır. Fakat hayatta her şeye karşı doyum noktasına ulaşmış olan Grey'in ilişki ve seks söz konusu olunca kimsenin bilmediği gizli sırları vardır. Genç kız karşısındaki adamla şehvetin bilmediği yollarına da sapacak mıdır?
E.L. James'in çok satanlar listesinden inmeyen aynı adlı romanından uyarlanan filmin yönetmenliğini Sam Taylor-Johnson üstlenirken, başrolleri Jamie Dornan ve Dakota Johnson paylaşıyor.