Kültür Sanat İsmail Acar “adresiistanbul’da

İsmail Acar “adresiistanbul’da

29.04.2015 - 16:16 | Son Güncellenme:

Ünlü ressam “Laleler” ve “İstanbul” temasıyla atölyesinin dışına çıkıyor

İsmail Acar “adresiistanbul’da

Nevsal Elevli- Ünlü ressam İsmail Acar’ın “İstanbul” ve “Laleler” temasını taşıyan ürünleri 7 Mayıs – 10 Haziran tarihleri arasında “adresiistanbul” da sanatseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

25 yıldır sanat hayatında bir çok başarıya imza atan dünyaca ünlü ressam İsmail Acar’ın eserleri, ATELIER by İsmail Acar’ın atölyesi dışındaki ilk sergisi olacak. Kolleksiyonda ressamın imzasını taşıyan çeşitli ürünler yer alıyor.

Sınırlı ve sertifikalı ürünlerden oluşan kolleksiyonda porselen yemek takımları, dekoratif tabaklar, cam altı sırlı aynalar, seramik panolar, gravürler, vazolar ve birçok farklı ürünler satışa sunulacak.

“addresistanbul” Genel Müdürü Derya Devrim sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yaptıklarını belirterek, “sanatın evlere girmesinin, ev dekorasyon ve tasarım merkezi olarak konumlandırdığımız addresistanbul’un misyonlarından biri olduğunu düşünüyoruz.sanatı gündelik hayatın bir parçası haleni getirmek istiyoruz.

Haberin Devamı

Gelecek yıllarda da özellikle Türk sanatçılarına kapılarımız sonuna kadar açık olacak . 10. Yılımızda süregelen sanatsal etkinliklerin yanı sıra, tüm mağazalarımızda her zaman genç sanatçıların eserlerine de yer vermeyi ve onlar için dışa açılım imkanı yaratmayı misyonumuz olarak belirledik. ” dedi.