Kültür Sanat Kevin Spacey hakkında iddialar durulmuyor

Kevin Spacey hakkında iddialar durulmuyor

03.11.2017 - 15:45 | Son Güncellenme:

Kevin Spacey hakkındaki taciz iddialarına her gün bir yenisi ekleniyor. Oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey için bu kez de 3 yeni taciz iddiası daha ortaya atıldı. Yönetmen Tony Montana, 14 yıl önce bir barda Kevin Spacey'nin tacizine uğradığını iddia etti.

Kevin Spacey hakkında iddialar durulmuyor

Kevin Spacey haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Kevin Spacey için bu kez de 14 yıl önce bir barda taciz iddiası ortaya atıldı. Kevin Spacey'in meslektaşı yönetmen Tony Montana Kevin Spacey'nin tacizine uğradığını iddia etti.

Haberin Devamı

Cinsel organını gösterdi!

İngiliz barmen Daniel Beal (19), 7 yıl önce bir otelde çalışırken Kevin Spacey'in kendisine cinsel organını gösterdiğini öne sürdü.

Meksikalı aktör Roberto Cavazos da Kevin Spacey'nin sanat yönetmeni olduğu Londra'daki Old Vic Tiyatro'sunda 2004-2015 arasında genç erkekleri taciz ettiğini belirtti.

Dünyaca ünlü aktör, hakkında ortaya atılan son iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Kevin Spacey daha önce de Anthony Rapp'i 14 yaşındayken taciz etmiş olabileceğini belirtip özür dilemişti.

Sosyal medya hesabından ise şu özür metnini yayınlamıştı;

"Aktör Anthony Rapp'in 1986 yılında henüz 14 yaşındayken Spacey’nin evine gittiğini ve ünlü aktörün taciz girişiminde bulunduğu açıklaması üzerine, Spacey Twitter’dan bir açıklama yayınlayarak, "30 seneden fazla zaman önce olmuş bu olayı, tüm dürüstlüğümle söylemeliyim ki, hatırlamıyorum. Ancak olaylar dediği gibi geliştiyse kendisine çok sarhoş olduğum zamanki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl sebep olduğum duygular için de özür diliyorum.

Haberin Devamı

Rapp'in anlattığı bu hikaye, beni hayatımla ilgili başka konularda cesaretlendirdi. Özel hayatımla ilgili korumacı tavrımdan dolayı hakkımda pek çok hikaye dolaştığını biliyorum. En yakınımdakiler bilir ki, hayatımda hem erkeklerle hem kadınlarla ilişkilerim oldu. Hayatım boyunca erkeklerle romantik ilişkiler yaşadım ve aşık oldum ve şimdi de hayatımı eşcinsel bir erkek olarak sürdürmeyi seçiyorum. Bu gerçekle açık ve dürüst bir şekilde yüzleşmeliyim, bu da davranışlarımı gözden geçirmek ile başlıyor."

Kevin Spacey kimdir?

Televizyon ve sinema filmlerinde yardımcı oyunculuk yapmaya başlamadan önce kariyerine 1980'lerde tiyatro oyuncusu olarak başladı. 1990'larda oynadığı fimlerle büyük beğeni kazandı. 1995 yılında rol aldığı Olağan Şüpheliler filmindeki performansı ile en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını kazanarak kariyerinin zirvesine çıktı. Bu başarıyı 1999 yılında Amerikan Güzeli filmindeki sıradışı oyunculuğu takip etti ve bu filmi ile En iyi Erkek Oyuncu oscarını kazandı. Spacey, Se7en, Pay It Forward, The Usual Suspects, L.A. Confidential, ve en son filmi Superman Returns gibi iz bırakan birçok Hollywood filminde rol almıştır. Kendi seslendirmesi ile Call Of Duty Advanced Warfare'de Jonathan Irons isimli kötü karakter tarafından canlandırılmıştır.

Haberin Devamı

18 Mart 2011'de, Netflix dizisi House of Cards'da Frank Underwood rolü için adı duyuruldu. 2013'te 65. Primetine Emmy Ödülleri'nde Drama Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu Emmy Ödülü'ne aday gösterildi. Bu bir internet televizyonu dizisi için ilkti. En sonunda 72. Altın Küre Ödülleri'nde drama dizileri için en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı ve 21. SAG Ödülleri için 2. sezondaki performansıyla SAG'ın Drama Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi.