Kültür Sanat The Matrix: Resurrections filminin merakla beklenen fragmanı yayınladı

The Matrix: Resurrections filminin merakla beklenen fragmanı yayınladı

09.09.2021 - 16:39 | Son Güncellenme:

The Matrix: Resurrections filminin fragmanı izleyiciyle buluştu. Tüm zamanların en çok izlenen serilerinden biri olmayı başaran ve felsefi yönüyle de ön plana çıkan Matrix serisinin yıllar sonra izleyiciyle buluşacak olan yapımı filmin hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenmekte. 22 Aralık 2021'de gösterime girecek olan filmin fragmanı bugün yayınlandı.

The Matrix: Ressurections filminin merakla beklenen fragmanı gösterimi girdi. Tüm zamanların en çok izlenen serilerinden biri olma özelliği taşıyan ve milyonlarca hayranı bulunan serinin devam filmi olan The Matrix: Resurrections, beyazperdeye döneceği açıklandığından bu yana merakla beklenmekteydi.

Haberin Devamı

22 ARALIK'TA GÖSTERİME GİRİYOR

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimlerin yer aldığı kadrosuyla da dikkat çeken The Matrix: Ressurection'ın içeriği de heyecanla bekleniyordu. 22 Aralık 2021 tarihinde gösterime girecek olan filmin fragmanı da nihayet izleyiciyle buluştu. 

15 SANİYELİK VİDEOYLA İPUCU

Bugün yayınlanan fragman öncesi izleyiciyle buluşan 15 saniyelik mini videoda görülen haplar büyük merak uyandırmıştı. Türkiye saati ile 16.00'da yayınlanan fragman bu heyecanı daha da arttırmış durumda.

The Matrix: Resurrections filminin merakla beklenen fragmanı yayınladı

SALGIN NEDENİYLE ÇEKİMLER DURMUŞTU
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle The Matrix: Ressurections filminin Berlin'de gerçekleştirilen çekimleri geçtiğimiz yılın Mart ayında durdurulmuştu. Bu durum filmin izleyiciyle buluşmasını da bir süre geciktirdi. İlk olarak 21 Mayıs 2021 tarihinde izleyiciyle buluşacağı açıklanan filmin daha sonra gösterim tarihi güncellenmiş ve 22 Aralık 2022 olarak açıklanmıştı.