Kültür Sanat Zirvede sezon 10 günlük festivalle sona eriyor!

Zirvede sezon 10 günlük festivalle sona eriyor!

28.02.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

3 ayrı periyottan oluşacak ve Palandöken Sway Otel'de gerçekleşecek festivalin ilk dönemi 17-20 Mart tarihleri arasında What’s Happening adı altında College, Orjinal Tur ve 247 organizasyonu ile gerçekleşecek. Şehir hayatından bunalan, yeni deneyimlere açık, yoğun iş temposuna kısa bir mola vermek isteyen misafirleri, Cielo ve Sound of Ladies'den iyi müzik, sağlıklı yaşam, kaliteli deneyimler ve karın tadını harmanlayacakları bir kısa tatil bekliyor olacak.

Zirvede sezon 10 günlük festivalle sona eriyor

20-24 Mart tarihleri arasında Yapı Kredi Winter Escape 2022’nin ikinci periyodu olan PlayDays’da karlar üstünde 4 gece 5 gün sürecek büyük bir oyun alanı katılımcıları bekliyor. Kayak ve snowboard müsabakaları, freestyle gösteriler, oyunlar ve ödüllü yarışmalarla beraber Fırat Akarsel'in de performansı ile gün boyu sürecek müzik ve farklı etkinliklerle festival havası tam anlamıyla yaşatılıyor olacak.

Haberin Devamı

Festivalin son periyodu olan End of Winter ise 24-27 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. 5 senedir Sway Hotels’de gerçekleştirilen End of Winter, kayak sezonu kapanışı için katılımcılarına yine çok keyifli bir içerik sunuyor olacak. Farklı disiplinlerden deneyim alanlarının yer alacağı, Baran Bayraktar ve Deniz Sipahi'nin de dahil olduğu DJ ve canlı müzik performansları ile kayak sezonunun kapatılacağı bu seride katılımcılara unutulmaz bir 3 gece – 4 gün yaşatılacak.

Zirvede sezon 10 günlük festivalle sona eriyor