Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 7-24 kesintisiz sağlanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da toplu açılış ve temel atma töreninde önemli açıklamalarda bulundu. KKTC Veri Merkezi ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kamu kurum ve kuruluşlarının bilgi teknolojileri alanındaki hizmet sunumuna ait altyapı ihtiyaçları 7-24 kesintisiz ve güvenli şekilde karşılanacaktır.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümü dolayısıyla Dr. Fazıl Küçük Bulvarında düzenlenen "20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı" törenine katıldı. Buradaki konuşmasına kendisini dinleyenleri selamlayarak başlayan Erdoğan, Kıbrıs Türk halkının barış ve özgürlüğe kavuşmasını sağlayan Barış Harekatı'nın 47. yıl dönümünde KKTC'de bulunmaktan büyük bir gurur ve memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bilgi ve teknoloji çağında veri ve verinin üretimi, korunması en önemli faktörlerden biri haline gelmiştir. Dijital dönüşüme en iyi şekilde uyum sağlamak yönünde önemli mesafeler katettik. KKTC'nin dijital altyapısının güçlendirilmesi için de gayret gösteriyoruz. Bugün temelini atacağımız veri merkezi, e-Devlet projesinin en önemli ayağını oluşturuyor. Bu çalışmalarda öncü rolü oynayan Dijital Dönüşüm Ofisimize teşekkür ediyorum.

Kamu kurum ve kuruluşlarının bilgi teknolojileri alanındaki hizmet sunumuna ait altyapı ihtiyaçları 7-24 kesintisiz ve güvenli şekilde karşılanacaktır." dedi

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER