Oyun Avuç İçi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Avuç İçi Yanıtları

Avuç İçi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Avuç İçi Yanıtları

30.06.2021 - 13:54 | Son Güncellenme:

Farklı bulmacalar için avuç içi kelimesi adına kullanabilecek değişik sözcükler bulunuyor. Peki, avuç içi bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada avuç içi yanıtları üzerine merak edilen bilgiler.

Avuç İçi Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Avuç İçi Yanıtları

 Kare veya çengel ile beraber birçok farklı bulmaca türü bulunmaktadır. Boş zamanları değerlendirmek adına kullanılan bu bulmacalar için, avuç içi gibi kelime gruplarının farklı karşılıkları aranıyor.

Haberin Devamı

 Avuç İçi 3 Harfli Bulmaca Cevabı

 Günlük yaşamda sık kullanılan avuç içi kelime grubu adına 3 harfli bulmaca cevabı olarak, ‘aya’ sözcüğü kullanılabilir. Genel olarak bulmacalarda en çok çıkan cevap olduğunu da eklemek mümkün.

 Avuç İçi 4 Harfli Bulmaca Cevabı

 Birçok farklı bulmaca üzerinden avuç içi kelime grubu adına aynı zamanda 4 harfli olarak, ‘Rahe’ kelimesi değerlendirebilir. Amaca uygun olarak farklı bulmacalarda ele alınabilir.

 Avuç İçi 6 Harfli Bulmaca Cevabı

 Son olarak avuç içi kelime grubu için 6 harfli bulmaca cevabı ön plana çıkıyor. Bu konuda kullanılacak olan cevap, ‘Goşmak’ sözcüğüdür. Aynı zamanda günlük yaşamda de farklı eserlerde karşılaşılan bir kelime şeklinde ifade etmek mümkün.