Siyaset Binlerce tweet atıldı! #ErdoğanlaBirlikteyiz

Binlerce tweet atıldı! #ErdoğanlaBirlikteyiz

23.05.2021 - 23:27 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için başlatılan "#ErdoğanlaBirlikteyiz" etiketli paylaşımlar, binlerce kişinin desteğiyle Twitter gündemine girdi.

Binlerce tweet atıldı #ErdoğanlaBirlikteyiz

Twitter üzerinden Erdoğan'a destek vermek için başlatılan "Erdoğan'ın yanındayız" etiketli paylaşımlar büyük ilgi gördü. Paylaşımlara milletvekilleri ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerinin de aralarında bulunduğu birçok kişi destek verdi. Bu kapsamda şu ana kadar atılan tweet sayısı 300 bini geçti. 

Haberin Devamı

İşte o paylaşımlardan öne çıkanlar:

AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Dr.Betül Sayan Kaya: Dün olduğu gibi bugün, yarın ve daima Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip #ErdoğanlaBirlikteyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan: "Allah ömür verdikçe liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip #ErdoğanlaBirlikteyiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: Dün olduğu gibi, bugün de, yarın da #ErdoğanlaBirlikteyiz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Döç. Dr. Tahir Büyükakın: Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. Geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sini inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. #ErdoğanlaBirlikteyiz

AK Parti Bingöl Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz: "Milletin desteği ve duası ile nice hizmetlere ve reformlara liderlik yapmış, yapmaya devam eden, ülkemizde ve tüm dünyada mazlumların sesi olan #ErdoğanlaBirlikteyiz"

Haberin Devamı

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin: "2023 hedeflerine giden güçlü ve müreffeh Türkiye yolunda Dün de, bugün de, yarın da daima #ErdoğanlaBirlikteyiz"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Bilge der ki: “Aslında hayat Rabb’e giden bir yol, insan bir yolcu, ömür de süresi bilinmeyen bir yolculuktur.” Bu yolda büyük Türkiye idealine omuz veren hamallar olacağız. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yoldaş olacağız. Dün, bugün, yarın, daima #ErdoğanlaBirlikteyiz

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü:

Binlerce tweet atıldı #ErdoğanlaBirlikteyiz

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen:

Binlerce tweet atıldı #ErdoğanlaBirlikteyiz

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik GÖKSU

Binlerce tweet atıldı #ErdoğanlaBirlikteyiz

Bayram Şenocak AK Parti MKYK Üyesi

Binlerce tweet atıldı #ErdoğanlaBirlikteyiz