SiyasetSP'den Erdoğan'a kriz eleştrisi

SP'den Erdoğan'a kriz eleştrisi

18.11.2008 - 16:35 | Son Güncellenme:

.

SPden Erdoğana kriz eleştrisi

SHP Genel Sekreteri Uğur Cilasun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomik krizi saklama çabalarını eleştirerek, “Ülke boydan boya ekonomik kriz içindedir. Al sana teğet krizö dedi.

Haberin Devamı

SHP Genel Sekreteri Cilasun yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan’ın, ekonomik kriz karşısındaki “şaşkın ve ne yapacağını bilemez tavrınıö, “Hamdolsun kriz bizi teğet geçecektirö diyerek geçiştirmeye çalıştığını ifade etti. Ancak ülkenin tüm sektörleriyle ağır bir ekonomik kriz içinde olduğuna dikkat çeken Cilasun, Başbakan Erdoğan’ın ise hangi önlemleri alacağını bilemediğini kaydetti. Cilasun daha şimdiden yüz binlerce çalışanın işsiz kaldığını, on binlerce işyerinin kapandığını belirtirken, şöyle dedi:

“Bu süreç giderek yaygınlaşmaktadır. Başbakan bu olumsuz gelişmeler karşısında hala sadece finansman krizinden söz etmekle yetiniyor. Krizin çalışanlar üzerindeki etkisi gündemine girmemiştir. Oysa ülkemizde emeği ile geçinen insanlar adım adım açlığa sürüklenmektedir. Lokomotif sektörlerdeki çöküşle birlikte ülke boydan boya ekonomik kriz içindedir, kriz tam onikiden vurmaktadır, ey başbakan al sana teğet kriz.

KEŞFETYENİ
Oğlu resmen gençliği! Benzerliği görenler 'yok artık' dedi
Oğlu resmen gençliği! Benzerliği görenler 'yok artık' dedi

Cadde | 14.06.2025 - 10:32

"Çılgın Bediş" dizisinde canlandırdığı Oktay karakteriyle hafızalara kazınan Cenk Torun’un oğlu liseden mezun oldu.

Yazarlar