SiyasetTunca Toskay: Toplum sınavlara güvenini kaybetti

Tunca Toskay: Toplum sınavlara güvenini kaybetti

16.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, partisinin Antalya İl Başkanlığında, İl Başkanı Adnan Kaya ve Antalya milletvekili adayları ile basın toplantısı düzenledi

Tunca Toskay: Toplum sınavlara güvenini kaybetti

“YGS’deki şifre” iddialarına da değinen Toskay, AK Parti iktidarındaki bütün sınavlarda sistematik bir şekilde problem ve maniplasyon girişiminin bulunduğunu savundu. Toplumun sınavlara güvenini kaybettiğini ifade eden Toskay, “Çocuklar endişe içindeler. Psikolojik olarak rahatsızlar. İddiaları ortadan kaldıracak doküman, kanıt ortaya konulamıyor. Bu iktidar sadece üniversite sınavları değil, kendinden olanlar ve olmayanlar diye ayrım politikası güdüyor. Türkiye için bu durum hayırlı bir iş olmaz. ’Senden’, ’benden’ ayrımını bir toplumun uzun süre tartışması mümkün olmaz” ifadelerini kullandı.

KEŞFETYENİ
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'
Sağlık durumu kritik! 'Acil vasi atanması gerekiyor'

Cadde | 16.06.2025 - 08:24

Nihal Candan'ın hastanede tedavisi devam ediyor. Dün hastanede doğum gününü kutlayan Nihal Candan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Yazarlar