Survivor

Survivor

Son dakika Survivor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Survivor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Survivor haber sayfamızda...

Survivor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.791 survivor haberi bulunmuştur.
Saçlarını yoldu, tek tek iğneden geçirip öyle işledi! İç acıtan mesaj: 'Evin cennete'
Saçlarını yoldu, tek tek iğneden geçirip öyle işledi! İç acıtan mesaj: 'Evin cennete' Dışarıdan bakıldığında soğukkanlı, suçlu bir kadındı. Onlarca kez hapse girmiş, her çıktığında da farklı farklı suçlara bulaşmıştı. Hapishaneye son kez girdiğinde ise kendini kanaviçe yapmaya adadı ve ortaya çıkardığı eserlerde sıradan olmayan mesajlara yer verdi. Peki, günümüze kadar ulaşan 6 kanaviçeyle bize aslında ne anlatmak istedi?
26.05.2024 Yaşam
Evliya Çelebi'nin izinde 81 şehri geziyor! 'Yazmak yerine fotoğraf çekse bu kadar olurdu'
Evliya Çelebi'nin izinde 81 şehri geziyor! 'Yazmak yerine fotoğraf çekse bu kadar olurdu' Gördüğü bir rüya üzerine gezmeye başlayan ve gezisini 51 yılda tamamlanan Evliya Çelebi’nin 'Seyahatnâme'si, şimdilerde Seymen Bozaslan'a emanet. İyi bir seyahatname okuru olan Seymen, 81 şehirdeki Evliya Çelebi notlarının peşine düştü.
26.05.2024 Yaşam
‘Dizinin sırrını Kubilay söyler!’
‘Dizinin sırrını Kubilay söyler!’ Yılmaz Erdoğan, ‘İnci Taneleri’ ekibiyle bir araya geldiği yemekte, Kubilay Aka’yı diline doladı. Oyuncu, “Dizinin sırrını merak ediyorsanız ona sorun” sözleriyle, Aka’nın gafını hatırlattı
26.05.2024 Cadde
SURVİVOR ELEME ADAYI: Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 25 Mayıs 2024 Survivor All Star ilk eleme adayı kim oldu?
SURVİVOR ELEME ADAYI: Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 25 Mayıs 2024 Survivor All Star ilk eleme adayı kim oldu? Türkiye’nin yakından takip edilen heyecanlı yarışmalarından Survivor All Star’da nefesler tutuldu. Dokunulmazlık oyunu için kıran kırana mücadelenin gerçekleşeceği bu bölümde ilk edeme adayı da belli olacak. 25 Mayıs 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 25 Mayıs 2024 Survivor All Star ilk eleme adayı kim oldu? İşte detaylar…
25.05.2024 Bilgi Rehberi
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Nefise sakatlandı çığlıklar içerisinde kaldı
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Nefise sakatlandı çığlıklar içerisinde kaldı Survivor All Star'da son haftalara gelindi ve heyecan dorukta. Kırmızı Takım, Mavi Takım'ı 12-8 yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Mavi Takım'da ise haftanın birinci eleme adayı belirlendi. Oyunda Nefise büyük bir sakatlık yaşadı ve çığlıklar içerisinde yerde kaldı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
25.05.2024 Cadde
Survivor Turabi Çamkıran: Konseyde Acun Ilıcalı'nın ismini yazdığımdan beri gün yüzü göremedim!
Survivor Turabi Çamkıran: Konseyde Acun Ilıcalı'nın ismini yazdığımdan beri gün yüzü göremedim! Fenomen yarışma Survivor'da elde ettiği iki şampiyonlukla hafızalarda yer eden Turabi Çamkıran, uzun yıllar sonra bu sezon da kadroda yer almış, sakatlığı nedeniyle All Star'a veda etmişti. Konseyde kendisini azarlayan Acun Ilıcalı'nın adını yazarak renkli anlar yaşatan Turabi, son olarak sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
25.05.2024 Magazin
Survivor Turabi Çamkıran: Konseyde Acun Ilıcalı'nın ismini yazdığımdan beri gün yüzü göremedim!
Survivor Turabi Çamkıran: Konseyde Acun Ilıcalı'nın ismini yazdığımdan beri gün yüzü göremedim! Fenomen yarışma Survivor'da elde ettiği iki şampiyonlukla hafızalarda yer eden Turabi Çamkıran, uzun yıllar sonra bu sezon da kadroda yer almış, sakatlığı nedeniyle All Star'a veda etmişti. Konseyde kendisini azarlayan Acun Ilıcalı'nın adını yazarak renkli anlar yaşatan Turabi, son olarak sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
25.05.2024 Cadde
SURVİVOR KİM ELENDİ? 💥Survivor'a veda eden son isim! Survivor'da düelloyu kim kazandı, kim kaybetti?
SURVİVOR KİM ELENDİ? 💥Survivor'a veda eden son isim! Survivor'da düelloyu kim kazandı, kim kaybetti? Survivor All Star yarışmasında kırmızı ve mavi takım mücadelesinde sona gelinmek üzere! Final tarihi yaklaşan Survivor'da haftanın elemesi gerçekleşti. Mavi takımdan üç, kırmızı takımdan da tek isim eleme potasına girmişti. Dört isim arasından bir yarışmacı 24 Mayıs akşamı Survivor'a veda etti. Survivor'da en son kim gitti? İşte, dün Survivor'da elenen isim...
25.05.2024 Bilgi Rehberi
Türk iken 'İtalyan', Cengiz iken 'Geovani' oldu! Google'dan aldığı fotoğraflarla dolandırmış
Türk iken 'İtalyan', Cengiz iken 'Geovani' oldu! Google'dan aldığı fotoğraflarla dolandırmış Eyüplü Halit Türkiye’nin ilk dolandırıcısıydı. İtalyan diktatör Mussolini’yi bile dolandırmış ve hapishaneden kaçmak de en iyi yaptığı işi kullanmıştı. Eyüplü’den yıllar sonra dolandırılan ise bir İtalyan değildi ancak yine bir Türk dolandırıcı, İtalyan kılığına girmişti. Bu kez sahne Cengiz Düşünceli yani Geovani Polloina'nındı!
25.05.2024 Yaşam
Delirten Taos uğultusu! Dünyanın her yerinde duyuldu, sebebi kimsenin aklına gelmez
Delirten Taos uğultusu! Dünyanın her yerinde duyuldu, sebebi kimsenin aklına gelmez Nereden geldiği bilinmeyen bir uğultu... Bir kere işiten o sesten başka hiçbir şey duyamadı. Kimisi deney olduğunu düşündü, kimisi uzaylılara bağladı. Peki, bazılarını olduğu yeri terk edip gitmeye bazılarını da intihara sürükleyen Taos uğultusunun gizemi ne olabilirdi?
25.05.2024 Yaşam
SURVIVOR DAMLA KİMDİR, kaç yaşında? Survivor Damla Can ne iş yapıyor, nereli?
SURVIVOR DAMLA KİMDİR, kaç yaşında? Survivor Damla Can ne iş yapıyor, nereli? Survivor All Star'da finade doğru adım adım yaklaşırken adada kalmayı başaran yarışmacılar gün geçtikçe daha çok dikkat çekmeye başlıyor. Daha önceki sezonlarda da dikkat çeken Damla Can, 2024 Survivor All Star'da da ön plana çıkan yarışmacılar arasında bulunuyor. Peki Survivor Damla kimdir, kaç yaşında?
24.05.2024 Bilgi Rehberi
SURVİVOR ÖZGÜR TETİK KİM, KAÇ YAŞINDA? Survivor 2024 All Star yarışmacısı Özgür Tetik kaç aslen nereli?
SURVİVOR ÖZGÜR TETİK KİM, KAÇ YAŞINDA? Survivor 2024 All Star yarışmacısı Özgür Tetik kaç aslen nereli? Survivor 2024 All Star'da haftanın ilk eleme adayı olan Özgür Tetik, konsey sonrası samimi açıklamalarda bulunuyor. Burada sevilen gözden çıkarılmak istemeyenler, sevilen gözden çıkarılanlar diye belki de iki grup var açıklaması ile takımına olan sitemini dile getiriyor. Peki Survivor Özgür Tetik kimdir, kaç yaşında?
24.05.2024 Bilgi Rehberi
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Sürpriz eleme
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Sürpriz eleme Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Nefise Karatay, dördüncü ve son eleme adayı Batuhan Karacakaya olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
25.05.2024 Cadde
SURVİVOR VEDASINA GERİ SAYIM!🌴 2024 Survivor ne zaman final oluyor, bitiyor? Survivor All Star şampiyonluk ödülü ne kadar ve ne olacak?
SURVİVOR VEDASINA GERİ SAYIM!🌴 2024 Survivor ne zaman final oluyor, bitiyor? Survivor All Star şampiyonluk ödülü ne kadar ve ne olacak? Survivor All Star 2024 yarışmasında final için nefesler tutuldu! Kırmızı ve mavi takım mücadelesi ile her hafta bir isim Survivor'a veda ediyor. Şampiyonun belli olacağı geceye kısa süre kala takımlar haftalık olarak karışıyor. Peki, Survivor finali ne zaman?
24.05.2024 Bilgi Rehberi
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu: Adada çok güzel şarkı sözleri yazdım!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu: Adada çok güzel şarkı sözleri yazdım! 'Survivor All Star 2024' All-Star kadrosunda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, Vadistanbul'da bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç şarkıcı, "Canımın çektiği her şeyi yiyorum" derken, yeni projeleriyle ilgili de konuştu.
25.05.2024 Cadde
SURVİVOR 3. ve 4. ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
SURVİVOR 3. ve 4. ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da final için geri sayım başladı. Bu akşam bir eleme adayı dokunulmazlığı kaybeden takımın belirlediği kişi, bir diğeri ise performansı en kötü olan kişi olarak seçilecek. Düellonun ardından yeni haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu tamamlandı. İzleyenlerin nefessiz seyrettiği Survivor dönemi başladı. Kimin eleneceği kimin kalacağı ise merak konusu. Hızın arttığı, rekabetin üst noktalara tırmandığı yarışmada kritik döneme yaklaşıldı. Birbirinden güçlü isimlerin yarıştığı muhteşem bir yarışa tanıklık ediliyor. Peki, Survivor 3. ve 4. eleme adayı kim oldu? 23 Mayıs Perşembe Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
24.05.2024 Bilgi Rehberi
Ünlü modelden implant şoku! X-Ray'in alarmı hiç susmadı: 'Çiviler kafatasımda yürüyor'
Ünlü modelden implant şoku! X-Ray'in alarmı hiç susmadı: 'Çiviler kafatasımda yürüyor' 36 yaşındaydı, bu zamana kadar 19 cerrahi operasyon geçirmişti. Geçen günlerde havaalanında seyahat ederken güvenlik cihazı birden alarm verdi. Defalarca geçtiği X-ray bir türlü susmuyordu. Röntgende ise genç kadının yüzünün çeşitli bölgelerinde vidalar olduğu görüldü. Bu vidaları diş implantlarına bağlayan ünlü modele uzman isimden bakın ne cevap geldi.
24.05.2024 Genel Sağlık
Bakkallarda satılırken nasıl dünya markası oldu? 'Bir Gripin al, bir şeyin kalmaz'
Bakkallarda satılırken nasıl dünya markası oldu? 'Bir Gripin al, bir şeyin kalmaz' Türkiye'nin ilk ağrı kesicilerinden biri olan Gripin, bakkallarda bile satılarak adını her yerde duyurmayı başardı. Piyasaya çıktığı dönemde aniden yükselişe geçen ve rakiplerine büyük fark atan ilacın mucidi de bir eczacıydı. Osmanlı’nın son, Cumhuriyet'in de ‘ilk’ girişimcilerinden Necip Akar’ın Gripin'i kısa sürede Türkiye hatta dünya çapında bir ilaç haline getirmesi ise pek çok kişiye ilham olacak cinsten.
24.05.2024 Yaşam
İzmir'de acı olay! 2 yaşındaki Emircan çıkan yangında yaşamını yitirdi
İzmir'de acı olay! 2 yaşındaki Emircan çıkan yangında yaşamını yitirdi İzmir'in Karabağlar ilçesinde, bir evde çıkan yangında 2 yaşındaki Emircan Pehlivan yaşamını yitirdi, dumandan etkilenen ve durumu ağır olan anneannesi Ayşe Gül ise hastaneye kaldırıldı. Anne Ceylan Pehlivan kendi imkanlarıyla evden çıkarken, yapılan ilk incelemede yangının, talihsiz çocuğun odasındaki elektrik tesisatından çıktığı belirlendi.
23.05.2024 Gündem
Survivor All Star'da 3 ve 4. eleme adayları belli oldu
Survivor All Star'da 3 ve 4. eleme adayları belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Damla Can olmuştu. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrası 3 ve 4. eleme adayları da belli oldu. İşte detaylar...
24.05.2024 Cadde
Yer: Üsküdar! Barışmak için bir araya gelenler arasında silahlı kavga: 3 ölü var
Yer: Üsküdar! Barışmak için bir araya gelenler arasında silahlı kavga: 3 ölü var barışmak için bir kahvehanede bir araya gelen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. 3 kişinin hayatını kaybettiği çatışmada 2'si ağır 5 kişi de yaralandı.
23.05.2024 Gündem
Oğlunun ifadesi korkunç gerçeği ortaya çıkardı! 'Annemin yanışını gülümseyerek izliyordu'
Oğlunun ifadesi korkunç gerçeği ortaya çıkardı! 'Annemin yanışını gülümseyerek izliyordu' Muğla'nın Menteşe ilçesinde Hasan Bulut, eşi Hanife Yılmaz'ın (36) üzerine benzin döküp, ateşe verdi. Ağır yaralanan Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bulut, Yılmaz'ın intihar ettiğini söylerken, ifadesine başvurulan Bulut'un üvey oğlu Halil A. korkunç gerçeği anlattı.
23.05.2024 Gündem
SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM? Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Surivor'da 2. gitme adayı kim oldu?
SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM? Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Surivor'da 2. gitme adayı kim oldu? Survivor'da final için geri sayım başladı. Düellonun ardından yeni haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu tamamlandı. İzleyenlerin nefessiz seyrettiği Survivor dönemi başladı. Kimin eleneceği kimin kalacağı ise merak konusu. Hızın arttığı, rekabetin üst noktalara tırmandığı yarışmada kritik döneme yaklaşıldı. Birbirinden güçlü isimlerin yarıştığı muhteşem bir yarışa tanıklık ediliyor. Peki, Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? 22 Mayıs Çarşamba Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
23.05.2024 Bilgi Rehberi
Sarhoş kavgası 'kıyamet günü'nden kurtardı! 30 bin kişi arasından sıyrılan tek survivor
Sarhoş kavgası 'kıyamet günü'nden kurtardı! 30 bin kişi arasından sıyrılan tek survivor Bir sarhoş kavgasına karışmıştı. Bu sayede koca bir adayı yok eden volkanik patlamadan sağ kurtulmayı başaran Ludger Sylbaris'in hayatta kalma hikayesi diğer hikayelere benzemiyordu. 'Kıyamet gününü yaşayan adam' olarak ünlenen Sylbaris, 30 bin kişinin öldüğü felaketten nasıl sağ çıkmayı başardı?
23.05.2024 Yaşam
Aynı anda 500 arı soktu, rüyasında sevince kararını verdi! 'Değeri 500 bin lira'
Aynı anda 500 arı soktu, rüyasında sevince kararını verdi! 'Değeri 500 bin lira' Gördüğü bir rüya sonrası hobi olarak arıcılığa başlayan Nayime Gümüşbaş ve eşi, 15 yıldır bu işi yapıyor. İşleri gereği yıllarca Güneydoğu ve İç Anadolu’nun çeşitli illerinde mesleklerini yaparken hobi olarak da arıcılıkla uğraşan çift, "Kısacası biz nereye arılar oraya" diyor ve arılara nasıl fısıldadıklarını anlatıyor.
23.05.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Survivor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.