Teknoloji Bu Cihaz İle Şarjınız Hiç Bitmeyecek!

Bu Cihaz İle Şarjınız Hiç Bitmeyecek!

13.04.2015 - 09:45 | Son Güncellenme:

Tunçmatik, Minicharge 2000 model ürünüyle neredeyse her gün yaşadığınız şarj sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Bu Cihaz İle Şarjınız Hiç Bitmeyecek

Tunçmatik Minicharge 2000, depolanmış enerjiyi kullanarak mobil cihazlarınızı dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde şarj edebilmenin rahatlığını sunan bir PowerBank.

Haberin Devamı

Sunduğu kaliteli ve güvenilir ürünlerle piyasada sağlam bir isme kavuşan Tunçmatik, geçtiğimiz günlerde şu ürünü tanıtmış ve beğeni toplamıştı. Şu linkte görebileceğiniz araç içi çözümleri de bulunan firma, bugün de yeni taşınabilir pili Minicharge 2000'i tanıttı. Ürün, sahip olduğu güvenilir ve dayanıklı 2000mAh’lık Li-Ion bataryası ile pek çok taşınabilir cihazı şarj edebiliyor. Müzik çalarınız, telefonunuz, Kindle’ınız, tabletiniz… Aklınıza gelebilecek USB üzerinden şarj olabilen tüm cihazlarla uyumlu bir ürün bu.
Siyah, beyaz, turuncu, kırmızı, mavi ve yeşil olmak üzere 6 farklı renk seçeneği bulunan kompakt tasarımlı ürün, pil şarj durumunu gösteren 4 adet mavi LED’e de sahip. Böylelikle yarı yolda kalmak yok. Minicharge 2000, sahip olduğu aşırı akım, aşırı voltaj, düşük voltaj, aşırı sıcaklık ve kısa devre koruma özellikleri ile de dikkat çekiyor. Tüm bunlarla birlikte cihaz, hem kendisini hem de değerli mobil cihazlarınızı koruma altına almış oluyor.

Haberin Devamı

Minicharge 2000 Powerbank, Türkiye’nin önde gelenbilişim dağıtıcıları, teknoloji mağazaları ve yapı marketlerinden temin edilebilir. Ürünün 35TL gibi makul bir fiyata sahip olduğunu da belirtelim.

Masaüstü bilgisayarlarımızı emanet edebileceğimiz UPS’lerden dizüstü bilgisayar adaptörlerine; Powerbank’lere kadar pek çok ürünü bulunan Tunçmatik, farklı projeleriyle de dikkat çekiyor.