Teknoloji Facebook'tan pizza siparişi verin

Facebook'tan pizza siparişi verin

27.12.2016 - 10:39 | Son Güncellenme:

Domino’s Pizza Türkiye, Facebook Messenger üzerinden sipariş vermeyi mümkün kılan yeni uygulamasını yayına aldı.

Facebooktan pizza siparişi verin

Yeni uygulamayı kullanmaya başlamak için Domino's Pizza Türkiye'nin Facebook Messenger hesabına direkt olarak pizza emojisi mesaj atılıyor. Messenger için geliştirilen özel bot, kullanıcıyı Facebook hesabı üzerinden tanıyor. Kullanıcı daha önce kullandığı bir Domino’s Pizza hesabı ile sisteme giriş yaptıktan sonra, hesabında kayıtlı kolay siparişlerden dilediğini chat bot üzerinden seçebiliyor. Böylece sipariş verme süreci tamamlanıyor. Domino’s Pizza’nın diğer tüm dijital sipariş kanallarında olduğu gibi, mesajlar aracılığıyla Facebook Messenger üzerinden de sipariş takibi yapılabiliyor.

Haberin Devamı

Tek Tıkla Sipariş projesini Facebook Messenger üzerinden bot kurgusu ile geliştiren Domino’s Pizza Türkiye, pizzaseverlerin günlük koşuşturmaca içerisinde en hızlı ve rahat şekilde sipariş verebilmelerini hedefliyor. Tüm yazılım altyapısı Developtica’ya ait olan bot uygulamasının, kullanıcı deneyimini maksimize edecek şekilde tasarlanmasına da önem gösterilmiş.

Domino’s Pizza Türkiye Dijital Kanallar ve Teknoloji Direktörü Gökhan Yoluaçık, “Yemek yeme kültüründe kolaylığın vazgeçilmez hale geldiğini görüyoruz. Dijital kanallarımız müşterilerimizden hayli yoğun ilgi görüyor. Kimi restoranlarımızın dijital satışları tüm satışlarının yüzde 50’sini geçmiş durumda. Önümüzdeki dönemde de farklı alanlardaki çalışmalarımızla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.