Teknoloji Galaxy Note 7 Edge Ekran ile Geliyor!

Galaxy Note 7 Edge Ekran ile Geliyor!

13.06.2016 - 15:08 | Son Güncellenme:

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 7 Edge ekran ile geleceği bir süredir konuşuluyordu ve yeni görsel ile birlikte artık kesinleşti.

Galaxy Note 7 Edge Ekran ile Geliyor

Galaxy Note 4 ile birlikte tanıtılan Galaxy Note Edge dümdüz giden akıllı telefon pazarına bambaşka bir boyut kazandırmıştı. Tek tarafa eğimli ekranı ile beklentileri arttıran Note Edge‘den sonra Galaxy S6 Edge ile iki yana kıvrılan ekran yapıldı. Galaxy Note Edge‘nin ekranı ise şu anda satılan Edge ekranlarından çok daha farklı bir özellik taşıyordu. Günümüzün Edge telefonları ekstradan bir çözünürlük sunmazken (Galaxy S7’de Galaxy S7 Edge’nin de çözünürlüğü 2560×1440) Galaxy Note Edge 2560×1532 piksel ile edge ekranında da farklı bir çözünürlük sunuyordu. Bu sanırız ki Samsung‘un yaptığı en başarılı ve en gölgede kalan işlerden biri de budur. Ortaya çıkan görseller Samsung‘un Galaxy Note 7 Edge ile ortaya çıkacağını gösteriyor.

Haberin Devamı

Yayınlanan reklam görseline göre Edge ekranında da kalem ile işlem yapılabileceğini görüyoruz. Halen yetersiz olan Edge ekranının da böylece biraz daha işe yarayacağını öngörebiliriz. Galaxy Note 7‘nin Ağustos ayında tanıtılması bekleniyor. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.