Teknoloji Galaxy S7 Active, GFXBench Üzerinde Görüntülendi

Galaxy S7 Active, GFXBench Üzerinde Görüntülendi

13.05.2016 - 14:00 | Son Güncellenme:

Samsung’un bir süredir geliştirmekte olduğu iddia edilen yeni telefonu Galaxy S7 Active, bir kez daha özellikleri ile birlikte sızdı…

Galaxy S7 Active, GFXBench Üzerinde Görüntülendi

Daha önce zorlu koşullar altında çalışabilen bir telefon üreten Motorola, özellikle teknolojinin bu ölçütlerde dahi yarar sağlayabileceğini kanıtlamıştı. Özellikle sert darbelere ve alan şartlarına maruz kalsa da rahatlıkla çalışabilen bu telefon modeline şimdilerde ise Samsung’tan bir rakip geliyor. Bir süre önce yeni amiral gemi modeli olan S7 ve S7 Edge cihazlarını satışa sunan deneyimli firma, iddialara göre bu kez karşımıza Galaxy S7 Active adını verdiği telefonu ile birlikte çıkacak.

Haberin Devamı

Dayanıklılık en önemli koşul

Ortaya çıkan yeni telefon, dayanıklı kasa yapısı ve destekli iç dizaynı ile birlikte bir anda haber konusu olmayı başarmıştı. Nitekim bugün gelen bilgiler ise cihazın neredeyse önemli tüm teknik özelliklerini ortaya koyuyor. Buna en büyük aracılık eden şey ise Galaxy S7 Active modelinin GFXBench üzerinden görücüye çıkması.

Belirtilenlere göre S7 Active, beraberinde 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte gelecek. Daha önce sızan bilgiler, cihazın 5.1 inç ekrana sahip olacağını söylüyordu. Ancak GFXBench 5.5 inç konusunda ısrardı. Bunun yanında Quad HD çözünürlük sunacak olan telefonda Snapdragon 820 yonga seti, 4 GB RAM ve Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi gibi özellikler bulunmakta.

Haberin Devamı