Teknoloji Galaxy S7 Edge'e "Yılın Ekranı" ödülü verildi

Galaxy S7 Edge'e "Yılın Ekranı" ödülü verildi

20.05.2017 - 10:49 | Son Güncellenme:

Geçen yılın en çok satılan telefonlarından biri olan Galaxy S7 Edge, iki tarafı kavisli AMOLED ekranıyla Society for Information Display (SID) tarafından ödüle layık görüldü.

Galaxy S7 Edgee Yılın Ekranı ödülü verildi

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'in yanın da firmanın geçtiğimiz yılın yıldızı olan S7 Edge modeli de hala adından söz ettirmeye devam ediyor. Galaxy S7 Edge, iki tarafı kavisli AMOLED ekranıyla Society for Information Display (SID) tarafından "Yılın Ekranı" ödülüne layık görüldü. SID ödülü, başta ekran teknolojileri olmak üzere sektörde çok önemli bir ödül.

Haberin Devamı

SID'nin belirttiğine göre Galaxy S7 Edge'in ekranındaki ince çizgiler, kavislerinin sahip olduğu doğal görüntü, ekranın sunduğu gelişmiş kavrama özelliği ve ekranın etrafındaki çerçeveleri en aza indiren devre planı cihazı öne çıkaran etmenler arasında yer alıyor.

Diğer yandan Samsung'un SID'den aldığı ilk ödül bu değil. Şirket AMOLED panelleriyle 2013 ve 2015'te de "Yılın Ekranı" ünvanını almıştı.

Samsung, Galaxy S7 Edge ile kazandığı ödülü 24 Mayıs'ta Los Angeles'ta düzenlenecek "Ekran Haftası" etkinliği (21-26 Mayıs) çerçevesinde alacak. Galaxy S7 Edge'ın yanında LG tarafından üretilmiş 65-inçlik "Wallpaper OLED Televizyon" da aynı ödülü alacak.