Teknoloji Google Play Store hesap açma işlemi nasıl yapılır?

Google Play Store hesap açma işlemi nasıl yapılır?

21.04.2015 - 15:23 | Son Güncellenme:

Google Play Store sayısız uygulamasıyla Android kullanıcılarına hizmet veriyor. Ücretli veya çoğunlukla ücretsiz uygulamalar neler mi? Oyun, kitap, müzik, gazetelik, haber ve daha fazlası. Tüm bu uygulamaları cihazına yüklemek için hemen ücretsiz Google Play Store indir, kullanmaya başla…

Google Play Store hesap açma işlemi nasıl yapılır

Google Play Store sayısız uygulamasıyla Android kullanıcılarına hizmet veriyor. Ücretli veya çoğunlukla ücretsiz uygulamalar neler mi? Oyun, kitap, müzik, gazetelik, haber ve daha fazlası. Tüm bu uygulamaları cihazına yüklemek için hemen ücretsiz Google Play Store indir, kullanmaya başla…

Google Play Store, ihiyacınız olan her türlü uygulamayı Android cihazlar için ürettiği online marketinde ücretli veya ücretsiz satışa sunuyor. Binlerce oyun ve müzik uygulamasının yer aldığı Play Store indir ve güncelle işlemleri ve Android Market hakkında merak edilenler…

Günümüzde artık yediden yetmiş yediye herkes internet kullanıcısı olmaya başladı. Google Play Store şimdi de özel bir sürümle karşımıza çıkacak. Çocukların kullanımı için tasarlanan yeni Google Play, reklam ve yönergeler de dahil olmak üzere birçok şeyi çocukların kullanımı için uygun hale getiriyor. Yeni sürümde şu 6 kategori olacağı tahmin ediliyor: Aksiyon ve Macera, Akıl Oyunları, Yaratıcılık, Eğitim, Müzik ve Video, Pretend Play. Google Play'de şu an yer alan "Aile Oyunları" bölümü ise bu sene kapatılacak.

Google Play Store nedir?

Google Play (eski adıyla Android Market), Google'ın Android için geliştirdiği bir paket yöneticisi ve elektronik medya dağıtım/satış platformudur.

Müzik, film, kitap ve Android için uygulamalar ve oyunlar için çevrim içi satış hizmeti ve aynı zamanda bir de Cloud ortam oynatıcısı içerir. Bu servise web üzerinden, Android'lerde Play Store telefon uygulamasından ve Google TV'den ulaşılabilir. Satılan içeriklere de tüm bu uygulama ve platformlardan erişilebilir. Google Play, 2012 Mart'ında Android Market ve Google Müzik servislerinin birleştirilmesi ve marka değişimi ile duyuruldu.

Dilerseniz Google Play Store'un uygulama ve oyunları hakkında sizi bilgilendirmeye çalışayım. Oyun oynamayı sevenler,güncel haberleri kaçırmak istemeyenler ve yerel hava durumlarını an be an takip etmek isteyenler bu uygulamalar tam size göre! İçeriğindeki binlerce oyun ve haber uygulamasıyla Google Play Store dünyası sizi memnun edecek.

Peki Google Play Store hesap açma

Google Play Store'dan ürün indirmek veya satın almak için öncelikle bir Google hesabınızın bulunması gerekiyor.Eğer Google hesabınız yoksa öncelikle cihazınızın "Ayarlar" menüsünü açın "Hesaplar" menüsünden "Hesap ekle" ye dokunun.Karşınıza çıkan ekrandan "Google"ı seçin.Varolan bir hesabınız yoksa "yeni" seçeneğini belirleyip, istenen talimatları uygulayın. Tüm bu adımları uyguladıktan sonra artık siz de Google hesabınızla Google Play Store'dan istediğiniz uygulamayı indirebilir, keyifli oyunlarıyla eğlenebilirsiniz..

Google Play Store'nin en çekici yönlerinden biri de kablolara bağlı kalmaksızın bütün cihazları birbirine senkronize etme özelliğinin bulunması.Google Play Store kullanıcılarına sunduğu özgürlük ve geniş ürün yelpazesiyle tüm dünyada en çok tercih edilenler arasında…

Tüm dünyayla birlikte siz de bu deneyimi yaşamak isterseniz, kendinize bir Google hesabı açıp bu zengin dünyadan yararlanabilirsiniz…

Cihazınıza ücretsiz Google Play Store yükleme ve güncelleme işlemleri

Google Play APK indirme ve güncelleme işlemleri;

Öncelikle en güncel Google Play Store indirin. İndirdiğiniz dosyayı telefon hafızasına atın. Attığınız APK dosyasına dikkat etmeyi unutmayın. Android cihazınızdaki dosya yöneticilerinden "com.android.vending-5.2.12-80321200-minAPI9.apk" dosyasını seçin ve yükleme işlemini başlatın. Yükleme işleminden sonra en güncel Google Play Store cihazınızda olacak.

Google Play'de (play.google.com) uygulama indirmeyle ilgili sorunlar yaşıyorsanız veya Google Play Store uygulamanız yoksa cihazınız desteklenmiyor olabilir. Cihazınız listede yoksa piyasaya yeni çıkmış veya başka nedenlerle listelenmemiş olabilir.

Cihazınızın Google Play'i kullanabilip kullanamadığıyla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa destek için cihaz üreticinizle iletişim kurun.

Not: Android cihazınızın modelini veya yapı numarasını bulmak için cihazınızın ana Ayarlar menüsü > Telefon Hakkında veya Tablet Hakkında bölümüne gidin.