Teknoloji Huawei P10'un Türkiye fiyatı belli oldu

Huawei P10'un Türkiye fiyatı belli oldu

31.03.2017 - 10:46 | Son Güncellenme:

Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliğinde tanıtılan Huawei P10'un Türkiye fiyatı sonunda belli oldu. Huawei P10 ön siparişe açılırken aynı zamanda yanında sürpriz bir hediyeyle gelecek.

Huawei P10un Türkiye fiyatı belli oldu

Huawei’nin son amiral gemisi P10 Türkiye piyasasına girişi çok yakında ön satış ile başlayacak. Perakende satış fiyatı 3.599 TL olan Huawei P10, Mystic Silver ve Graphite Black renkleriyle satışa sunulacak. Kullanıcılarına ön satışta giyilebilir teknoloji deneyimi sunma ayrıcalığıyla, 1.699 TL degerinde ki yeni nesil akıllı saati Watch 2 hediye edilecek.

Haberin Devamı

Huawei P10un Türkiye fiyatı belli oldu

Huawei Watch 2’nin üstün GPS fonksiyonu sayesinde tüm hareketlerinizi yörüngesel olarak kayıt altına alıyor. Entegre NFC ödeme teknolojisi sayesinde size temassız kredi kartı ödemesi deneyimi sunuyor. Huawei Watch 2 uzun pil ömrü ile normal kullanım koşullarında 48 saat kesintisiz kullanım olanağı sunuyor. Huawei Watch 2’de bulunan ‘watch mode’u ile güç tasarrufu sağlıyor ve bu modda saati 21 gün boyunca kullanabilme özelliğine sahip.

Huawei Watch 2, vücut ölçümlerinizin takibinde sensörlere bağlı olarak çalışıyor. Böylece gün içinde yaptığınız egzersizlere, ne kadar seyahat ettiğinize ilişkin veri ve bilgi takibini yaparak daha pozitif ve sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olmanızı destekleyecek bilgi akışını sağlıyor. Bunun yanı sıra Huawei Watch 2’de bulunan fitness destek işlevi sayesinde kullanıcılarına en bilimsel ve en uygun dinamik spor rehberliği sağlıyor.