Teknoloji Kullanıcılar iOS 10.3.2 ile gelen pil sorunundan şikayetçi

Kullanıcılar iOS 10.3.2 ile gelen pil sorunundan şikayetçi

26.05.2017 - 14:04 | Son Güncellenme:

Apple, geçtiğimiz günlerde iOS kullanıcıları için iOS 10.3.2 güncellemesini yayınlandı. Ancak kullanıcılar bu güncelleme ile yapılan iyileştirmeleri geride bırakacak bir sorun ile karşı karşıya kaldı.

Kullanıcılar iOS 10.3.2 ile gelen pil sorunundan şikayetçi

Apple, dört betanın ardından geçtiğimiz günlerde iOS 10.3.2'nin final versiyonunu yayınlamıştı. Önemli hata ve güvenlik düzeltmeleri içeren güncellemede aynı zamanda CarPlay ve SiriKit üzerinde yaşanan sorunlar ile VPN uygulamalarını kullanırken yaşanan kesintiler için de yeni düzenlemeler yapılmıştı. Ancak kullanıcılar bu iyileştirmeleri gölgede bırakacak bir sorun ile karşı karşıya.

Haberin Devamı

iOS 10.3.2 güncellemesini yükleyen birçok iPhone ve iPad kullanıcısı bataryalarının hızlı bir şekilde boşaldığını belirtiyor. Sorunun özellikle iOS 10.3.2 güncellemesinden sonra yaşandığı söyleniyor.

Bir iPhone 6 kullanıcısının şikayetine göre, tam şarjdan sonra birkaç dakika içinde bataryasının yüzde 10 ila yüzde 20 arasında bir düşüş yaşadığını iddia ediyor. Kullanıcı bu durumun telefona tamamen yeni bir batarya takılı olmasına rağmen yaşandığını da ekliyor.

Apple'ın ilerleyen günlerde yayınlayacağı yeni güncellemeyle söz konusu pil sorununu çözmesi bekleniyor.