Teknoloji Logan Paul, eğlenceli videosuyla YouTube'a geri döndü

Logan Paul, eğlenceli videosuyla YouTube'a geri döndü

05.02.2018 - 15:21 | Son Güncellenme:

Logan Paul, ceset görüntüsü paylaştığı videosuyla epey tepki çekmişti. İntihar ormanı temalı videosundan sonra Paul, eğlence içerikli ilk videosunu YouTube'ta yayınladı.

Logan Paul, eğlenceli videosuyla YouTubea geri döndü

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Logan Paul, kısa süre önce yayınladığı bir videoda Japonya Fuji Dağı’nın kuzeybatı kanadındaki Aokigahara ormanını ziyaret etti. “Ağaçların Gölgesi” olarak da bilinen bu bölge, her yıl yüzlerce intihar vakasına ev sahipliği yaptığı için “İntihar Ormanı” adıyla da biliniyor.

New York Dergisi’ne göre Paul, "Tokyo Maceraları" dizisinin üçüncü bölümünde "We found a dead body in the Japanese Suicide Forest…" yani "Japon İntihar Ormanı’nda ceset bulduk" başlıklı bir video yayınladı. 15 milyondan fazla aboneye sahip bir kanalın yayınladığı videoda, yüzü bulanık birinin intihar sonucu ölü olduğu gösteriliyor. Paul, ormanda arkadaşıyla buldukları ceset üzerindeki intihar mektubunu videosunda açık açık gösterdi.

Haberin Devamı

Yayınlanan videonun izleyiciler için sakıncalı olduğu belirtildi ve Logan hareketi sonucunda küresel medyada büyük tepki çekti. Logan'ın insanları intihar eğilimine ittiği, intihara teşvik ettiği söylendi. Paul yaptığının yanlış olduğunu söyleyip özür dilese de pek çok kişi tarafından kınandı.

Yaşananların ardından Paul, 1 ay kadar YouTube'a eğlence içerikli video yüklemedi. Paul, şimdiyse "Logan Paul is back!" adlı eğlenceli ilk videosunu YouTube'ta yayınladı.

12 dakika uzunluğundaki videonun başında Paul, YouTube’un Adsense gelirlerini yarı yarıya kestiğini, bu nedenle hayranlarından kendisine destek olmaları için açıklamalardaki bağlantıdan bir tişört satın almalarını istiyor.