Teknoloji Microsoft’tan E3’te Neler Bekliyoruz

Microsoft’tan E3’te Neler Bekliyoruz

10.06.2016 - 14:09 | Son Güncellenme:

2006 yılında düzenlenen E3’ü hatırlıyor musunuz? 10 yıl önce Microsoft henüz genç olan Xbox 360 konsolu için yol haritası çizmişti.

Microsoft’tan E3’te Neler Bekliyoruz

Aralarında büyük heyecan yaratan Gears of War, Crackdown ve Forza Motorsport 2 gibi oyunların bulunduğu bir dolu içerik önümüze sunulmuştu. Xbox 360 çağı Microsoft için oldukça iyiydi ancak şimdi Sony ve inanılmaz başarılı giden PlayStation 4 karşısında hiçbir varlık gösteremiyor. Şirket bu durumu tersine çevirmek için Xbox platformunu yeni donanım, yeni büyük oyunlar belki yeni Gears of War, yeni Crackdown ve yeni Forza bizleri bekliyor olabilir. Microsoft’un 2016 E3 sunumu 13 Haziran günü Türkiye saatiyle 19:30’da başlayacak.

Haberin Devamı
Neler Bekliyoruz

Bu sene şirket Xbox üzerine eğilecek. Özellik Xbox One‘ın yeni bir ince versiyonunu görebiliriz. Ayrıca 4K destekli yeni bir Xbox’ta görebiliriz. Xbox’ı geliştirme projesi Scorpio kod adlı projeye gelecek Xboxların donanımlarını öğrenebiliriz. Bu Ekim’de çıkacağı duyurulan Gears of War 4‘te bizi bekliyor. Yeni Halo Wars, yeni Forza ve çok uzun zamandır beklenen Crackdown 3‘ü görebiliriz.

Xbox’ın donanım güncellemelerinin yanında bir de konsola Windows işletim desteği gelecek. Windows 10 uygulamaları da Xbox üzerinde çalışacak. Geçen yıl Oculus Rift ile beraber gelen Xbox One kontrolcüleri büyük bir sürpriz olmuştu. Bu sene Microsoft’un VR planlarına dair bir şeyler görme şansımız oldukça yüksek. Ayrıca bir köşeye bırakılan Kinect kullanıcılar tarafından çok merak ediliyor.