Teknoloji Nintendo Switch Pro modelini yakında duyuracak

Nintendo Switch Pro modelini yakında duyuracak

30.05.2021 - 11:15 | Son Güncellenme:

Çıkışı bir süredir beklenen ve sızıntılarla gündemden düşmeyen Nintendo Switch Pro, nihayet gelecek ay piyasaya sürülecek.

Nintendo Switch Pro modelini yakında duyuracak

Nintendo'nun gelişmiş oyun konsolu olarak piyasaya sürmeye hazırlandığı Switch Pro, haziran ayında E3 oyun konferansından önce duyurulacak deniyor. Yeni oyun konsolu OLED bir ekrana ve 4K çözünürlüğü destekleyebilen güçlü grafik kartına sahip olacak. 

Haberin Devamı

NINTENDO SWITCH PRO TANITILACAK

İlk olarak karşımıza Bloomberg tarafından çıkartılan oyun konsolu, daha sonra farklı kaynaklarda çıkan haberlerde güncellenmiş ve önemli yükseltmelere sahip bir şekilde bizleri karşıladı. 

Nintendo'nun teknik olarak halen çok iyi olduğu söylense de günümüzde tabletlerin çok gelişmiş bir yapıya ulaşmasıyla oyun oynama performansı da oldukça yükseldi, bu sebeple el konsolunun tabiri caizse pabucu dama atıldı. 

Şirketin bu ayın başlarında yaptığı çağrıda, Switch konsolunun yaşam döngüsünün ortasında olduğunu söyledi, ancak donanım güncellemeleriyle ilgili herhangi bir ayrıntı açıklamadı. Bloomberg, bilgi işlem gücünde Sony'nin PlayStation 5 ve Microsoft'un Series X konsollarına rakip olması beklenen cihazın kullanıcıya Temmuz ayında ulaşacağını söylüyor.