Teknoloji Nokia 9 hangi teknik özelliklere sahip olacak?

Nokia 9 hangi teknik özelliklere sahip olacak?

12.06.2017 - 11:41 | Son Güncellenme:

HMD Global'in merakla beklenen yeni amiral gemisi Nokia 9'un GeekBench skorlarının ardından şimdi de FCC (Federal İletişim Komisyonu) sertifika bilgileri ortaya çıktı. Ortaya çıkan FCC sertifikası, Nokia 9'un hem ABD'de satışını onaylıyor hem de bazı yeni bilgileri bizlerle paylaşıyor.

Nokia 9 hangi teknik özelliklere sahip olacak

HMD'nin bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı ve Nokia'nın merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli Nokia 9'a ait ortaya çıkan Geekbench performans testi sonuçlarını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise Nokia 9'un FCC sertifika bilgileri ortaya çıktı. FCC sertifikası, cihazın ABD'deki tüm önemli mobil servis sağlayıcılarının ağlarıyla çalıştığını ortaya koydu.

Haberin Devamı

Nokia 9 hangi teknik özelliklere sahip olacak

Sertifikada TA-1004 model numarasına sahip olduğu görülen Nokia 9'un ortaya çıkan teknik özellikler arasında GSM ve CDMA bant desteği, NFC, Bluetooth 4.2, Snapdragon 835, 4 GB RAM, 256 GB'a kadar microSD desteği, 32 GB depoalama alanı, Android 7.1.1 Nougat yer alıyor.

Nokia 9'un her ülkeye aynı tarihte dağıtılması bekleniyor. Cihazın 6 veya 8 GB RAM'li versiyonlarının hangi ülkelerde satışa sunulacağı ise henüz belli değil.