Teknoloji Samsung da oyun odaklı akıllı telefon geliştiriyor

Samsung da oyun odaklı akıllı telefon geliştiriyor

24.07.2018 - 10:53 | Son Güncellenme:

Razer ve Xiaomi'nin ardından Samsung'un da oyun odaklı bir akıllı telefon geliştirdiği söyleniyor. Hatta Samsung’un kendi oyun telefonu için çalışmaya başladığı da belirtiliyor.

Samsung da oyun odaklı akıllı telefon geliştiriyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Bir süredir, farklı üreticiler oyun odaklı akıllı telefonlarını piyasaya sürüyor. 2011'de Sony Ericsson, ilk oyun akıllı telefonlarından biri olan Xperia Play'i piyasaya sundu. 2017'nin sonlarında Razer, Razer Phone'u tanıttı. Bu yıl Xiaomi, Black Shark adlı oyun odaklı akıllı telefonunu piyasaya çıkardı. Nubia da ardından Red Magic oyun telefonu ile geldi. Huawei ve Samsung'un da aynı şeyi yapmayı planladıklarına dair göstergeler var. Güney Koreli Samsung'un oyun odaklı akıllı telefonu üzerinde çalıştığına dair söylentiler var.

Samsung da oyun odaklı akıllı telefon geliştiriyor

Twitter'da adlı “MMDDJ_” kullanıcı Samsung'un oyun için özel olarak tasarlanmış bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını belirtti. Kullanıcı, cihazın özelliklerini açıklamadı.

Haberin Devamı

Samsung, Galaxy Note 9'u Galaxy Watch ile 9 Ağustos'ta duyuracak. Ön siparişlerin 14 Ağustos'ta, sevkiyatların ise 24 Ağustos'ta başlaması bekleniyor.

Galaxy Note 9'un fiyatı ne kadar olacak?

Daha önce Note 9'un 1000 dolar bandında olduğu söyleniyordu. Dağıtıcı firmalardan elde edilen bilgilere göre Note 9'un 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip sürümü Polonya’da 995 euro’dan satışa çıkarılacak. Polonya’daki renk seçenekleri arasında Siyah, Mavi ve Pembe yer alıyor.

Yazarlar